صفحه 269 از 382 نخستنخست ... 169219259260261262263264265266267268269270271272273274275276277278279319369 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,681 تا 2,690 , از مجموع 3813

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    شما وقتی نتونین مدرکی ارایه بدی که سه سال کارتون اینه و از این راه زندگی میکنین پس چطور میخاین از این روش اقدام کنین؟
    ببینید ما با 4 5 تا مشتری به شکل ثابت کار میکنیم که این ها معمولا هرکدوم ماهی 1 یا 2 تا یا بعضی وقتا 3 تا کیف یا چمدون از ما میگیرن و میفروشن و سر ماه واریز میکنن پولشو . من اون واریزی هارو دارم که در ماه هر کدوم 1200م ت یا بیشتر یا کمتر واریز داشتن .

خوب شما بفرمایید منظور شما از مدرک چیه ؟ من قرارداد بیارم با تاریخ مثلا 2 سال پیش بین همسرم و یا خودم و یکی از مشتری ها ؟ چون یادمه ما برای یک یا 2 تا کار چون بالای 5ت بود قرار دارد داشتیم.

Junior Member

سلام دوستان
    لطف مي كنيد راهنمايي كنيد دو مورد خود اشتغالي إز طريق ترجمه أيا رشته ي تحصيلي بايد حتما مترجمي باشه يا اگه ادبيات انگليسي يا هر زبان ديگه هم باشه ممكن هست
    ممنون

Junior Member

من سالهاي تحصيل م با سالهاي كاري م يكي هست يعني چهار سال گذشته كه درس مي خوندم كار هم مي كردم توي أين حوزه يعني مترجمي زبان هاي انگليسي و فرانسوي أين مسأله مشكل إيجاد مي كند ؟ چون تمام وقت مطرح هست أين و مي پرسم
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط Taratarah نمایش پست ها
    من سالهاي تحصيل م با سالهاي كاري م يكي هست يعني چهار سال گذشته كه درس مي خوندم كار هم مي كردم توي أين حوزه يعني مترجمي زبان هاي انگليسي و فرانسوي أين مسأله مشكل إيجاد مي كند ؟ چون تمام وقت مطرح هست أين و مي پرسم
    ممنون
    اگر سابقه کار خارج از کانادا در دوران تحصیلی باشه مشکلی نیست

Junior Member

سلام برای ورزشکار تیم ملی که 5 سال سابقه بین الملل داره چند درصد امکان اخذ اقامت وجود داره

Junior Member

سلام
    همسرم از طریق این برنامه اقدام کرده و یک هفته پیش پرونده به دفتر مهاجرت در سیدنی کانادا رسیده.
    همسرم ۵ ساله که به طور حرفه ای در زمینه طراحی و بافت و آموزش فرش و گلیم و تابلو فرش فعالیت داره. دو مدرک لیسانس و سن ۳۶ . من نیز یک مدرک لیسانس و سن ۳۶ .یک دختر ۱۱ ساله هم داریم . وکیل سرمایه ما ( شامل ملک و پول نقد و طلا و .. ) را ۵۰۰ هزار دلار کانادا برآورد کرده . و بیزنس پلان ما را روی ۲۵۰ هزار دلار کانادا با سود آوری ۸۰ هزار دلار سالانه بسته است.جمع آوری و تکمیل پرونده حدودا ۱۵ ماه زمان برد.که البته خیلی سخت بود چون پرونده کاملا واقعی و بدون سند سازی انجام شد.
    پرونده را از کانادا ارسال کردیم
    میخواستم ببینم شانسی برای موفقیت داریم. و اگر داریم حدودا چقدر است .
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط amirkeyan نمایش پست ها
    سلام برای ورزشکار تیم ملی که 5 سال سابقه بین الملل داره چند درصد امکان اخذ اقامت وجود داره
    تنها عضو تیم ملی بودن در این روش ملاک نیست شما باید خوداشتغال باشین و از این راه زندگی کنید
    too much love will kill you

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط milad_bn نمایش پست ها
    سلام
    همسرم از طریق این برنامه اقدام کرده و یک هفته پیش پرونده به دفتر مهاجرت در سیدنی کانادا رسیده.
    همسرم ۵ ساله که به طور حرفه ای در زمینه طراحی و بافت و آموزش فرش و گلیم و تابلو فرش فعالیت داره. دو مدرک لیسانس و سن ۳۶ . من نیز یک مدرک لیسانس و سن ۳۶ .یک دختر ۱۱ ساله هم داریم . وکیل سرمایه ما ( شامل ملک و پول نقد و طلا و .. ) را ۵۰۰ هزار دلار کانادا برآورد کرده . و بیزنس پلان ما را روی ۲۵۰ هزار دلار کانادا با سود آوری ۸۰ هزار دلار سالانه بسته است.جمع آوری و تکمیل پرونده حدودا ۱۵ ماه زمان برد.که البته خیلی سخت بود چون پرونده کاملا واقعی و بدون سند سازی انجام شد.
    پرونده را از کانادا ارسال کردیم
    میخواستم ببینم شانسی برای موفقیت داریم. و اگر داریم حدودا چقدر است .
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    این روش متاسفانه هیچ اشل مشخصی نداره و بستگی به مدارک و مستندات و کلاس بین المللی شما داره
    too much love will kill you

Junior Member

من کارم فیلم سازی هستش.دیروز در آخرین کاری که ارایه دادیم تونستیم در جشنواره فیلم بین المللی کانادا در بخش فیلم بلند داستانی به عنوان فیلم برتر شناخته بشیم. امکانش هست که بتونیم از طریق خود اشتغالی اقدام کنم برای کانادا؟ رزومه هم حدود 15 تا مستند و فیلم کوتاه دارم بعلاوه ی بازیگری در یکی دو فیلم تلویزیونی.

نقل قول نوشته اصلی توسط behzadbu نمایش پست ها
    من کارم فیلم سازی هستش.دیروز در آخرین کاری که ارایه دادیم تونستیم در جشنواره فیلم بین المللی کانادا در بخش فیلم بلند داستانی به عنوان فیلم برتر شناخته بشیم. امکانش هست که بتونیم از طریق خود اشتغالی اقدام کنم برای کانادا؟ رزومه هم حدود 15 تا مستند و فیلم کوتاه دارم بعلاوه ی بازیگری در یکی دو فیلم تلویزیونی.
    بله امکانش هست، منتها ممکنه قوانین و نیازهای مهاجرتی هرمدت یکبار تغییر کنه ، یعنی باید در اولین فرصتی که میتونید تصمیم بگیرید و اقدام کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)