صفحه 96 از 139 نخستنخست ... 468687888990919293949596979899100101102103104105106 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 951 تا 960 , از مجموع 1390

موضوع: مسایل مربوط به آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مسایل مربوط به آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

سلام دوستان.
    وقت تون بخیر. ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
    راستش من از اول این تاپیک رو خوندم، ولی قوانین مثل اینکه فرق کرده از دو سال پیش. خلاصه با اینکه خیلی خوندم ولی ابهاماتم هنوز سر جاش هست
    من 92/10 تاریخ فارغ التحصیلی کارشناسیم هست (البته تاریخ صدورش 93/4 هستش که مثل اینکه مهم نیست دیگه، درحالی که توی پست اول یعنی دو سال پیش توی قوانین به تاریخ صدور اشاره شده)، و سال 94 ارشد قبول شدم و 97/4 دفاع کردم که البته به خاطر تصحیح رساله و ... کارهای فارغ التحصیلیم تا الان طول کشیده و احتمالا یک ماه دیگه بتونم گواهی موقت رو بگیرم.
    الان چند تا سوال من رو درگیر کرده. اول با توجه به اینکه تاریخ فارغ التحصیلی کارشناسی من قبل از ابلاغ قانون جدید هست، آیا میتونم مدرک رو با عدم کاریابی آزاد کنم؟ چون اگر به خاطر فاصله بین کارشناسی و ارشد نمیشه برم از الان کارهای خریدش رو انجام بدم. دوم اینکه الان که هنوز گواهی موقت رو ندارم، آیا میتونم برم کاریابی ثبت نام کنم؟ بعدا مشکلی پیش نمیاد؟ من مشکل خدمت ندارم، قبلا معافیتم رو گرفتم و تا حالا هم بیمه برام رد نشده.

Junior Member

سلام دوستان. من یه سوالی درمورد سامانه سجاد دارم . تو قسمت درخواست لغو تعهد آموزش رایگان، برای هر مقطع سه تا گزینه داره. مقطع لغو تعهد، لغو تعهد کرده ام، لغو تعهد خواهم کرد. من تازه نامه درخواست لغو تعهد رو از اداره کار گرفتم. هم ارشد هم کارشناسی. کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم؟ مقطع لغو تعهد؟! یا لغو تعهد خواهم کرد؟!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mathematical Physics

سلام. وقت بخیر.
    ابتدا برای لیسانس فرم را پر کنید و برای مقطع ارشد گزینه ی بعدن آزاد می کنم رو انتخاب کنید، سپس برای مقطع ارشد یک فرم دیگر پر کنید و قسمت لیسانس را قبلن آزاد شده را انتخاب کنید.
    باز از دیگران پرس و جو کنید. این کاری بود که من انجام دادم.
    موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط Shayan_13 نمایش پست ها
    سلام دوستان. من یه سوالی درمورد سامانه سجاد دارم . تو قسمت درخواست لغو تعهد آموزش رایگان، برای هر مقطع سه تا گزینه داره. مقطع لغو تعهد، لغو تعهد کرده ام، لغو تعهد خواهم کرد. من تازه نامه درخواست لغو تعهد رو از اداره کار گرفتم. هم ارشد هم کارشناسی. کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم؟ مقطع لغو تعهد؟! یا لغو تعهد خواهم کرد؟!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mathematical Physics

سلام. وقت بخیر.
    تا جایی که من اطلاع دارم، نمی توانید از سابقه ی بیمه تان استفاده کنید. باز هم از یک کاریابی جویا شوید.
    موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط morteza1372 نمایش پست ها
    سلام دوستان. یکم کمک میخوام درباره ازادکردن مدرک
    من دانشجوی ارشد ورودی 95 هستم که تا قبل از 98 دفاع خواهم کرد
    کارشناسی هم ورودی 90 بودم که شهریور 94 تسویه کردم و یک سال بین کارشناسی و ارشدم فاصله افتاد
    من طی دوران ارشد ( از بهمن 95 تا اردیبهشت 97) برام بیمه رد شده و سابقه کار دارم
    حالا میخواستم بدونم که اگه برای عدم کاریابی اقدام کنم مدرک ارشدم رو آزاد میکنن؟؟ باتوجه به اینکه سابقه بیمه من برای قبل از فارغ التحصیلی ارشد هست!!!
    میدونم برای کارشناسی رو نمیتونم از طریق عدم کاریابی آزاد کنم، اما ارشد چطور؟؟
    خیلی ممنون میشم یه نفر منو راهنمایی کنه!

