صفحه 89 از 90 نخستنخست ... 39798081828384858687888990 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 881 تا 890 , از مجموع 892

موضوع: بیمه‌ : اثر آن بر روی مصاحبه و تشکیل پرونده (کبک)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : بیمه‌ : اثر آن بر روی مصاحبه و تشکیل پرونده (کبک)

سلام. من یه سوال دارم. من حدود 2.5 هست که تو یه شرکت خصوصی کار می کنم. این شرکت برای من توی 1.5 اول بیمه رد نکرده و بعدش شروع به رد کردن بیمه کرده. حالا من تمی تونم این رو بعنوان سابقه ی کار ذکر کنم؟ توی این 2.5 هر ماه حقوق به حسابم واریز شده و نامه ی سابقه ی کار هم می گیرم، باز هم نمیشه این رو جز سابقه کار آورد؟ آخه شرکت های خصوصی الان دیگه خیلی کم پیدا میشن که بیمه رد کنن و اکثرا تمایلشون اینه که بیمه رد نکنن، حالا یعنی ما سابقه ی کار نداریم بدون بیمه؟
    متشکرم

Moderator

رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار کامپیوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط reza120 نمایش پست ها
    سلام
    من در 5 سال قبل از سابمیتم ، علاوه بر 3.5 سال سابقه تمام وقت با بیمه ، 12 ماه نیز سابقه کار پاره وقت دارم که البته بدلایلی کارفرما در این یک سال پاره وقت من رو بیمه نکرده چون من بصورت پاره وقت استخدام بودم (البته قرارداد کاری و نامه گواهی سابقه کار هم پاره وقت و هم تمام وقت رو به من میدن و مشکلی نیست و حتی فیش حقوقی اون یکسال پاره وقت رو هم میتونم بگیرم ازشون)
    می خواستم بدونم با این مدارک که واضحه من اونجا کار می کردم آیا ممکنه آفیسر بازهم برای اون یکسال پاره وقت از من بیمه بخواد؟
    با سپاس
    بیمه در ابتدا جز مدارک لازم نیست اما هز زمان ممکنه افیسر در خواست بیمه رو داشته باشه.
    اما اگر بیمه خواستند میتوانید با مدارک دیگه ای که نشون میده کار قانونی بوده ایرادی نداره.مثل گواهی پرداخت حقوق از بانک- قرارداد- گواهی مالیات و و و
    به جای پست ها و پیام های تشکر از گزینه "+/- اضافه کردن به امتیاز کاربر" در زیر هر پیام استفاده نمایید.

سلام
    یه سوال داشتم من ۲۶ ماه سابقه کار دارم به همراه بیمه ولی ۶ ماه از این مدت را ایران نبودم و چون کارم تو حوزه کامپیوتر و برنامه نویسی بوده همکاریم را از راه دور با شرکت داشتم و اونها هم برام بیمه و مالیات...رد میکردن آیا سابقه اون ۶ ماه قابل قبوله؟

با سلام خدمت دوستان ،من متوجه يه نكته تو پرونده خودمون شدم و اون اينكه ما إعلام سابقه كار ممتد از اول سال ٨٥تا كنون در يه سازمان كرديم ،( ٥سال قبل از اپلاي هم مربوط به سال هاي ٨٩تا ٩٣ ميشه )،تو سال ٨٥ ،٩ماه براي نفر اصلي بيمه رد نشده در حالي كه واقعا شاغل بوده ،با توجه به اينكه سال ٨٥اصلا ربطي به ٥سال قبل از اپلاي نداره ايا نياز به توضيح به افيسر هست اين مسئله؟چون نامه گواهي سابقه از اول ٨٥داده شده قبلا ،ايا به دليل نبود بيمه ٩ماهه ما متهم به دروغگويي خواهيم شد؟
    لازم بهذكر است بيمه تامين اجتماعي داده شده به فرمت جمع روز ها داده شده و نه به صورت كاركرد ماه به ماه (يعني افيسر موقع تقسيم روزها احتمالا بايد متوجه اين كسري ٩ماهه بشه!)

دوستان با سلام من دفه پیش اصل نامه سابقه بیمه رو دادم ولی در این فرصت 90 روزه میخوام هم اصل هم برابر اصل هم سابقه بیمه هم گواهی سابقه کار رو بدم، برای برابر اصل سابقه بیمه تامین اجتماعی باید خود سازمان بیمه برابر اصل کنه ؟ دفترخونه مورد قبول نیست آیا ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ekh نمایش پست ها
    دوستان با سلام من دفه پیش اصل نامه سابقه بیمه رو دادم ولی در این فرصت 90 روزه میخوام هم اصل هم برابر اصل هم سابقه بیمه هم گواهی سابقه کار رو بدم، برای برابر اصل سابقه بیمه تامین اجتماعی باید خود سازمان بیمه برابر اصل کنه ؟ دفترخونه مورد قبول نیست آیا ؟
    هیچ اهمیتی ندارد

نقل قول نوشته اصلی توسط alikanosala نمایش پست ها
    هیچ اهمیتی ندارد
    ممنون منظورتون اينه كه فرقي نميكنه برابر اصل رو سازمان تامين اجتماعي انجام بده يا دفتر خونه ؟بعد اينكه ميشه لطف كنين اگه در مورد سوال قبليم هم نظري دارين بفرمايين ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ekh نمایش پست ها
    ممنون منظورتون اينه كه فرقي نميكنه برابر اصل رو سازمان تامين اجتماعي انجام بده يا دفتر خونه ؟بعد اينكه ميشه لطف كنين اگه در مورد سوال قبليم هم نظري دارين بفرمايين ؟
    اصلا مهر تایید اهمیتی نداره،حتی شما اگر برای شغلی سابقه بیمه ندارید میتونید با مدارک دیگه مثل قرارداد، فیش حقوقی ، مالیات...سابقه اتون رو اثبات کنید.

Junior Member

با سلام خدمت عزیزان.
    یه سوال اینکه سابقه کار پاره وقت (با بیمه یا بدون بیمه) توی پرونده امتیازی داره؟

ممنون

Moderator
    benyalda آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    حسابداری و مالی

نقل قول نوشته اصلی توسط clon3r نمایش پست ها
    با سلام خدمت عزیزان.
    یه سوال اینکه سابقه کار پاره وقت (با بیمه یا بدون بیمه) توی پرونده امتیازی داره؟

ممنون
    The following experience, which respects the aforementioned conditions, is recognized:

• experience that was acquired full time or part time in remunerated jobs
    • full-time or part-time work internships as part of an apprenticeship, training or specialization recognized by a diploma, both remunerated and non-remunerated.

بله مورد پذیرش است به شرط اثبات

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)