درود
خیلی ممنون بابت این موضوع و اطلاعات مفیدتون
تمامی صفحات رو خوندم و به جواب چندین سوال نرسیدم
۱. اول اینکه در پست هایی مربوط به سال ۲۰۱۵ گفته شده که هر گونه تجارت با ایران ممنوع هستش. آیا این موضوع کماکان برقرار هستش یا بعد از برجام شدت مسئله کمتر شد؟ اگه شرکتی که قرار هستش ثبت بشه خدمات مالی ارایه بده، به چه صورت خواهد بود؟ صرافی ایرانی در کانادا به فراوانی پیدا میشه و واریز به حساب هم انجام میشه حتی (اگر چه حواله ها مستقیماً از ایران نیست)
۲. ظاهراْ شرکت سهامی بهترین گزینه می باشد. برای شخصی مثل من که هیچ آشنایی در کانادا ندارم و خودم هم اقامت دائم ندارم (این طور که در یکی از پست ها دیدم، برای ثبت شرکت استانی در کبک نیازی نیست اعضا مقیم باشن) و اعضا هم هیچ گونه حقی برای درخواست اقامت دائم نخواهند داشت، چه تفاوتی خواهد داشت اگر به عنوان مثال شرکت را به نام خودم و یک نفر دیگر از ایران با حالتی که به نام خودم و سه نفر دیگر از ایران ثبت کنم؟ آیا تک تک اعضایی که در ایران زندگی میکنن، ملزم به پر کردن فرم مالیاتی (همون طور که در یکی از پست ها آمده بود، باید برای اون شماره معادل SIN Number درخواست بدن) و اعلام درآمد خود در ایران می باشند؟
۳. قانونی در کانادا وجود داره به این ترتیب که اگه نصف بشتر سال رو خارج از کانادا باشین، مالیات های پرداختی شما بر خواهد گشت. با این توصیف، اگه کل اعضا خارج از کانادا زندگی کنن، سیستم پرداخت مالیات به چه صورت خواهد بود؟
بسیار ممنون از شما