نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 31 از 805 نخستنخست ... 21222324252627282930313233343536373839404181131531 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 301 تا 310 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

سلام،
    من عموم و خانواده اش( همسر و دو پسر و دخترش) ساکن آمریکا هستند (حدود 10 سال پیش مهاجرت کردند) و در ایالتی غیر از اون ایالتی که من پذیرش دارم، زندگی می کنند.
    در فرم DS160 باید اسم تک تکشون رو به عنوان فامیل درجه دو بنویسم؟
    ما تقریبا هیچ رابطه ای با هم نداریم و من حتی نمی دونم اونها چه کار می کنند. اگه آفیسر ازم پرسید که اونجا چه کار می کنند، می تونم بگم رابطه ای با هم نداریم یا خبر ندارم ازشون؟
    ممنون میشم اگر به سوالم جواب بدین.

ApplyAbroad Veteran
    MINERVAra آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط behroozf نمایش پست ها
    سلام،
    من عموم و خانواده اش( همسر و دو پسر و دخترش) ساکن آمریکا هستند (حدود 10 سال پیش مهاجرت کردند) و در ایالتی غیر از اون ایالتی که من پذیرش دارم، زندگی می کنند.
    ما تقریبا هیچ رابطه ای با هم نداریم و من حتی نمی دونم اونها چه کار می کنند. اگه آفیسر ازم پرسید که اونجا چه کار می کنند، می تونم بگم رابطه ای با هم نداریم یا خبر ندارم ازشون؟
    دوستان چقدر حساس شدین رو این فامیل‌ها . ببین دوست من، عموی شما اگه یه خانواده ۲۰ نفری هم داشته باشن شما فقط ۱ عمو رو در DS می‌نویسید و بس. در واقع دختر عمو و زن عمو و ... اصلا جز فامیل درجه ۲ حساب نمیشن کلا !! شما یک عمو داری and his family !! در مصاحبه آفیسر ۱ حالت داره که بپرسه اونا اونجا چیکار می‌کنن ، اونم اینکه از اتفاق دوست یا همکلاسی عموتون از آب در بیاد و بخواد احوالپرسی کنه که شمام طبعا میگین ما خیلی close نیستیم و خبر ندارم ازشون. ولی‌ مطمئن باشین صحبت به این جاها نمیکشه. پس در DS فقط یه عمو رو مینویسین و در مصاحبه هم میگین یک عموم اونجاس و نهایت سعیتونو بکنید که تاکید کنین که ولی‌ ایشون در یک ایالت دیگه هست و ما زیاد صمیمی‌ نیستیم و به هیچ وجه نه در این مورد نه در سایر مورد اطلاعات اضافی ندین و سوالات officero در کمترین جمله و اطلاعات پاسخ بدین. موفّق باشین
    بگو ازمکافاتهای زیاد/ز اس اوپی ونامۀ اوستاد-بگو چندسی وی زنوساختی/همه توی سطل آشغال انداختی-یکی داستان حماسی سرا/ز اپلای وریجکت وآن ماجرا-ز ویزا بگو،زانهمه دی اچل/که رستم بمانددراو همچو گل-چه فیشها که دربانک پرداختی/برا تافل واصل مدرک که میخواستی-چه ریختی تونزدآفیسرشدی؟/بگوچندروزه کلیرشدی؟-چه ها از تو پرسیداز آنهابگو/ازآی توانی،جاب آفرهابگو-زرفتن بگوهفتۀواپسین-زتهران وراننده تاکسی وفحش/زدربندوآن چیزکثیفای ترش-خلاصه بگوجملگی ماجرا/زچوپان کلاتاکالیفرنیا

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط behroozf نمایش پست ها
    سلام،
    دوست عزیز تا جایی که من می دونم DS160 جایی برای نوشتن مشخصات فامیل درجه 2 و تعدادشون نداره فقط برای فامیل درجه 1 داره.درجه 2 رو فقط می پرسه آیا فامیل دیگه ای دارید که می زنید yes

