صفحه 268 از 382 نخستنخست ... 168218258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277278318368 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,671 تا 2,680 , از مجموع 3813

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Textile Design

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed8207 نمایش پست ها
    ما که تو ایرانیم از چه راهی باید پرداخت بشه و اینکه مدارکمونو باید ایمیل کنیم براشون
    شرکتهای واسطه هستن که این کارو انجام میدن،یا اگر دوست و آشنایی دارین که ویزاکارت و ... داره میتونه براتون پرداخت کنه،فقط اینو باید بدونید که اگه نخوان پرونده رو بررسی کنن،پول رو برمیگردونن برای همین اون شخص باید قابل اعتماد باشه که پول رو بهتون برگردونه...(این فقط ی احتماله که اگه فایل نامبر ندن بهتون)

مدارک رو باید پست کنید

Junior Member

سلام دوستان
    براي حذف وكيل چيكار بايد كرد. آيا براي پرونده مشكلي پيش مياد؟ كسي تجربه مشابه داره؟
    ما تازه فايل نامبر گرفتيم و منتظر آپديت هستيم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Textile Design

نقل قول نوشته اصلی توسط shimavaezi نمایش پست ها
    سلام دوستان
    براي حذف وكيل چيكار بايد كرد. آيا براي پرونده مشكلي پيش مياد؟ كسي تجربه مشابه داره؟
    ما تازه فايل نامبر گرفتيم و منتظر آپديت هستيم.
    سلام من راجع به این قضیه اطلاعی ندارم

ولی ی سوال دارم ازتون، کی مدارک رو فرستادین؟چقدر طول کشید فایل نامبرتون بیاد؟

همراه فایل نامبر ،نامه بیومتریک هم براتون اومد؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط parisai2020 نمایش پست ها
    سلام من راجع به این قضیه اطلاعی ندارم

ولی ی سوال دارم ازتون، کی مدارک رو فرستادین؟چقدر طول کشید فایل نامبرتون بیاد؟

همراه فایل نامبر ،نامه بیومتریک هم براتون اومد؟
    مدارک ما 27 اردیبهشت رسید به اداره مهاجرت و 53 روز بعد فایل نامبرمون اومد.
    درباره نامه بیومتریک هم وکیل چیزی بهمون نگفت، بعید میدونم اومده باشه.

سلام دوستان
    همسر من چندین سال فعالیت طراحی گرافیکی داشته با چند شرکت دولتی و غیر دولتی ایا از روش اقامت خوداشتغالی میتونیم استفاده کنیم؟ هرچند دوسال هم هست فعالیت موسیقی میکنن اما بصورت شخصی بوده اون چطور؟
    هردومون ۳۳ سال داریم با دوفرزند
    میخوایم برای زبان شروع کنیم
    همچنین همسرم بیشتر از پنج سال شرکت طراحی به نام خودشون داشتن
    ویرایش توسط ZohrehSalem : August 10th, 2018 در ساعت 10:57 PM

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط ZohrehSalem نمایش پست ها
    سلام دوستان
    همسر من چندین سال فعالیت طراحی گرافیکی داشته با چند شرکت دولتی و غیر دولتی ایا از روش اقامت خوداشتغالی میتونیم استفاده کنیم؟ هرچند دوسال هم هست فعالیت موسیقی میکنن اما بصورت شخصی بوده اون چطور؟
    هردومون ۳۳ سال داریم با دوفرزند
    میخوایم برای زبان شروع کنیم
    همچنین همسرم بیشتر از پنج سال شرکت طراحی به نام خودشون داشتن
    انجام کارهای گرافیکی میتونه اگه بصورت خود اشتغالی باشه و مدارک کافی برای اثبات اون داشتته باشین شامل حال هنرمندان باشه
    too much love will kill you

Junior Member

سلام خدمت همه اساتید محترم . از اونجایی که خیلی از این وکیل های مهاجرتی همیشه اولین راهنمایی شون تخصیلی هست و دومیشم سرمایه گذاری ,خیلی نمیشه بهشون اعتماد کرد .

