کسانی که از این طریق اقدام مینمایند، به آخرین آیین نامه که در تاریخ 9 اردیبهشت 97 صادر شده، توجه نمایند.
https://karyabi.mcls.gov.ir/fa/moghararat
کسانی که از این طریق اقدام مینمایند، به آخرین آیین نامه که در تاریخ 9 اردیبهشت 97 صادر شده، توجه نمایند.
https://karyabi.mcls.gov.ir/fa/moghararat
"""خلاصه کلام اینکه، لطفا بیایید مهربانی رو نسبت به هم نوع خودمون دریغ نکنیم. دنیا دو روزه.
برای ساخت جامعه امون باید با هم باشیم نه مقابل هم."""
Instead of goals, try this: Focus on Process; Results are side-effects of processes
سلام بر دوستان. یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنین. گفته شده خوندن ارشد بلافاصله بعد از کارشناسی یعنی اگه مثلا بهمن ماه فارغ التحصیل شده باشی و بعد مهر ماه ارشد قبول شدی دیگه نمیشه کارشناسی رو با ارشد ازاد کرد؟؟؟؟
سلام
من فارغ التحصیل 87 هستم ولی از اون موقع تا الان در هیچ موسسه کاریابی ثبت نام نکردم و بیمه هم برام تا الاان رد نشده
آیا قانون جدید عطف به ما سبق می شود یا برای فارع التحصیلان از زمان ابلاغ بخشنامه صادق هست؟
چه راهکاری برای آزادسازی مدرک از طریق عدم کاریابی پیشنهاد می کنید؟
"""خلاصه کلام اینکه، لطفا بیایید مهربانی رو نسبت به هم نوع خودمون دریغ نکنیم. دنیا دو روزه.
Instead of goals, try this: Focus on Process; Results are side-effects of processes
سلام
منم فارغ التحصیل 92 هستم و قبول نکردن. از نظر اینها، آیین نامه برای همه فارغ التحصیلان عمومیت داره. منم هر چی آیین نامه وزارت علوم رو مطالعه کردم که بندی پیدا کنم که دانش آموختگان قبل 96 رو مستثنی کرده باشه، پیدا نکردم.
اگر شما برای این مطلب که برای این دوستمون فرستادید، رفرنسی از خود آیین نامه وزارت علوم ارائه بدید متشکر میشم چون همونطور که اشاره کردم منم دنبال چنین بندی بودم که فارغ التحصیلان قبل 96 رو از قانون جدید معاف کرده باشه اما هیچ صراحتی از این موضوع داخل متن آیین نامه پیدا نکردم.
سلام
آیین نامه اداره کار که در پست های اخیر لینکش را گذاشته ام، این نکته رو بهش اشاره نموده است.
ولی توی آیین نامه وزارت علوم به تاریخ بهمن 1396 اشاره ای به این نکته نشده است.
بنابراین، مهارت خودتون رو باید به کار بگیرید و قانعشون بکنید که طبق آیین نامه عمل کردن منطقی هست
چرا که در زمان فارغ التحصیلی شما همچین قانونی نبوده و اعمال کردن اون برای قبلی ها، کاملا غیر منطقی هست. چرا که شما نمیتونید برگردید به اون زمان و برید کاریابی ثبت نام کنید.
این مثل زندانی کردن میماند.
ولی در نظر داشته باشید که دانشگاه در اجرای هر آیین نامه ای کاملا مختار هست و میتواند ترکیبی از آیین نامه ها رو اجرا کنه به طوری که بدترین شرایط رو برای دانشجو رقم بزنه.
برای مثال، دانشگاه سراسری بنده در مورد دروس افتاده و بعدا پاس کرده، طوری عمل کرد که نمره درس های افتاده که در هر دو آیین نامه قابل بی اثر شدن در معدل کل بودند، هنگام فارغ التحصیلی نمره شان را مسئول مربوطه با بررسی اینکه درس افتاده در زمان آیین نامه قبلی بوده و پاس شده در زمان آیین نامه جدید، هر دو نمره رو دوباره موثر کرد در معدل کل با اینکه با نمره بالای 17 هم پاس شده بودند و خیلی مشکلات برای دانشجویان ایجاد کرد.