Junior Member

ممنونم از راهنمایی خوبتون. فقط اینکه الان من باید برم دانشگاه دوره کارشناسی، ریزنمرات رو بگیرم و آپلود کنم؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mathematical Physics

خواهش می کنم. مدرک موقت رو باید آپلود کنید. اگر گم کرده اید کافی است از آموزش دانشگاه تان المثنی بخواهید. چیزی حدود 30 تومن هم باید بپردازید ( دانشگاه فردوسی این طور بود روندش).
    موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط Shayan_13 نمایش پست ها
    ممنونم از راهنمایی خوبتون. فقط اینکه الان من باید برم دانشگاه دوره کارشناسی، ریزنمرات رو بگیرم و آپلود کنم؟

سلام دوستان من نامه عدم کاریابی رو گرفتم تو سایت اپلود کردم همه مراحل انجام شده حالا تو قسمت سازمان امور دانشجویان پیام گذاشتن که تاریخ صدور گواهی شما بعد از ثبت نام در کاریابی هست؟ در حالی که ملاک تاریخ فارغالتحصیلی هست . حالا وضعیت من رو زده در دست متقاضی و نمیدونم چی میخوان من نمیتونم که تاریخ صدور مدرک موقتم رو عوض کنم
    کارمند دانشگاهمون براشون پیام گذاشتن که از لحاظ قانونی مشکلی برای مدارک من وجود نداره ولی هنوز ج ندادن
    میتونم مدرک موقتم رو بردارم و به جاش ریز نمرات بذارم ؟ خودش نوشته مدرک یا ریز نمرات
    حتی موقع اپلود یه گزینه هست که میتونی انتخاب کنی نوشته هنوز مدرک موقتم را دریافت نکرده ام
    نمیدونم به چی گیر دادن

Junior Member ahmad747 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physics

نقل قول نوشته اصلی توسط mahsazeynali نمایش پست ها
    سلام دوستان من نامه عدم کاریابی رو گرفتم تو سایت اپلود کردم همه مراحل انجام شده حالا تو قسمت سازمان امور دانشجویان پیام گذاشتن که تاریخ صدور گواهی شما بعد از ثبت نام در کاریابی هست؟ در حالی که ملاک تاریخ فارغالتحصیلی هست . حالا وضعیت من رو زده در دست متقاضی و نمیدونم چی میخوان من نمیتونم که تاریخ صدور مدرک موقتم رو عوض کنم
    کارمند دانشگاهمون براشون پیام گذاشتن که از لحاظ قانونی مشکلی برای مدارک من وجود نداره ولی هنوز ج ندادن
    میتونم مدرک موقتم رو بردارم و به جاش ریز نمرات بذارم ؟ خودش نوشته مدرک یا ریز نمرات
    حتی موقع اپلود یه گزینه هست که میتونی انتخاب کنی نوشته هنوز مدرک موقتم را دریافت نکرده ام
    نمیدونم به چی گیر دادن

با عرض سلام
    اگر به اولین پست این تایپیک مراجعه کنین سه تا عکس ضمیمه شده که قانون رو توضیح داده.توی بند ۵ نوشته:
    تاریخ ثبت نام در کاریابی میبایست پس از تاریخ صدور گواهی موقت فارغ التحصیلی و تاریخ صدور کارت پایان خدمت یا معافیت دائم(برای آقایان) باشد.

تا اونجا که من میدونم کاریابی موقع ثبت نام، حتما باید مدرک تحصیلی رو هم بگیره.اینکه شما رو بدون ارائه مدرک ثبت نام کردن یه کم جای تعجب داره!البته دوستانی بودن تو همین فروم که گفتن بدون مدرک ثبت نام کردن،اما احتمالا این کار غیرقانونیه.

در ضمن در رابطه با نکته‌ای که در مورد سامانه‌ی سجاد فرمودین (اینکه یه گزینه داره میگیم مدرک موقت رو دریافت نکردیم) خیلی تناقضی با قانون ذکر شده در بالا نداره.چون شما میتونید بدون اینکه گواهی موقت لیسانس رو بگیرین،گواهی موقت ارشد رو دریافت کنین و با اون برین تو کاریابی ثبت نام کنین.بعدش تو سامانه‌ی سجاد موقع آزاد سازی مدرک لیسانس، میگین که مدرک موقت رو دریافت نکردم!

من نمیدونم چطور میتونین این مشکل رو حل کنین.چون شما گفتین نمیدونین به چی گیر دادن واسه همین خواستم نظرم رو بگم شاید علت مشکلتون مشخص بشه.
    امیدوارم دوستانی که راه حلی واسه مشکل شما دارن بتونن راهنماییتون کنن.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad747 نمایش پست ها
    با عرض سلام
    اگر به اولین پست این تایپیک مراجعه کنین سه تا عکس ضمیمه شده که قانون رو توضیح داده.توی بند ۵ نوشته:
    تاریخ ثبت نام در کاریابی میبایست پس از تاریخ صدور گواهی موقت فارغ التحصیلی و تاریخ صدور کارت پایان خدمت یا معافیت دائم(برای آقایان) باشد.

