ویرایش توسط alikanosala : September 18th, 2018 در ساعت 07:20 AM
ممنون از پاسختون. بله اطلاع دارم که باتکها سالهاست مشکل دارند منظور سوالم بابت انتقال به صرافی و از آن به بانکهای کانادایی بود که کدام ازین بابت سختگیری کمتری دارند نسبت به مبدا پول و ..... و احتمال سوال و جواب و هولد کردن پول کمتر هست
از خود صرافی باید سوال کنید. بسته به زمان و قوانین مربوطه ممکن است تغییر کند. در یک زمان CIBC را توصیه میکردند و در یک زمان دیگر یک صرافی Scotia را توصیه میکرد که در خصوص انتقال مبالغ به حساب سهل گیرانه تر عمل میکند. در هر حال اگر حساب در بانک مربوطه هم نداشته باشید می توان از حساب معرف (آشنا، دوست و فامیل نزدیک) در اغلب موارد برای جابجایی پول در چندمرحله عموما استفاده کرد.
“I find the great thing in this world is not so much where we stand, as in what direction we are moving"
سلام دوستان وقت بخیر
یکی از دوستان من در کانادا میخواد ماهانه واسه من مقداری پول واریز کنه. با توجه کارمزدهایی که صراف ها تعیین میکنن، خواستم بگم اگه کسی میخواد به کانادا دلار انتقال بده، میتونه توی ایران به من ریال تحویل بده و دوست من بزنه به کارت شما در کانادا. بدون اینکه شما متقبل کارمزدی بشید. نرخ دلار روز هر چی بود معامله طبق اون انجام میشه. من میتونم از 200 دلار تا 5000 یا 6000 دلار رو واسه شما بدون کارمزد انتقال بدم. هر کسی مایل بود بهم پیام بده.
اینجوری هم شما هزینه کارمزد صراف رو نمیدید و هم من.
سلام ببخشید من یه سوال داشتم، من با ویزا تحصیلی قرار هستش که تو ماه نوامبر برم کانادا و از الان پولمو حواله کردم برای یکی از آشناهامون تو کانادا. خواستم بدونم حالا که من قرار نیست پول نقدی بهمراه داشته باشم ممکنه تو فرودگاه واسم مشکلی پیش بیاد؟
هر فکری و از هر ماهیتی که داشته باشیم همان فکر با همان ماهیت در زندگی ما وارد شده و در آن جای می گیرد
عرض ادب خدمت دوستان
برای انتقال پول از ایران به حساب کانادا به مبلغ ۷۰ هزارتا آیا حساسیتی وجود داره از طرف بانک های کانادایی؟
هربانکی سیاست (امنیت و ضد پولشویی) خودش رو داره
وقتی کد کاربری و رمز اینترنتی رو می گیرید از فرد مطلع همان بانک در خصوص دسترسی(خارج از کشور) و سقف برداشت سوال کنید و در صورت نیاز برای دریافت مجوز فرم مربوطه را پر کنید (بعضی بانکها برای انجام تراکنشهای خارج از کشور نیاز به توکن دارند و روشهای معمول داخل کشور امکانپذیر نیست)
علاقه مندی ها (Bookmarks)