صفحه 304 از 311 نخستنخست ... 204254294295296297298299300301302303304305306307308309310311 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,031 تا 3,040 , از مجموع 3103

موضوع: گرفتن وقت سفارت ایتالیا برای ویزای توریستی (برای والدین دانشجویان و غیره)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : گرفتن وقت سفارت ایتالیا برای ویزای توریستی (برای والدین دانشجویان و غیره)

نقل قول نوشته اصلی توسط shimaee نمایش پست ها
    بله من و همسرم گرفتيم.مصاحبه هم شديم و الان منتظر نتيجه ايم.تا امروز 16 روزه ...
    نتيجمون اومد.ريجكت شديم متاسفانه

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD

پیش فرض پاسخ : گرفتن وقت سفارت ایتالیا برای ویزای توریستی (برای والدین دانشجویان و غیره)

نقل قول نوشته اصلی توسط sargardun نمایش پست ها
    سلام. من برای ویزای تحقیقاتی کوتاه مدت (با دعوتنامه از یک استاد دانشگاه ) میخوام اقدام کنم که اگه از طریق سفارت وقت بگیرم رایگان هست ولی از طریق شرکت ۲۱ یورو کارمزد داره. توی سایت شرکت این ویزا یک رسته جدا داره و کلی وقت هم داره. ولی توی سایت سفارت فقط سه نوع ویزا تعریف شده. سوال اولم این هست که من باید در رسته توریستی وقت بگیرم؟ اگر بله، چطور و چه ساعتی باید به سیستم وقت دهی مراجعه کنم که بتونم وقت بگیرم؟ توی سایت سفارت چشم به هم میزنی وقت ها پر شده! چه ساعتی وقت ها رو باز میکنن و اصلا چطوری بشه وقت گرفت؟ چون سایت رو رفرش میکنم لاگ اوت میشم!
    سلام. شما نیاز به وقت سفارت ندارید. اما همراهآن باید وقت توریستی بگیرند

Junior Member

سلام دوستان . من میخوام پدر و مادرم رو برای مراسم ازدواجم دعوت کنم. سوال اولم اینه ایا بهتر نیست نامزدم که ایتالیاییه دعوتنامه بده تا من که ایرانیم؟ تاثیری داره؟ سوال بعدیم اینکه شنیدم نمیدن باهم ویزا. یعنی امکان داره با توجه به دلیل شرکت در مراسم ازدواج تنها دخترشون بازم فقط به یکی ویزا بدن؟؟!! سوال بعدیم اینکه ایا یه وقت براشون کافیه یاباید جدا جدا وقت داشته باشن؟؟

Junior Member

سلام دوستان چرا هیچکی اینجا نیست
    تورو خدا اونایی که همیشه به دوستان راهنمایی میکردن جواب منو بدن
    چرا هر کی یه چیزی میگه واسه جایه سفارت یکی میگه همون جردن یکی میگه رفته پالادیوم ......
    من خواهرم پاسپورت ایتالیایی داره و شهروند اونجاست چندین بارم رفتم ولی گرفتاری شدیم واسه وقت
    بازم هم عده ای میگن باید وقت بگیری بعضی ها میگن خانواده درجه یک که شهروند ایتالیا هستند وقت نمیخواد

کمکم کنید لطفا

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط RACHELE نمایش پست ها
    سلام دوستان . من میخوام پدر و مادرم رو برای مراسم ازدواجم دعوت کنم. سوال اولم اینه ایا بهتر نیست نامزدم که ایتالیاییه دعوتنامه بده تا من که ایرانیم؟ تاثیری داره؟ سوال بعدیم اینکه شنیدم نمیدن باهم ویزا. یعنی امکان داره با توجه به دلیل شرکت در مراسم ازدواج تنها دخترشون بازم فقط به یکی ویزا بدن؟؟!! سوال بعدیم اینکه ایا یه وقت براشون کافیه یاباید جدا جدا وقت داشته باشن؟؟
    سلام
    ببینید منم خواهرم همسرش ایتالیاییه و دفعات اول همیشه همسرش میفرستاد حتی برای عروسی تا وقتی که خودش پاسپورت گرفت
    والا ما همیشه خانوادگی رفتیم
    پدر و مادر که جایه خود دارن

Junior Member

سلام الان ازهر دو سیستم هم prenotaوهم ckgsrمیشه وقت توریستی گرفت؟و تفاوتش چیه ممنون میشم راهنمایی کنید.

Junior Member

با ckgsr شما راحت تر مي تونيد وقت ملاقات بگيريد فقط قيمت وقت معمولي ٨٠ يورو هست و قيمت vip ١٢٥ يورو ، اما از سفارت واقع در جردن ٦٠ يورو در نهايت پرداخت مي كنيد

سلام دوستان
    من همیشه از سایت خود سفارت اقدام کردم و وقت گرفتم. می خواستم سوال کنم کسی میدونه حدوداً چه روزهایی سایت رو برای وقت گرفتن باز می کنند؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sargardun نمایش پست ها
    سلام. من برای ویزای تحقیقاتی کوتاه مدت (با دعوتنامه از یک استاد دانشگاه ) میخوام اقدام کنم که اگه از طریق سفارت وقت بگیرم رایگان هست ولی از طریق شرکت ۲۱ یورو کارمزد داره. توی سایت شرکت این ویزا یک رسته جدا داره و کلی وقت هم داره. ولی توی سایت سفارت فقط سه نوع ویزا تعریف شده. سوال اولم این هست که من باید در رسته توریستی وقت بگیرم؟ اگر بله، چطور و چه ساعتی باید به سیستم وقت دهی مراجعه کنم که بتونم وقت بگیرم؟ توی سایت سفارت چشم به هم میزنی وقت ها پر شده! چه ساعتی وقت ها رو باز میکنن و اصلا چطوری بشه وقت گرفت؟ چون سایت رو رفرش میکنم لاگ اوت میشم!
    سلام دوست عزيز مي تونيد از طريق شركتckgsir اقدام كنيد براي تعيين قرار ملاقات نيازي به پرداخت هزينه نيست اما ٨٠ يورو براي وقت معمولي و ١٢٥ يورو براي وقت ويژه هست در داخل شركت بايد پرداخت كنيد در داخل سايت ckgsir براي تعيين وقت تحقيقات كوتاه مدت هدايت مي كند موفق باشيد

سلام دوستان
    بند 3 و 9 شنگن چیه؟

و برای اعتراض چیکار باید کنیم؟

باید اعتراض رو تو پاکت بزاریم و بفرستیم سفارت یا ایمیل کنیم
    ویرایش توسط behnamhg : January 29th, 2019 در ساعت 02:27 AM دلیل: ترکیب پست

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)