تا اونجا که من میدونم کاریابی موقع ثبت نام، حتما باید مدرک تحصیلی رو هم بگیره.اینکه شما رو بدون ارائه مدرک ثبت نام کردن یه کم جای تعجب داره!البته دوستانی بودن تو همین فروم که گفتن بدون مدرک ثبت نام کردن،اما احتمالا این کار غیرقانونیه.

در ضمن در رابطه با نکته‌ای که در مورد سامانه‌ی سجاد فرمودین (اینکه یه گزینه داره میگیم مدرک موقت رو دریافت نکردیم) خیلی تناقضی با قانون ذکر شده در بالا نداره.چون شما میتونید بدون اینکه گواهی موقت لیسانس رو بگیرین،گواهی موقت ارشد رو دریافت کنین و با اون برین تو کاریابی ثبت نام کنین.بعدش تو سامانه‌ی سجاد موقع آزاد سازی مدرک لیسانس، میگین که مدرک موقت رو دریافت نکردم!

من نمیدونم چطور میتونین این مشکل رو حل کنین.چون شما گفتین نمیدونین به چی گیر دادن واسه همین خواستم نظرم رو بگم شاید علت مشکلتون مشخص بشه.
    امیدوارم دوستانی که راه حلی واسه مشکل شما دارن بتونن راهنماییتون کنن.
    سلام.
    وقت بخیر.

چند روز پیش من هم همین سوال رو مطرح کردم که آیا بدون داشتن مدرک موقت میشه ثبت نام کرد یا نه. متاسفانه کسی جواب نداد و من هم رفتم ثبت نام کردم. البته فکر نمیکنم مشکل خاصی پیش بیاد، چون میرم مدرکم رو میگیرم و دوباره ثبت نام میکنم. ولی دوست عزیز بنده با تحقیقاتی که کردم و مراجعه به کاریابی و اداره کار متوجه شدم که خیلیها از قوانین سر در نمیارن و میتونن اشتباه راهنمایی بکنن. به پستهای اولی این تاپیک هم نمیشه استناد کرد چون خیلی از قوانین عوض شدن و شاید بهتر باشه بگم سخت گیرانه شدن. توصیه من به دوستان اینه که به پستهای آخری مراجعه کنن مخصوصا بعد از قوانین جدید سال 97 و اینکه اطلاع داشته باشید با بیشتر شدن تقاضای تحصیل کرده ها برای آزادسازی مدرک، دانشگاه ها و وزارت علوم سخت گیرانه تر عمل میکنن. چون مراحل ابتدایی درخواست آزادسازی با وزارت کار هست و اونها هم توی این قضیه ذینفع نیستن، کارتون رو راه میندازن، ولی ممکنه در مراحل انتهایی توی دانشگاه و سایت سجاد براتون مشکل پیش بیاد.
    نکته جالب توی این فرایند که برای من هم پیش اومده اینه که فرآیند فارغ التحصیلی و گرفتن مدرک موقت زمان بر هست. البته بعیده به شش ماه برسه، ولی امکانش هست. خیلی از دانشگاه ها از دفاعیه دانشجو ایراد میگیرن و تا اون ایرادات برطرف نشه، رساله تون رو تحویل نمیگیرن. خود ارسال مدارک از آموزش به اداره فارغ التحصیلان دانشگاه ها و بررسی اونها هم زمان میبره. و در نهایت وقتی شما درخواست صدور مدرک رو میدید، باز هم در خیلی از دانشگاه ها 1 تا 2 ماه بعد مدرک رو میدن. هرچند که بعضی دانشگاه ها این کار رو سریعتر هم انجام میدن. درحالی که فرصت 6 ماهه از تاریخ فارغ التحصیلی (یا همون تاریخ دفاع یا آخرین امتحان) محاسبه میشه نه تاریخ صدور مدرک و زمانی که مدرک موقت به دست شما برسه شاید وقت زیادی نداشته باشید. پس بهتره سریعا بعد از دفاع کارتون رو انجام بدید و مدرک رو در اسرع وقت بگیرید.
    امیدوارم کار شما mahsazeynali هم راه بیافته.

من امروز صبح زنگ زدم سازمان امور دانشجویان و برخورد خیلی بدی داشتن گفتن ما جوابتونو نمیدیم. گفت برو دانشگاه بگو کارشناس مربوطه جواب نمیده
    منم رفتم دانشگاه گفتن برا یه نفر دیگه این مشکل پیش اومده و گفتن تا اخر هفته منتظر باشم تا اونا هم تماس بگیرن
    من زنگ زدم به کاریابی که رفته بودم ایشون هم گفتن که از لحاظ قانونی که به ما ابلاغ شده مشکلی نیس و هیچ اجباری نیس موقع ثبت نام شما مدرک رو داشته باشین و همبن که شما موقع گرفتن نامه ازاد سازی مدرک رو اوردین کافیه
    حالا من واقعا نمیدونم چیکار کنم چون از لخاظ مالی مشکل دارم و نمیتونم پولی آزاد کنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)