من و همسرم بعد 2 سال کش م کش با خانواده هامون تصمیم به مهاجرت گرفتیم . من 34 سال و همسرم 33 سال سن داریم و دخترم هم 4 سالشه . ما تمام تلاشمون برای زندگی بهتر برای دخترمونه .
    من دو مدرک لیسانس دارم یکی معماری یکی نقشه برداری .همسرم هم مدرک کاردانی خدمات مسافرتی و جهان گردی داره و یک مدرک صنایه دستی در زمینه چرم دوزی . از حدود 3 سال پیش همسرم کار های هنری چرم دوزی انجام میده و من هم زمانی که پروژه نباشه یا کارام سبک باشه بهش کمک میکنم که زودتر سفارشاتشو تحویل بده .

سوال من این آیا این امکان هست ما از این طریق اقدام به مهاجرت کنیم ؟البته من از اونجایی که به این کار علاقه مند شدم درحال انجام پروسه های گرفتن مدارکش هم هستم .

یکی از نمونه کار هامون
    http://uupload.ir/files/fzy4_۲۰۱۸۰۵۲۱_۰۹۲۹۵۱.jpg
    http://uupload.ir/files/53d9_۲۰۱۸۰۵۲۱_۰۹۳۱۰۲.jpg

این کار 100% کار دست هست ولی ما مدرکی دال بر این زمان کاری نداریم . یعنی مدارکی برای اثبات این که ما 3 ساله این روش اشتغالی رو دونبال میکنیم نداریم. ولی من خودم و خانوادمو 3 سال بیشتره بیمه کردم و سابقه بیمه داریم .

ممنون از پاسختون
    این روش چند درصد شانس موفقیت داره ؟ چون من شنیدم یکی از سخت ترین هاشه

Junior Member

کسی شماره یه مشاور خوب و منصف رو برای روش خود اشتغالی که تخصصی کار کنه رو لطفا تو خصوصی بمن بگه. ممنون

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط melodicl نمایش پست ها
    سلام خدمت همه اساتید محترم . از اونجایی که خیلی از این وکیل های مهاجرتی همیشه اولین راهنمایی شون تخصیلی هست و دومیشم سرمایه گذاری ,خیلی نمیشه بهشون اعتماد کرد .

من و همسرم بعد 2 سال کش م کش با خانواده هامون تصمیم به مهاجرت گرفتیم . من 34 سال و همسرم 33 سال سن داریم و دخترم هم 4 سالشه . ما تمام تلاشمون برای زندگی بهتر برای دخترمونه .
    من دو مدرک لیسانس دارم یکی معماری یکی نقشه برداری .همسرم هم مدرک کاردانی خدمات مسافرتی و جهان گردی داره و یک مدرک صنایه دستی در زمینه چرم دوزی . از حدود 3 سال پیش همسرم کار های هنری چرم دوزی انجام میده و من هم زمانی که پروژه نباشه یا کارام سبک باشه بهش کمک میکنم که زودتر سفارشاتشو تحویل بده .

سوال من این آیا این امکان هست ما از این طریق اقدام به مهاجرت کنیم ؟البته من از اونجایی که به این کار علاقه مند شدم درحال انجام پروسه های گرفتن مدارکش هم هستم .

یکی از نمونه کار هامون
    http://uupload.ir/files/fzy4_۲۰۱۸۰۵۲۱_۰۹۲۹۵۱.jpg
    http://uupload.ir/files/53d9_۲۰۱۸۰۵۲۱_۰۹۳۱۰۲.jpg

این کار 100% کار دست هست ولی ما مدرکی دال بر این زمان کاری نداریم . یعنی مدارکی برای اثبات این که ما 3 ساله این روش اشتغالی رو دونبال میکنیم نداریم. ولی من خودم و خانوادمو 3 سال بیشتره بیمه کردم و سابقه بیمه داریم .
    شما وقتی نتونین مدرکی ارایه بدی که سه سال کارتون اینه و از این راه زندگی میکنین پس چطور میخاین از این روش اقدام کنین؟
    too much love will kill you

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)