پاس کردن درسهای خاص هم روی ویزا تاثیر میذاره؟ مثلا درس مکانیک کوانتومی مشکل ساز میشه؟
پاس کردن درسهای خاص هم روی ویزا تاثیر میذاره؟ مثلا درس مکانیک کوانتومی مشکل ساز میشه؟
اگر با تبعیض جنسیتی زیاد آشنا نیستید، مستند (2011) Miss Representation را ببینید تا با شدت این نوع تبعیض در آمریکا بیشتر آشنا شوید.
پس با خیال راحت انتخاب واحد کنم. ممنون.![]()
hi friends
I have some papers related to filtering a rocket fuel from water, I just did the modeling part of the article, not any experiment. do you think it may make me problem?
سلام دوستان. من موضوع پایان نامه ارشدم در مورد fatigue در دیسک ترمز ماشین سواری هست و تو مقالاتمم کلمه low-cycle fatigue به وفور هستش. به نظرتون کلا بیخیال آمریکا بشم؟ البته من کارم بیشتر تحلیلی بودش و شبیه سازی یا تست نداشتم اصلا.
سلام دوستان من 5 سال پیش هوافضا خوندم. آموزش محور بودم. الان برای دکتری مکانیک میخوام اقدام کنم. بنظرتون ویزا میشه برای آمریکا گرفت؟
مرسی
“I find the great thing in this world is not so much where we stand, as in what direction we are moving"
You may explain this using authors agreement form if you filled for the journal where your contribution is clearly stated.
I would say, not in all cases, but mostly it will resolve the issue
if not any other point in visa assessment process is also missing. TAL list is broad enough and your explanation on how to present the work , is the critical part
“I find the great thing in this world is not so much where we stand, as in what direction we are moving"
عنوان مقالات و نوع ژورنال و رشته قبل و جدید (اپلای شده) همه موثرند ولی اینکه مدلسازی عددی یا اکسپریمنتال مثلا کار کرده اید به اندازه اصل موضوع کار و ماهیت آن موثر نیست. به میزان زیادی می توان ریسرچ پلن جدید و نوع پروژه دکتری را برای برخی کیسها به نحو مناسب تری پرزنت کرد ولی در خصوص افرادی مثلا رشته مکانیک با مقاله شارپ با keyword های حساس، خیلی این کار هم موثر نیست حداقل به تجربه دوستان مشابه قبلی که نمونه آنها را در همین فروم میتوانید ببینید
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید و از پاسختون.
علاقه مندی ها (Bookmarks)