صفحه 90 از 139 نخستنخست ... 408081828384858687888990919293949596979899100 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 891 تا 900 , از مجموع 1390

موضوع: مسایل مربوط به آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

Member Mr_Engineer آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EEngineering

پیش فرض پاسخ : مسایل مربوط به آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad_Amir نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من با نامه عدم کاریابی مدرک کارشناسی مو آزاد کردم ولی قبل از آزاد کردن مدرک، دانشگاه پیام نور تدریس میکردم
    حالا برای آزاد کردن مدرک ارشد، میگن چون از دانشگاه پیام نور استعلام شده، نامه لغو تعهد کارشناسی با تاریخ استعلام تطابق نداره
    حالا یا باید از پیام نور نامه ای بیاری که در تاریخ استعلام اونجا کار نمیکردی (که کار میکردم) یا باید هزینه مدرک کارشناسی ت رو هم پرداخت کنی که نامه لغو تعهدت به صورت پرداخت هزینه باشه
    حالا سوالم اینه که من مدرک کارشناسیم دستمه و آزاد کردم... الان برم به دانشگاه کارشناسی بگم دوباره میخوام مدرکمو آزاد کنم و هزینه شو بدم؟
    در ضمن من هزینه مدرک ارشد رو هم کامل پرداخت کردم ولی باز گیر دادن به این استعلام
    بعد هزینه آزاد کردن مدرک کارشناسی برای ورودی سال 88 چقدر میشه حدودا؟ رشته برق
    بد جوری گیر افتادین دوست عزیز!
    راهی ندارید غیر پرداخت هزینه ها.
    ولی چون میگید از اداره کار نامه عدم کاریابی تونستید بگیرید، و همچنین مدرک کارشناسیتون رو هم آزاد کرده اید، یه راه احتمالش هست که بتونید ارشدتون رو هم با اون نامه آزاد کنید.

در نظر داشته باشید که مسئول دانشگاه کاملا مختار هست با دلایلی که مدرک رو بده یا نده. اون مسئول دانشگاه احتمالا لابه لای صحبت ها از زیر زبونتون کشیده که در اون مدت چی کار میکردین و بعدش کار خودش رو کرده. و مسئله شما فقط یه نامه استعلام هست که تو دست اون مسئول دانشگاهه.

منظورم رو امیدوارم متوجه شده باشید که چطور میشه بقیه مسیر رو ادامه داد و مدرک رو آزاد کرد!

موفق باشید.
    """خلاصه کلام اینکه، لطفا بیایید مهربانی رو نسبت به هم نوع خودمون دریغ نکنیم. دنیا دو روزه.
    برای ساخت جامعه امون باید با هم باشیم نه مقابل هم."""

Instead of goals, try this: Focus on Process; Results are side-effects of processes

Member Mr_Engineer آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EEngineering

نقل قول نوشته اصلی توسط sunshine21 نمایش پست ها
    با سلام. آیا این درسته که فقط یکبار با نامه عدم کاریابی میشه مدارک رو آزاد کرد؟!. یعنی برای مقاطع بعدی (اگر شخص در ایران باشد)، نمیشه دوباره نامه گرفت؟.
    فک نکنم یه مدرک آزاد شده رو نیازی به آزاد کردن دوباره هست.!

اگر بعد از آزاد کردن مقطع پایین، شروع به تحصیل در مقطع بالا میکنید، بعد از فارغ التحصیلی، طبق روال قبلی مدرک مقطع بالاتر رو اینبار میذارید کاریابی و با اون مدرک شش ماه دنبال کار میگردید که پیدا نمیشه و درخواست آزادسازی مدرک میکنید.
    """خلاصه کلام اینکه، لطفا بیایید مهربانی رو نسبت به هم نوع خودمون دریغ نکنیم. دنیا دو روزه.
    برای ساخت جامعه امون باید با هم باشیم نه مقابل هم."""

Instead of goals, try this: Focus on Process; Results are side-effects of processes

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr_Engineer نمایش پست ها
    تاریخ های مهم و تاثیر گذار در این روش:
    1- تاریخ فارغ التحصیلی(نه صدور مدرک موقت)
    2- تاریخ صدور کارت پایان خدمت یا معافیت
    3- خرداد 1396

دوستان توجه داشته باشند که این تاریخ ها مهم هستند، بقیه رو کاری نداشته باشید.

فارغ التحصیلان قبل خرداد 96 یا کسانی که تاریخ صدور کارت پایان خدمتشون قبل خرداد 96 هست، مشمول فرصت شش ماهه بعد از فارغ التحصیلی برای ثبت نام در کاریابی نمیشوند.
    کسانی که بعد از این تاریخ فارغ التحصیل میشوند یا خدمتشان تمام میشود، توجه داشته باشند که فقط شش ماه فرصت دارند که در کاریابی ثبت نام کنند.

