صفحه 270 از 382 نخستنخست ... 170220260261262263264265266267268269270271272273274275276277278279280320370 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,691 تا 2,700 , از مجموع 3813

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    حسابدار

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

دوستان من لیسانس حسابداری دارم . الان هم مدیر مالی یه شرکت هستم (ایران). برای کار حسابداری کانادا مدرک بین المللی میخواد که ندارم .با توجه به اینکه توی بازار سهام وفارکس هم خرید وفروش میکنم مسلط به تحلیل تکنیکال هستم . ایا فعالیت در بازار سهام به عنوان خود اشتغالی مورد تایید کانادا هست من اقدام کنم؟ممنون میشم اگر میتونید منو راهنمایی کنید. سپاس

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط kaheh نمایش پست ها
    دوستان من لیسانس حسابداری دارم . الان هم مدیر مالی یه شرکت هستم (ایران). برای کار حسابداری کانادا مدرک بین المللی میخواد که ندارم .با توجه به اینکه توی بازار سهام وفارکس هم خرید وفروش میکنم مسلط به تحلیل تکنیکال هستم . ایا فعالیت در بازار سهام به عنوان خود اشتغالی مورد تایید کانادا هست من اقدام کنم؟ممنون میشم اگر میتونید منو راهنمایی کنید. سپاس
    اين خود اشتغالي شما اصلا ربطي به هنرمندان و ورزشكاران نداره!

Junior Member

سلام دوستان
    من لیسانس عمران گرایش آب و فاضلاب و فوق لیسانس مهندسی محیط زیست گرایش آب و فاضلاب دارم
    36 سالمه با 13 سال سابقه بیمه مرتبط
    9 ساله مدیر عامل شرکت پیمانکاری هستم
    دارم کارهای زبانم رو انجام میدم
    همسرم 30 سالشه
    لیسانس ریاضی کاربردی داره
    با چند ماه سابقه بیمه
    اقوام و سابقه تحصیلی در کانادا نداریم
    بنظر شما با این شرایط بهتره از طریق خود اشتغالی یا اکسپرس انتری اقدام کنیم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط genoo نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من لیسانس عمران گرایش آب و فاضلاب و فوق لیسانس مهندسی محیط زیست گرایش آب و فاضلاب دارم
    36 سالمه با 13 سال سابقه بیمه مرتبط
    9 ساله مدیر عامل شرکت پیمانکاری هستم
    دارم کارهای زبانم رو انجام میدم
    همسرم 30 سالشه
    لیسانس ریاضی کاربردی داره
    با چند ماه سابقه بیمه
    اقوام و سابقه تحصیلی در کانادا نداریم
    بنظر شما با این شرایط بهتره از طریق خود اشتغالی یا اکسپرس انتری اقدام کنیم؟
    برنامه خوداشتغالی در حال حاضر فقط برای هنرمندان و ورزشکاران هست،شما باید از روشهای دیگه مثل اکسپرس انتری اقدام کنید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    كارشناس ارشد تصوير سازي

با سلام
    پرونده من (فیلد هنری) که از طریق وکیل فرستاده شده، در مارچ 2018 به اداره مهاجرت کانادا رسید و فایل نامبر دریافت کردم. آقای به اصطلاح وکیل، ارائه تمکن و گردش مالی و حتی بیزنس پلن را موکول به زمان آپدیت دونستند. در حالی که به تازگی متوجه شده‌ام که باید جزء مدارک اولیه فرستاده بشه. ممنون میشم پاسخ بدید که با توجه به این که به غیر از این نقایص، پرونده‌ی من از لحاظ محتوی و مدارک دیگر، قابلیت دریافت این ویزا را داره، آیا پرونده رفیوز میشه یا ممکنه نامه درخواست آپدیت مدارک بیاد که بتونم نقایص را بفرستم؟ سپاس

Junior Member

سلام دوستان خسته نباشید
    یک سوال، من مدرک فوق دیپلم نرم افزار دارم، با 12 سال سابقه طراحی گرافیک، طراحی وب و برنامه نویسی وب به صورت خود اشتغال.
    آیا برنامه مهاجرت خوداشتغالی شامل حال من میشه ؟
    توی سایت کانادا رو که چک کردم این بخش ته صفحه با تیتر Exclusion بود ! یعنی این الان جزوش هست یا نیست ؟ یک جا گفته بود هست یک جا گفته بود نیست

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط zijer نمایش پست ها
    سلام دوستان خسته نباشید
    یک سوال، من مدرک فوق دیپلم نرم افزار دارم، با 12 سال سابقه طراحی گرافیک، طراحی وب و برنامه نویسی وب به صورت خود اشتغال.
    آیا برنامه مهاجرت خوداشتغالی شامل حال من میشه ؟
    توی سایت کانادا رو که چک کردم این بخش ته صفحه با تیتر Exclusion بود ! یعنی این الان جزوش هست یا نیست ؟ یک جا گفته بود هست یک جا گفته بود نیست
    این روش مختص هنرمندان و ورزشکاران هست
    too much love will kill you

نقل قول نوشته اصلی توسط hamidreza2197 نمایش پست ها
    با سلام
    پرونده من (فیلد هنری) که از طریق وکیل فرستاده شده، در مارچ 2018 به اداره مهاجرت کانادا رسید و فایل نامبر دریافت کردم. آقای به اصطلاح وکیل، ارائه تمکن و گردش مالی و حتی بیزنس پلن را موکول به زمان آپدیت دونستند. در حالی که به تازگی متوجه شده‌ام که باید جزء مدارک اولیه فرستاده بشه. ممنون میشم پاسخ بدید که با توجه به این که به غیر از این نقایص، پرونده‌ی من از لحاظ محتوی و مدارک دیگر، قابلیت دریافت این ویزا را داره، آیا پرونده رفیوز میشه یا ممکنه نامه درخواست آپدیت مدارک بیاد که بتونم نقایص را بفرستم؟ سپاس
    If you forget something, they will send your application back to you( your lawyer). You will have to fix any errors and resubmit it.

سلام دوست عزیز اطلاع دارید که چه مدت سابقه کشاورزی نیاز هست برای اثبات این قضیه که من در ایران شغلم کشاورزی هست و دارای سابقه بیمه کشاورزی از تامیین اجتماعی هستم.و راغب به ایجاد خود اشتغالی و کشاورزی در کانادا هستم

نقل قول نوشته اصلی توسط rasatashakori نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز اطلاع دارید که چه مدت سابقه کشاورزی نیاز هست برای اثبات این قضیه که من در ایران شغلم کشاورزی هست و دارای سابقه بیمه کشاورزی از تامیین اجتماعی هستم.و راغب به ایجاد خود اشتغالی و کشاورزی در کانادا هستم
    روش کشاورزی چند ماهی هست که به طور کامل حذف شده از سیستم خود اشتغالی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)