صفحه 27 از 32 نخستنخست ... 17181920212223242526272829303132 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 261 تا 270 , از مجموع 317

موضوع: ویزای تحصیلی دانشجویان دوره دکتری

پیش فرض پاسخ : ویزای تحصیلی دانشجویان دوره دکتری

دقیقا مصداق کاسه داغ تر از آش، سفارت ایتالیاست!

از سال اول دبیرستان تا فوق لیسانست، ترجمه و تاییده، مهر اینجا و اونجا و ...

ازشون پرسیدم، دانشگاه نمره زبانمو ک چند ماهه منقضی شده، قبول کرده و مصاحبه م خوب بوده از طرف استاد، میگن باید دوباره ایلتس یا تافل بدی
    میگم، GRE دارم، اون چی، ک اونم قبول نیست.

کم مونده دیگه، سایز لباس زیرمون رو هم با تایید وزارت علوم و دادگستری بخان.

مسخرشو دراوردن به ولله. بیخیال شیم به نظرم بهتره.

به هرکیم تو دانشگاه ایمیل میدم، هیچکی جواب نمیده، برن گورشونو گم کنن خیر سرشون، مثلا کوردینیتور داره دانشگاه.

میگن سالی ک نکوست از بهارش پیداست، بیراه نگفتن!

من واقعا نگرانم، با این وضع بریم اونجا، اونجا دیگه چی میشه. نفر اصلی دوره، حال جواب دادن نداره! 2 بار تا حالا ایمیل دادم جواب نمیدن. از معاون دوره میپرسم، بلد نیست انگیلیسی بنویسه جواب بده! میگه من خبر ندارم!

همه ایلتس و تافل زدن ما C1/ C2 هستیم.

سلام
    من مقطع دکتری فانددارم برای وقت سفارت میدونم که ددلاینی وجودنداره ،ولی میخواستم بدونم از طریق ایمیل باید درخواست بدم یا از طریق سایت سفارت ؟ متاسفانه سایت سفارت برای دانشجویی بسته هست .
    سپاس گزارم

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezajoon نمایش پست ها
    سلام
    من مقطع دکتری فانددارم برای وقت سفارت میدونم که ددلاینی وجودنداره ،ولی میخواستم بدونم از طریق ایمیل باید درخواست بدم یا از طریق سایت سفارت ؟ متاسفانه سایت سفارت برای دانشجویی بسته هست .
    سپاس گزارم
    ایمیل بزنید نامه پذیرش رو هم اتچ کنید

سلام برای ویزای دوره دکتری
    اگر بهم برای سی ستامبر وقت بدن و شروع دوره 31 اکتبر باشه به نظرتون وقت هست به اندازه کافی برای صدور ویزا؟
    بهم هفت ستامبر وقت دادن چون زبانم اکسپایر شده میخام دوباره ازمون بدم و درخواست بدم وقت مصاحبه رو بندازن اخر ستامبر
    ممنون از شما

میتونید لطفا بفرمایید که زمانی که ایمیل بزنم خودشون برای چندروز بعد وقت میدهند ؟ ترجمه مدارک من آخر هفته بعدی آماده میشه .به نظر شما من کی ایمیل بزنم؟ممنونم از پاسخ شما

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezajoon نمایش پست ها
    میتونید لطفا بفرمایید که زمانی که ایمیل بزنم خودشون برای چندروز بعد وقت میدهند ؟ ترجمه مدارک من آخر هفته بعدی آماده میشه .به نظر شما من کی ایمیل بزنم؟ممنونم از پاسخ شما
    من هشت اگوست میل زدم برای هفت ستامبر وقت دادن
    نمیدونم همیشه حدود یه ماه بعد وقت میدن یا کیس من اینطور بود

من بهشون 19 جولای ایمیل زده بودم وگفتم وقت میخواهم ،اونها هم به من ایمیل زدن گفتن که نامه ادمیشن رو بفرست ومنم فرستادم والبته گفتم که مدارک ترجمه ام آماده نیست و اواسط آگوست آماده میشه ،اینو گفتم که مطابق اون یه وقتی بهم بدن ولی بعد از اون هیچ ایمیلی بابت وقت دریافت نگردم ، منم جدی خیلی نگرفتم فکر میکردم هر وقت حضوری برم سفارت میتونم مدارک رو تحویل بدم .
    نمیدونم چرا جوابمو ندادن ، خودم احتمال میدهم به این خاطر که گفتم مدارک ترجمه ام هنوز آماده نیست ، ولی اونها چقدر بی مسؤلیت هستند میتونستند مطابق با تاریخ آماده شدن ترجمه مدارکم به من وقت بدهند
    الان دوباره باید بهشون ایمیل بزنم

نمیدونم الان تو تعطیلات هستن یا نه ولی اصلا جواب ایمیل نمیدن
    شما نمیدونی چقدر زمان لازمه باشه بین مصاحبه و شروع دوره؟

من ازیکی از بچه ها که پارسال ویزا گرقت سوال کردم براش 21 روز طوا کشید ویزاش صادر بشه

من یه سوال دیگه هم دارم ازشما .ممنونم ازپاسختون.
    شما زمانی که ایمیل میدادین برای درخواست وقت ،چقدر طول کشید به شما جواب بدن ، مثلا همون روز ، روز بعد یا چند روز بعد ؟
    من امروز دوبار ایمیل دادم درخواست وقت کردم هنوز جواب ندادن .من خیلی نگرانم .اگه جواب ندادن حضوری رفتن برای گرفتن وقت امکان داره ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)