صفحه 79 از 82 نخستنخست ... 296970717273747576777879808182 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 781 تا 790 , از مجموع 816

موضوع: انتقال پول بین ایران و کانادا (صرافی،حواله،مسایل بانکی انتفال و موارد مربوطه )

پیش فرض پاسخ : انتقال پول بین ایران و کانادا (صرافی،حواله،مسایل بانکی انتفال و موارد مربوطه )

نقل قول نوشته اصلی توسط sogand نمایش پست ها
    سلام دوستان
    کسی تا حالا برای انتقال پول از ایران با CIBC تجربه ای داره؟ بین RBC , CIBC, BMO و TD کدومشون برای مبالغ زیر 10000 دلار و بیشتر از 10000 دلار مناسبن. ممنون میشم راهنمایی کنین.
    بانکهای ایرانی سالهاست که برای مشتریان امکان انتقال یا دریافت پول با هیچیک از بانکهای دنیا رو ندارند،باید از طریق صرافی یا افراد مطمئن اقدام کنید.بانک های کانادایی هم در کیفیت ارایه خدمات انتقال پول تفاوت زیادی ندارند جز اینکه نرخ تبدیل و کارمزد متفاوتی ممکنه داشته باشند.
    ویرایش توسط alikanosala : September 18th, 2018 در ساعت 07:20 AM

Junior Member

پیش فرض پاسخ : انتقال پول بین ایران و کانادا (صرافی،حواله،مسایل بانکی انتفال و موارد مربوطه )

ممنون از پاسختون. بله اطلاع دارم که باتکها سالهاست مشکل دارند منظور سوالم بابت انتقال به صرافی و از آن به بانکهای کانادایی بود که کدام ازین بابت سختگیری کمتری دارند نسبت به مبدا پول و ..... و احتمال سوال و جواب و هولد کردن پول کمتر هست

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط sogand نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون. بله اطلاع دارم که باتکها سالهاست مشکل دارند منظور سوالم بابت انتقال به صرافی و از آن به بانکهای کانادایی بود که کدام ازین بابت سختگیری کمتری دارند نسبت به مبدا پول و ..... و احتمال سوال و جواب و هولد کردن پول کمتر هست
    از خود صرافی باید سوال کنید. بسته به زمان و قوانین مربوطه ممکن است تغییر کند. در یک زمان CIBC را توصیه میکردند و در یک زمان دیگر یک صرافی Scotia را توصیه میکرد که در خصوص انتقال مبالغ به حساب سهل گیرانه تر عمل میکند. در هر حال اگر حساب در بانک مربوطه هم نداشته باشید می توان از حساب معرف (آشنا، دوست و فامیل نزدیک) در اغلب موارد برای جابجایی پول در چندمرحله عموما استفاده کرد.
    “I find the great thing in this world is not so much where we stand, as in what direction we are moving"

Senior Member pouria007 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Iggy نمایش پست ها
    صرافی های ایرانی کانادا مشکلی تو تامین دلار کانادا ندارن، فقط فکر کنم هیچکس سه ماه پیش باور نمیکرد یه روز دلار کانادا برسه به ۶ هزار تومن !!!
    امروز دلار کانادا 11300 مبادله میشه
    The world needs dreamers and the world needs doers. But above all, the world needs dreamers who do

سلام دوستان وقت بخیر
    یکی از دوستان من در کانادا میخواد ماهانه واسه من مقداری پول واریز کنه. با توجه کارمزدهایی که صراف ها تعیین میکنن، خواستم بگم اگه کسی میخواد به کانادا دلار انتقال بده، میتونه توی ایران به من ریال تحویل بده و دوست من بزنه به کارت شما در کانادا. بدون اینکه شما متقبل کارمزدی بشید. نرخ دلار روز هر چی بود معامله طبق اون انجام میشه. من میتونم از 200 دلار تا 5000 یا 6000 دلار رو واسه شما بدون کارمزد انتقال بدم. هر کسی مایل بود بهم پیام بده.
    اینجوری هم شما هزینه کارمزد صراف رو نمیدید و هم من.

Junior Member

سلام ببخشید من یه سوال داشتم، من با ویزا تحصیلی قرار هستش که تو ماه نوامبر برم کانادا و از الان پولمو حواله کردم برای یکی از آشناهامون تو کانادا. خواستم بدونم حالا که من قرار نیست پول نقدی بهمراه داشته باشم ممکنه تو فرودگاه واسم مشکلی پیش بیاد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط parmis0518 نمایش پست ها
    سلام ببخشید من یه سوال داشتم، من با ویزا تحصیلی قرار هستش که تو ماه نوامبر برم کانادا و از الان پولمو حواله کردم برای یکی از آشناهامون تو کانادا. خواستم بدونم حالا که من قرار نیست پول نقدی بهمراه داشته باشم ممکنه تو فرودگاه واسم مشکلی پیش بیاد؟
    سلام. خیر مشکلی پیش نمیاد. (حداکثر مبلغ مجاز برای خروج ارز نقد از کشور 5000 یورو یا معادل آن هست)
    هر فکری و از هر ماهیتی که داشته باشیم همان فکر با همان ماهیت در زندگی ما وارد شده و در آن جای می گیرد

Senior Member Beginner آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc In Civil Engineering

عرض ادب خدمت دوستان
    برای انتقال پول از ایران به حساب کانادا به مبلغ ۷۰ هزارتا آیا حساسیتی وجود داره از طرف بانک های کانادایی؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Beginner نمایش پست ها
    عرض ادب خدمت دوستان
    برای انتقال پول از ایران به حساب کانادا به مبلغ ۷۰ هزارتا آیا حساسیتی وجود داره از طرف بانک های کانادایی؟
    سابقا بعضی بانکها مثل تی دی سخت گیری میکردند، من از انگلیس به کانادا جاجا کردم با rbc بدون هیچ مشکلی، شاید اگر صرافی پیدا کنید که از اروپا انتقال بده بهتر باشه، بعلاوه اینکه بهتر هست مبالغ بالای پول رو یکجا جابجا نکنید مگر اینکه به صرافی اطمینان کامل داشته باشید.

پیش فرض پاسخ : انتقال پول بین ایران و کانادا و مسایل بانکی مربوطه

نقل قول نوشته اصلی توسط ta9740 نمایش پست ها
    با سلام
    من يک سوال در مورد دسترسي به اينترنت بانک داشتم
    من چند بار خواستم از کانادا وارد اينترنت بانک ملت بشم ولي نتونستم.يعني ظاهرا اجازه دسترسي از خارج از ايران رو نميده! ميتونم بپرسم شما چطوري اين کار رو انجام ميديد؟
    با تشکر
    هربانکی سیاست (امنیت و ضد پولشویی) خودش رو داره

وقتی کد کاربری و رمز اینترنتی رو می گیرید از فرد مطلع همان بانک در خصوص دسترسی(خارج از کشور) و سقف برداشت سوال کنید و در صورت نیاز برای دریافت مجوز فرم مربوطه را پر کنید (بعضی بانکها برای انجام تراکنشهای خارج از کشور نیاز به توکن دارند و روشهای معمول داخل کشور امکانپذیر نیست)

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)