سلام دوستان عزیز ممنون میشم کسی اطلاع داره جواب بده؟ من امروز نامه رو از کاریابی بردم برای اداره کار شهرستان گفتن که چون هنوز یکسال از فارغ التحصیلی نگذشته برو چند ماه دیگه بیا. حالا اینکه بعضی دوستان میگن مهلت نامه یکماه یا بعضیا گفتن دو هفته دقیقا کدوم نامه منظورشونه؟ نامه اداره کار به دانشگاه یا نامه کاریابی به اداره کار؟ چون کلا روی نامه کاریابی به اداره کار فقط تاریخ ثبت نام نوشته شده؟ یسوال مهم دیگه اینکه میگن به شرطی میشه هر دو مدرک آزاد کرد که ارشد بلافاصله بعد از کارشناسی خونده باشی یعنی مثلا بین فارغ التحصیلی کارشناسی و شروع ارشد چند ماه فاصله باشه ایراد داره؟؟؟؟ خیلی ممنون میشم کسی اطلاع داره بده
سلام یه سوالی داشتم از خدمتتون من میخواستم از طریق عدم کاریابی مدرکمو آزاد کنم البیته هنوز نبردم اداره کاریابی. خوندم که اگه شاغل باشیم مدرک از این طریق آزاد نمیشه متاسفانه من هم در حال حاضر شاغل هستم ولی مدرکمو برای اپلای احتیاج دارم تا 6 ماه دیگه و اینکه نمیتونم از طریق خرید مدرکمو آزاد کنم ترمی 2 میلیون پول میخوان!! آیا صد در صد متوجه میشن که من شاغل هستم یا راه حلی به نظرتون میاد که متوجه شاغل بودن بنده نشن؟
ارشد شهید بهشتی خوندم. فارغ التحصیلی 97/02
البته یک سال بعد از لیسانس هم دانشگاه قبول شدم و مدرک لیسانسمو هم به کاریابی معرفی نکردم. آیا اول باید لیسانس آزاد شه بعد فوف؟
یا اگه فوف آزاد بشه خود به خود لیسانس هم آزاد میشه؟
لیسانس هم بهشتی بودم فراغت 92/06
سوال دیگه هم اینکه فروم و مطالعه کردم یکی از راه حل هایی که دوستان گفته بودند اقدام از طریق استان های کوچک تر هست من ساکن تهران هستم میتونم به کاریابی شهرستان ها مراجعه کنم؟
ویرایش توسط sepidehmtn : September 29th, 2018 در ساعت 04:57 PM
سلام
متشکرم از پاسخ شما
من آیین نامه و دستورالعمل اجرایی وزارت کار هم مطالعه کردم، مطابق اون، افرادی که تا قبل از تاریخ سوم خرداد 96 در ادارات کاریابی ثبت نام کرده اند از این قانون معاف هستند و مطابق قانون قبلی با اونا رفتار میشه اما نکته ای که اینجا هست شاخص معاف شدن از قانون جدید ثبت نام در کاریابی ها قبل از خرداد 96 هست یعنی افرادی که قبل از تصویب و ابلاغ شدن آیین نامه، مطابق قانون قبلی به منظور آزاد شدن مدرک داخل کاریابی ها ثبت نام کرده بودند و تشکیل پرونده داده بودند، بنا به آیین نامه وزارت کار، از آیین نامه جدید معاف هستند.
بنابراین اگر کسی قبل از 96 فارغ التحصیل شده باشه اما تاریخ ثبت نام او در کاریابی بعد از تاریخ مندرج در آیین نامه باشه، حتی قانون وزارت کار هم از او حمایت نمیکنه.
اگر اشتباه میکنم حتما بهم اطلاع بدید.
ویرایش توسط Jack9 : October 1st, 2018 در ساعت 08:23 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)