در نظر داشته باشید که تاریخ ثبت نام در کاریابی، چه خصوصی چه دولتی، از بهمن ماه 96 به بعد به صورت آنلاین سیستمی شده و نمیتوان آن را دستکاری نمود.
    پس مراقب کلاهبرداری ها باشید.

شما دوست عزیز، با شرایطی که عنوان کردید، به راحتی به یک کاریابی مراجعه کنید و بگید که اسمتون رو وارد لیست کارجویان کنند.
    کاریابی های شهرستان با صرفه تر هست. 18 هزار تومان نه چیز دیگر.

موفق باشید.
    از شما خیلی متشکرم
    اطلاعات بسیار مفید و کاربردی ارائه دادید.
    فقط در مورد سه تاریخی که گفتید من مورد سوم رو نمیدونستم. در واقع طبق گفته های شما این بخشنامه برای افرادی هست که تاریخ فارغ التحصیلی و یا صدور کارت پایان خدمت اونا بعد از خرداد 96 که تاریخ صدور بخشنامه باشه هست. این تاریخ سوم یعنی خرداد 96 برای من اهمیت زیادی داره که در پروسه کار در صورت ضرورت مطابق قانون به اون استدلال کنم. من متن قانون وزارت علوم رو از سایتشون یه بررسی کردم اما صراحتی از این مورد ندیدم. اگر ممکن هست راهنماییم کنید که شماره بند تاریخ سوم رو داشته باشم.
    از همکاری شما بسیار متشکرم

سلام.
    من کارشناسی و ارشد رو روزانه بودم، حالا بعد از گذشت یکسال از ارشد میخوام که هر دو مدرک رو آزاد کنم.
    ببخشید میخواستم بپرسم اداره کار باید دو تا نامه واسه دو تا مدرکم بده یا فقط یک نامه واسه یک مدرک؟
    اگر کسی دو تا نامه از اداره کار گرفته، امکانش هست که بگه به کدوم اداره کار مراجعه کرده (یعنی مال چه استانی)؟
    کسی نمونه ای از این نامه داره؟

Junior Member

سلام ميگم من هم كارشناسي و هم ارشد روزانه بودم ولي الان ميخوام مدرك كارشناسيم رو آزاد كنم . مشكل اصلي اينه كه ٦ ماه از تاريخ فراغت ارشدم گذشته آيا كارشناسيم رو هم ديگه نميتونم آزاد كنم يا فقط ارشد رو نميتونم !؟

Junior Member

سلام
    من امروز رفتم دفتر کاریابی و فقط برای مقطع کارشناسی ارشد نامه ی آزادسازی صادر کردند، و گفتند برای کارشناسی چون فارغ التحصیل سال 93 هستی توی همون بازه ی شیش ماهه ثبت نام نکردی آزاد نمیشه، و باید بخرم. از طرفی میگن مقطع ارشد آزاد بشه کارشناسی هم آزاد میشه! من واقعا گیج شدم. کسی هست که مدرکشو آزاد کرده باشه و بدونه؟ من نمیتونم با این نامه کارشناسیمو آزاد کنم؟

Junior Member

سلام یک سوال داشتم لطفا جواب بدید
    برای مهاجرت باید اصل دانشنامه رو داشته باشیم؟
    ضروریه که مدرک رو ازاد کنیم؟
    نمیخام ادامه تحصیل بدم
    دانشجوی دوره روزانه هم هستم

Junior Member

سلام
    من 2/12 سال گذشته دفاع کردم و خب تقریبا 7 ماه از تاریخ فارق التحصیلیم گذشته. راهی داره که مشمول قانون آزاد کردن مدارک از طریق عدم کاریابی بشم؟ از دوستان کسی بوده که حالا یک ماه از موعد 6 ماهه گذشته باشه ولی تونسته باشه ثبت نام کنه؟

دوستان یه سوالی داشتم. من دقیقا چند روز پیش یک سال از تاریخ صدور کارت پایان خدمتم گذشت، و مدرکم رو هم کاریابی پارسال گذاشته بودم و الان مشکلی نبود و نامه کاریابی رو گرفتم. شنبه باید برم اداره کار و مراحل دیگه رو طی کنم. سوالم اینه که باید از اداره کار دو تا نامه هم برای کارشناسی و هم مقط ارشد بگیرم؟ و اول برم کارشناسی رو آزاد کنم و بعد با اونا برم برای ارشد اقدام کنم؟ اداره کار یکی از بچه ها رفته بود یه نامه داد!. اما دانشگاه تهران ( مقطع ارشدم) گفته نامه اداره کار به همراه دانشنامه آزاد شده مقطع کارشناسی نیاز هست. کسی مورد مشابه ای نداشته؟

سلام وقت بخیر، دوستای عزیز به نظرتون میصرفه آدم پول آزادسازی مدرکو بده؟ چقدر فکر میکنین بشه برای لیسانس و فوق لیسانس (رشته مهندسی مکانیک)؟
    مرسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)