سلام

دوستان، من خودم تا الان مدیریت مالی خوندم ایران.
برای دکتری، با فاند رشته ی اقتصاد در دانشگاه میلان پذیرش گرفتم.
از طرفی یک تجربه ی ناموفق و دردناک در لوکزامبورگ رو هم داشتم.
من برای المان و استرالیا هم اپلای کردم، و اجتمال داره از المان پذیرش بگیرم، برای رشته ی neurofinanc ک البته دستیار تحقیقی هستش. از دانشگاه لینکلن نیوزلند هم پذیرش (بورسیه اپلای نکردم) گرفتم، ولی خیلی استادش ضعیفه! آلمان هم استادش خیلی ضعیفه!
من استرالیا رو بعید میدونم پذیرش بگیرم، یا فاندش رو متعاقبا.

مشکلی ک من دارم، اینه ک میترسم اقتصاد سخت باشه و نتونم پاس کنم، و یه بار دیگه برگردم ایران دست خالی. البته لوکزامبورگ بورسیه نداشتم.
ولی ایتالیا 4 سال بورسیه کامل هستش.
من ترجیحم، دکتری انگلیس و استرالیا هستش ک تحقیق محوری هستن. و کورس ندارن. از طرفی، به خاظر اپلای 3ساله سربازی نرفتم و نگه داشتم و الان 27 سالمه.
یه سری محدودیتهاهم این سربازی برام ایجاد کرد، مثلا دانشگاه شفیلد، برای یک پوزیشن دعوت شدم ک برم اونجا برای مصاحبه حضوری ک پولشم خودشون میدادن.
ولی بخاطر سربازی نشد برم. (سایه سربازی بالا سرمه)

کورسهای رشته ی اقتصاد و مالی خیلی بهم نزدیکن، و تقریبا میشه سال اول از 5-6 درس، 4تاش یکی هستش در اکثر دانشگاهها! گرچه بعضیا از همون اول مالی میخونن و اصلا دروس اقتصادی رو نمیبینن ک تعداد
این دانشگاهها هم کم نیست. من نگرانیم اینه ک نرم بلایی ک لوکزامبورگ سرم اومد بیاد. استاد بزنه زیر همه چیز، دوتا از درسامو بیفتم. لوکزامبورگ خیلی فشرده بوده جخم کلاسا
و 300 ترم اول. ولی ایتالیا بار درسی کمتره. مثلا لوکزامبورگ هر هفته 25 ساعت کلاس بود، اینجا بین 9 تا 12 ساعت در هفته خواهد.
معدل کلاس هم 10.3 بوده یعنی در جد افتادن (مثل ایران از 20)، و همه بچه ها بجز یک نفر یه درسو باهم افتادیم.

از طرفی من میخام، بعد از دکتری برم انگلیس یا اگ شد امریکا. نمیدونم با مدرکش میشه یا نه؟
این دانشگاه ایتالیایی، استادای خیلی قوی داره، خداقل مقاله و ریسرچگیتشون خیلی بالاست، سایتیشنهاشون. استاداشون اکثرا انگلیس و امریکا درس خوندن.
ممن به چندتا از افراد و فارع تحصیلاش ایمیل زدم، جواب نمیدن عوضیا. یک استاد ایرانی و دانشجو ایرانیم داره، اونام جواب نمیدن! نمیدونم مگه فوش دادم تو ایمیل!!! جواب نمیدن.

الان، تقریبا 85 درصد کسایی ک اومدن این رشته این دانشگاه، همه اقتصاد خونده هستن، و بعضیاشون دوتا مدرک فوق اقتصاد دارن!
الان هم کلاسی هایم ک مثلا بخام باهاشون برم سر کلاس، همه ایتالیایین و من ایرانی میشم.

نمیدونم، خلاصه چ کنم، برم سربازی بعدش بیام ببینم میشه رفت انگلیس و استرالیا و تو این بین مقاله خوب بنویسم. یا اینکه همینو برم؟!

ممنونم از راهنمایی هاتون