سلام دوستان
من از دانشگاه لاپرانتا فنلاند برای دکترا پذیرش گرفتم و فاندی که بهم قراره بدن حدوده 2400 یورو در ماه که ازش بیمه و مالیات حذف میشه چیزی در حدود 1750 تا میمونه. بنظرتون با این پول میشه اونجا جوری زندگی کرد که یه پس اندازی هم داشته باشم؟ و خرج من توو ماه های اولیه چقدره تقریبا (چقدر با خودم پول بیارم)؟

An investment in knowledge used to pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید!
سلام
اگر به عنوان دانشجوی دکترا به فنلاند بیایم، فرایند گرفتن اقامت به چه صورت خواهد بود و چند سال طول می کشد؟
ممنون

وضعیت اقامت شما بسته به نوع ویزای شما دارد
الف درصورت که دکتری پذیرش گرفته ولی قرارداد کاری نداشته باشید ویزای دانشجویی به شما تعلق می گیرد و ۸ سال اقامت دانشجویی برای گرفتن پاسپورت لازم هست
ب در صورتی که دکتری پذیرش شده و قرارداد کاری با دانشگاه و یا شرکتی داشته باشید ویزای کاری گرفته و بعد از چهار سال می توانید برای پاسپورت اعدام کنید
An investment in knowledge used to pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید!
با سلام و وقت بخیر
من و خانواده ام قصد مهاجرتاروپا را داریم . سوالی که دارم اینه که شرایط کار برای من و همسرم وجود دارد و هزینه زندگی در ماه چقدر است ؟
تشکر میکنم از همگی و منتظر پاسخ دوستان هستم
سلام دوستان
ویزای همراه اجازه کار در فنلاند را ندارد و نفر همراه می بایست حتما ویزای کاری گرفته باشد؟
سلام به همه
من سولی دارم راجع به آینده ی کاری رشته های بیولوژی بعد از دکترا تو فنلاند؟ آیا زبان فنلاندی لازم هست برای این رشته ها در بازار کار؟
سلام دوستان
کسی سایت کاریابی تو فلاند که سایت خوبی باشه مثل jobinja یا همچین سایتایی میشناسه بهم معرفی کنه؟
و اینکه تو توضیحات شغلشون میگن که شرکتشون میتونه اسپانسر ویزای کار بشه یا نه ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)