سلام دوستان . من میخوام پدر و مادرم رو برای مراسم ازدواجم دعوت کنم. سوال اولم اینه ایا بهتر نیست نامزدم که ایتالیاییه دعوتنامه بده تا من که ایرانیم؟ تاثیری داره؟ سوال بعدیم اینکه شنیدم نمیدن باهم ویزا. یعنی امکان داره با توجه به دلیل شرکت در مراسم ازدواج تنها دخترشون بازم فقط به یکی ویزا بدن؟؟!! سوال بعدیم اینکه ایا یه وقت براشون کافیه یاباید جدا جدا وقت داشته باشن؟؟
سلام دوستان چرا هیچکی اینجا نیست
تورو خدا اونایی که همیشه به دوستان راهنمایی میکردن جواب منو بدن
چرا هر کی یه چیزی میگه واسه جایه سفارت یکی میگه همون جردن یکی میگه رفته پالادیوم ......
من خواهرم پاسپورت ایتالیایی داره و شهروند اونجاست چندین بارم رفتم ولی گرفتاری شدیم واسه وقت
بازم هم عده ای میگن باید وقت بگیری بعضی ها میگن خانواده درجه یک که شهروند ایتالیا هستند وقت نمیخواد
کمکم کنید لطفا
سلام الان ازهر دو سیستم هم prenotaوهم ckgsrمیشه وقت توریستی گرفت؟و تفاوتش چیه ممنون میشم راهنمایی کنید.
با ckgsr شما راحت تر مي تونيد وقت ملاقات بگيريد فقط قيمت وقت معمولي ٨٠ يورو هست و قيمت vip ١٢٥ يورو ، اما از سفارت واقع در جردن ٦٠ يورو در نهايت پرداخت مي كنيد
سلام دوستان
من همیشه از سایت خود سفارت اقدام کردم و وقت گرفتم. می خواستم سوال کنم کسی میدونه حدوداً چه روزهایی سایت رو برای وقت گرفتن باز می کنند؟
سلام دوستان
بند 3 و 9 شنگن چیه؟
و برای اعتراض چیکار باید کنیم؟
باید اعتراض رو تو پاکت بزاریم و بفرستیم سفارت یا ایمیل کنیم
ویرایش توسط behnamhg : January 29th, 2019 در ساعت 02:27 AM دلیل: ترکیب پست
علاقه مندی ها (Bookmarks)