سلام. تبریک میگم بهتون
اگر مایلید جزییات بیشتر شرایطتتون رو در فروم نتایج درخواست روادید دانشجویی هم وارد کنید.
ممنون
سلام. تبریک میگم بهتون
اگر مایلید جزییات بیشتر شرایطتتون رو در فروم نتایج درخواست روادید دانشجویی هم وارد کنید.
ممنون
خوب الان دیگه گزینه اینکه چک اسیسمنت را کامل کنید نیست. قبلا چنین گزینه ای بود که البته داخلش میرفتی چیز خاصی نبود..ولی در هرصورت داخل پروفایل موجود بود
سلام دوستان
من به دانشگاه موناش ایمیل زدم در خصوص بیمه oshc که آیا میتونم برای همسرم بیمه single بگیرم یا نه. دانشگاه گفت چون در قوانین شرکت allianz نوشته شده باید بیمه کاپل بگیرم. با وضعیت دلار الان هزینش خیلی زیاد میشه. آیا اگه من برای همسرم بیمه single بگیرم در روند دریافت ویزا مشکلی پیش میاد؟ قصد دارم بعد اون رو به کاپل آپگرید کنم. ممنون از دوستان عزیز
سلام دوست عزيز. من هم مشكل شما رو داشتم و بيمه 2 تا سينگل گرفتم. به نظر مياد از نظر سفارت مشكلي نباشه و فقط مشكل مربوط به شركت بيمه و قوانين اون هست. سفارت از ما ايرادي براي سينگل بودن بيمه نگرفت و دانشگاه هم حرفي نزده. البته ما مدت زيادي هست توي سكيوريتي چك هستيم ولي بعيد ميدونم زمان طولاني پروسه ويزامون به بيمه مربوط باشه.
موفق باشيد.
من امروزم اپلیکیشنم بعد 1 ماه اپدیت شد. جالبه هنوز ایمیلی برام نیومده
ولی یه قسمت اضافه شده Action required: Complete character assessment information
نمیدونم منظورش فرم80 و 1221 و سوپیشینه هست؟ دوستان میشه راهنمایی کنید؟ بعدش باید Update detail زد و فرم های تکنیل شده رو اتچ کرد؟
سلام
از دوستانی که قبل از انتقال سفارت ویزاشون رو لاج کردن کسی ویزاش اومده؟! من الان ۷ ماهه که منتظرم !!!
سلام دوست عزيز. به قسمت messages در اكانتتون مراجعه كنيد. اين پيام معمولا به اين معني هست كه ازتون مدارك اضافي خواسته آفيسر. براي مرحله سكيوريتي چك توي پروفايل معمولا ميزنه further assessment .
اگه چيزي پيدا نكردين يه ايميل بزنيد به سفارت و چك كنيد كه آيا بايد مدارك بهشون ارائه بديد يا خير.
موفق باشيد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)