صفحه 33 از 34 نخستنخست ... 232425262728293031323334 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 321 تا 330 , از مجموع 335

موضوع: Technische Universität Chemnitz

Junior Member Maryam98 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسي نرم افزار دانشگاه علمي كاربردي

پیش فرض پاسخ : دانشگاه chemnitz

سلام.من از کسانی که در آلمان زندگی میکنن و تحصیل میکنن خواهش میکنم منو راهنمایی کنن ...
    من یه خانم متولد۶۵ هستم لیسانس نرم افزار دارم و معدلم هم ۱۲.۴۰ هست علاقه زیادی به الکترونیک دارم و فکر میکنم اگر واسه مقطع لیسانس رشته الکترونیک دانشگاههای آلمان اقدام کنم تصمیم درستی واسم خواهد بود.الان حدود یک سالی هست شروع کردم به آلمانی خوندن البته به صورت خودخوان ،میخوام کم کم هم برم سراغ آموزشگاهها تا روند یادگیریم سریع تر بشه.المان رو واسه این انتخاب کردم چون دانشگاههاش شنیدم مجانیه و هزینه زندگی توش پایینه .اگر بتونم برم احتمال خیلی خیلی زیاد دیگه برنمیگردم.اسپانسر مالی هم ندارم و به کاردانشجویی اونجا محتاج خواهم شد.من واقعا به رشته الکترونیک علاقه دارم و فکر میکنم اگر بتونم برم حرفی واسه گفتن تو اون رشته خواهم داشت و فکر میکنم دانشجوی خوبی خواهم شد مخصوصا تو بحث عملی. من یه سری مدارک فنی و حرفه ای هم گرفتم در این زمینه :-دوره آموزشی میکرو کنترلهای avr _ دوره آموزشی متلب- دوره آموزی تعمیر موبایل- سابقه تدریس avr تو فنی و حرفه ای به مدت ۴ ماه به عنوان مربی جایگزین رو هم دارم و بصورت خودخوان الکترونیک میخونم .من دوست دارم شغل آیندم در حوزه ساخت و ساز و تولید محصولات الکترونیکی باشه و چون آلمان کشور صنعتیه اینم یه علت دیگه هست واسه انتخاب کشور آلمان.
    حالا به نظر شما تصمیمی که من گرفتم درسته و آیا من درست فکر میکنم ؟ و اینکه آیا با شرایطی که من دارم میتونم پذیرش بگیرم؟و آیا سفارت به من ویزا خواهد داد ؟ و اینکه میتونم با لیسانس نرم افزار ، لیسانسرشته الکترونیک بخونم؟
    تو رو خدا اگر اطلاعات درست و واقعی دارید منو راهنمایی کنید چون واقعا این یه تصمیم سرنوشت سازه واسم

پیش فرض پاسخ : Technische Universität Chemnitz

سلام . لطفا دوستانی که الان در کمنیتز هستن در مورد شهر کمنیتز و شرایط زندگی اونجا...مردمانش و کلا جو زندگی اونجا از تحربیاتشون بگن. ممنون

Junior Member

پیش فرض پاسخ : هم فکری در خصوص منطقی بودن تحصیل در آلمان با وجود

سلام خدمت همه دوستان
    ی چندتا سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید. میخواستم نظرتون رو درباره سطح دانشگاه TU Chemnitz و سطح رشته انگلیسی زبان Advanced Functional Materials و بازار کار تو این رشته رو بدونم. شانس پذیرش برای ارشد این رشته با معدل 15.10 از دانشگاه دولتی با نمره زبان خوب چقدر هست؟
    با تشکر از این که وقت میذارید.

Junior Member

کمنیتس شرق آلمانه نسبت بقیه جاها ارزونتره اما کار کمتره
    شرق آلمان مردمش کمی خشک تر هستن

سلام، شما chemnitz زندگی میکنین ؟

Junior Member

سلام به همگی وقتتون بخیر باشه من کل صفحات رو خوندم سوالم اینه من الان مدرک ب یک آلمانی دارم آیا دانشگاه با ب یک بمن پذیرش مشروط میده؟یا پذیرش کورس زبان؟
    متشکر

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط moslem1367 نمایش پست ها
    سلام به همگی وقتتون بخیر باشه من کل صفحات رو خوندم سوالم اینه من الان مدرک ب یک آلمانی دارم آیا دانشگاه با ب یک بمن پذیرش مشروط میده؟یا پذیرش کورس زبان؟
    متشکر
    سالیان قبل فکر کنم امکانش بود. ولی الان تو سایتشون زده برا کلاس آمادگی باید حداقل B2 یا تست داف 3 داشت.
    https://www.tu-chemnitz.de/internati...rse/dsh.php.en
    بهتره یه ایمیل به دانشگاه بزنین و مطمین بشین. میتونین بپرسین شاید با گواهی اتمام B2 هم شد.

ApplyAbroad Veteran
    Fnsn آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Materialwissenschaften

پیش فرض پاسخ : هم فکری در خصوص منطقی بودن تحصیل در آلمان با وجود

نقل قول نوشته اصلی توسط dreamer_69 نمایش پست ها
    سلام خدمت همه دوستان
    ی چندتا سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید. میخواستم نظرتون رو درباره سطح دانشگاه TU Chemnitz و سطح رشته انگلیسی زبان Advanced Functional Materials و بازار کار تو این رشته رو بدونم. شانس پذیرش برای ارشد این رشته با معدل 15.10 از دانشگاه دولتی با نمره زبان خوب چقدر هست؟
    با تشکر از این که وقت میذارید.
    سلام
    شما 100 این رشته قبول میشوید . دوستان من در این شهر همین رشته را می خوانند و بسیار راضی هستند. این گروه حدود سه ساله که تشکیل شده و مسلما میدونید که به زبان انگلیسی هست. استاد ها خیلی سطح بالا هستند و شما در طول 2 سال ارشد خودتون باید 8 واحد زبان المانی هم بگذرونید که خیلی به نفعتونه. شهر کوچیکیه اما برای شروع با توجه به هزینه های کم به نظرم خیلی مناسبه.
    موفق باشید

ApplyAbroad Veteran
    Fnsn آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Materialwissenschaften

نقل قول نوشته اصلی توسط rezamaleki84 نمایش پست ها
    سلام دوستان یک سوال داشتم:

آیا تو این شهر پول بلوکه میشه؟

با تشکر
    بله بلوکه میشه

Junior Member

سلام دوستان من رشتم مهندسی مکانیکه و بتازگی میخوام برای پذیرش در آلمان در مقطع ارشد اقدام کنم،با توجه به فرآیند پذیرش و فاند گرفتن بنظرتون آلمانی رو بخونم و مدرک بگیرم یا انگلیسی؟مشکلی با سخت بودن آلمانی هم ندارم و هدفم ارشد گرفتن از آلمان و چندسالی کارکردن در این کشور هستش ممنون میشم راهنمایی کنید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)