ApplyAbroad Veteran
    MINERVAra آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط nima55 نمایش پست ها
    دوست عزیز تا جایی که من می دونم DS160 جایی برای نوشتن مشخصات فامیل درجه 2 و تعدادشون نداره فقط برای فامیل درجه 1 داره.درجه 2 رو فقط می پرسه آیا فامیل دیگه ای دارید که می زنید yes
    ممنون نیما ی عزیز، بله من حواسم نبود ، دقیقا همینطوره، شما در DS رو yes میزنید ، بعد officer در مصاحبه می‌پرسه میگی‌ عمو جان اونجا ولی‌ در یک ایالت دیگه زندگی‌ می‌کنن.
    بگو ازمکافاتهای زیاد/ز اس اوپی ونامۀ اوستاد-بگو چندسی وی زنوساختی/همه توی سطل آشغال انداختی-یکی داستان حماسی سرا/ز اپلای وریجکت وآن ماجرا-ز ویزا بگو،زانهمه دی اچل/که رستم بمانددراو همچو گل-چه فیشها که دربانک پرداختی/برا تافل واصل مدرک که میخواستی-چه ریختی تونزدآفیسرشدی؟/بگوچندروزه کلیرشدی؟-چه ها از تو پرسیداز آنهابگو/ازآی توانی،جاب آفرهابگو-زرفتن بگوهفتۀواپسین-زتهران وراننده تاکسی وفحش/زدربندوآن چیزکثیفای ترش-خلاصه بگوجملگی ماجرا/زچوپان کلاتاکالیفرنیا

Junior Member

من پارشیال فاند هستم....حالا اونجا که میپرسه کی هزینه رو میده چطوری بگم خانواده+دانشگاه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط هومن نمایش پست ها
    من پارشیال فاند هستم....حالا اونجا که میپرسه کی هزینه رو میده چطوری بگم خانواده+دانشگاه؟
    من چون اکثریت هزیته را پدرم می دهد فقط پدرم را نوشتم. اما وقتی مصاحبه داری می تونی توضیح بدی بهشون.

از MINERVARA و همینطور nima55 عزیز ممنونم (البته بعد از تشکر رسمی سایت).
    سوال دیگری هم داشتم: در قسمت work experience من بیشتر از 2 مورد رو نمی تونم اضافه کنم در حالیکه 5 تا TA در 5 سال اخیر داشتم و در رزومه دانشگاهیم هم آوردم. راه حلی رو پیشنهاد می کنین شما؟ یا اینکه مثلا آخرین ها را بنویسم فقط؟

Junior Member

در قسمت work experience لازمه که دوره های کارآموزی رو ذکر کنیم؟

آخه مگه سرت درد میکنه؟ هرچی اطلاعات کمتر بدی بهتره. نیازی نیست دوست من.
    نقل قول نوشته اصلی توسط هومن نمایش پست ها
    در قسمت work experience لازمه که دوره های کارآموزی رو ذکر کنیم؟

ApplyAbroad Veteran
    jason_mac آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UNL, Ph.D.

درود بر دوستان گرامی
    متاسفانه در روز های اخیر دوستانی به علت اشکالات در پر شدن فرم DS رجکت شدند. من از دوستان خواهش میکنم که هر چیزی که مینویسید عین واقعیت باشه. بعد از پر کردن فرم نیز با دقت فرم رو بررسی کنید. چون گاها انسان فرم رو در چند روز تیکه تیکه پر میکنه و save میکنه بعضا یادش میره اول چه اطلاعاتی داده. روز قبل از مصاحبه هم کامل یکبار جواب های خودتون رو بخونید. قبل از پر کردن فرم هم به راهنمای فرم دقت کنید.

موفق باشید.
    لطفا تا حد امکان از ارسال پیام خصوصی خودداری کنید. اگر سوالی دارید لطفا در فوروم مطرح کنید و در صورت ابهام در جواب لینک مورد نظر رو به من پیام خصوصی بزنید تا جوابگو باشم. در این حالت من میتونم به سوالهای کاربرانی که مشکلات پیچیده تری دارند کمک کنم و عملکرد بهینه تری داشته باشم. من از کسی که پست هاش در موردی بهم کمک کرده با زدن تکمه افزایش امتیاز در زیر عکس تشکر میکنم، شما چطور؟ موفق باشید. امین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)