صفحه 267 از 382 نخستنخست ... 167217257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277317367 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,661 تا 2,670 , از مجموع 3813

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

نقل قول نوشته اصلی توسط rokhsar_mn نمایش پست ها
    خوب وقتي سوئد هستين چطوري ميخواين حسابرسي حساب اتون انجام بدين بايد دو سال از 5 سال اثبات كنيد كه درامد اتون از اين راه بوده و خرج زندگي اتون ميداده.
    الان حدود 14 ماه هست که اینجا هستم، تو این مدت هم همکاریم با نشریه ادامه داشته و حساب ایرانم گردش داشته، به نظرتون اشکال داره اینجوری؟ قبل اینکه بیام هم چند سال به صورت فریلنس با چندین جا کار میکردم و مدام به حسابم واریز شده

دوستان یه سوالی هم واسم پیش اومده، من الان دو روزه دیوانه وار دارم تمام این تاپیک رو میخونم یکم گیج شدم سر این قضیه آپدیت

واقعا دیگه درخواست آپدیتی در کار نیست؟!!
    دوست من آخر 2017 سابمیت کرده با چیزایی که داشته و وکیل هم گرفته، بعد از سابمیت هم داره کلی پول خرج میکنه اینور اونور نمایشگاه کار بفرسته و داره واسه آیلتس میخونه به امید اینکه تو مرحله آپدیت اینها رو هم ارائه بده! یعنی بیخود داره این کارا رو میکنه؟

Junior Member

[QUOTE=parisaaaaaa;2556000]الان حدود 14 ماه هست که اینجا هستم، تو این مدت هم همکاریم با نشریه ادامه داشته و حساب ایرانم گردش داشته، به نظرتون اشکال داره اینجوری؟ قبل اینکه بیام هم چند سال به صورت فریلنس با چندین جا کار میکردم و مدام به حسابم واریز شده[/QUOTE
    حالا كو تا بايو! عدم سو پيشينه اتون از سوئد ميتونيد بگيريد(تازه فكر كنم از ايران هم بايد عدم سو پيشينه بگيريد) ولي پرونده اتون ميره انكارا در مورد حسابرسي موضوع اينه كه حسابدار رسمي بايد حسابهاي شما رو بررسي كنه الان شما تو سوئد حساب داريد ايران هم داريد و اينكه بايد بگين مخارج زندگي اتون كامل از اين راه تامين شده (حتي خرج و مخارج تو سوئد اتون) با اين وضعيت دلار آفيسر ميدونه كه پول ايران ارزش نداشته كه شما بخواين يورو كنيد اونجا خرج زندگي بدين مگر اينكه بگين اونجا كار ميكردين كه اونم نبايد كار جنرال باشه بايد مربوط به رشته خودتون باشه كلا شرايط اتون يه مقدار پيچيده است با يه حسابدار مشورت كنيد تازه بحث ماليات هم مطرح ميشه اونوقت كه هم ماليات ايران پرداخت كرده باشين هم اونجا واقعيت اش الان كه فكر ميكنم اصلا نميدونم چجوري بگين بهتره بايد با يه وكيل و حسابدار صحبت كنيد

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط farayeen نمایش پست ها
    خانم رخسار من در خصوصی براتون پیغام گذاشتم ولی ظاهرن اینباکسم پر بوده. میشه ازتون خواهش کنم دوباره پاسخ بدید؟
    لطفا دوباره پيغام بزارين تا جواب بدم

Junior Member

[QUOTE=parisaaaaaa;2556004]دوستان یه سوالی هم واسم پیش اومده، من الان دو روزه دیوانه وار دارم تمام این تاپیک رو میخونم یکم گیج شدم سر این قضیه آپدیت

واقعا دیگه درخواست آپدیتی در کار نیست؟!!
    دوست من آخر 2017 سابمیت کرده با چیزایی که داشته و وکیل هم گرفته، بعد از سابمیت هم داره کلی پول خرج میکنه اینور اونور نمایشگاه کار بفرسته و داره واسه آیلتس میخونه به امید اینکه تو مرحله آپدیت اینها رو هم ارائه بده! یعنی بیخود داره این کارا رو میکنه؟[/QUOTE
    اصلا مشخص نيست كه اپديت بخوان يا نه كلي از پرونده ها بدون اپديت ريجكت شدن آخر 2017 جز روش جديد محسوب ميشه بايد كامل ميفرستاده

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط parisaaaaaa نمایش پست ها
    یعنی من از سوئد هم اقدام کنم میره آنکارا؟!
    بیومتریک هم سوئد میخوام انجام بدم
    بایومتریک تست رو هر جا دلتون بخواد میتونین انجام بدین
    too much love will kill you

Junior Member

سلام دوستان
    من تو خصوصی پیام میذارم اما ظاهرا نمیرسه یاارسال نمیشه میدونید چرا؟
    ویک سال اتم الن هزینه مربوط به برسی و اقامت رو اول باید پرداخت کنیم یا بعد از فایل نامبر

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed8207 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من تو خصوصی پیام میذارم اما ظاهرا نمیرسه یاارسال نمیشه میدونید چرا؟
    ویک سال اتم الن هزینه مربوط به برسی و اقامت رو اول باید پرداخت کنیم یا بعد از فایل نامبر
    هزینه بررسی پرونده رو باید پرداخت کنین و هزینه لندینگ فی بعد از قبولی پرونده و قبل از پاس ریکویست
    too much love will kill you

Junior Member

ما که تو ایرانیم از چه راهی باید پرداخت بشه و اینکه مدارکمونو باید ایمیل کنیم براشون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Textile Design

[QUOTE=vahid_vp;2555826]
    نقل قول نوشته اصلی توسط parisai2020 نمایش پست ها
    بایومتیک همراه نامه ای هست که ویزا آفیس به شما میده و روی اون هم به UCI نامبر و اپلیکیشن نامبر اشاره شده ، شما هنگامی که مدارک برای هر نوع ویزای ارسال میکند ویزا آفیس برای شما نامه بایومتریک ارسال میکنه ، الان اگه متوجه شدین که خیلی هم خوب وگرنه تشریف ببرین مرکز VAC هرجای دنیا که دوست دارین شاید استثا واسه شما قایل شدن
    ممنون از توضیحاتون
    توضیحات سایت که خیلی نا مفهمومه... اینجور بنظر میاد که چه کسی قبل 31جولای فرستاده یا بعدش در هر صورت باید بایو رو انجام بده!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)