صفحه 126 از 127 نخستنخست ... 2676116117118119120121122123124125126127 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,251 تا 1,260 , از مجموع 1265

موضوع: سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Hydraulic Structures

پیش فرض پاسخ : سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

سلام. دوستانی که به تازگی سنجش امتحان دادن میشه بیان بگن محیطش چطوزیه؟ هیچی عکس ازش توی اینترت نیست! سیستم هاش و کابین هاش چطوریه؟ وضعیتش در کل خوبه یا نه؟
    میشه کمک کنید چون برای یکی دو ماه اینده سنجش فکر میکنم بهترین گزینه است بین عالیان و معرفت. ممنون

Junior Member

پیش فرض پاسخ : سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

دوستانی که جدیدا در مرکز سنجش امتحان تافل دادند من میخواستم بدونم آیا همچنان نمی تونیم آب سر جلسه ببریم؟ من الان متوجه این موضوع شدم البته آخرین پست مربوط به این مورد برای پارسال هست. خیلی عجیبه! امیر بهادر با اون همه سخت گیری خودشون بطری آب میدن ببری سر جلسه اون وقت سنجش نمیزاره؟! رو حساب چه منطقی آخه؟!!

دوستان یه مشکلی بوجود اومده
    من یکشنبه 12 نوامبر تو مرکز سنجش آزمون دارم
    منتها الان که رفتم تو پروفایل شماره کد ملی و گواهی نامه رو چک کنم دیدم نشون نمیده این اطلاعات رو تو پروفایلم
    الانم آخر هفته اوناس و کسی جوابگو نیس
    نکته عجیب اینه وقتی میرم واسه آزمون جدید مراحل ثبت نام رو طی کنم، به صورت دیفالت این اطلاعات کدملی و گواهی نامه موجود هستش (اون قسمت که میگه این اطلاعات رو وارد کنید)
    ولی تو پروفایلم نشون نمیده

الان تکلیف چیه؟ خیلی استرس دارم

نقل قول نوشته اصلی توسط FarazS نمایش پست ها
    دوستانی که جدیدا در مرکز سنجش امتحان تافل دادند من میخواستم بدونم آیا همچنان نمی تونیم آب سر جلسه ببریم؟ من الان متوجه این موضوع شدم البته آخرین پست مربوط به این مورد برای پارسال هست. خیلی عجیبه! امیر بهادر با اون همه سخت گیری خودشون بطری آب میدن ببری سر جلسه اون وقت سنجش نمیزاره؟! رو حساب چه منطقی آخه؟!!
    سلام آب همچنان اجازه نمیدن با خودتون ببرین ولی آب سردکن هست داخل سالن با لیوان یکبار مصرف

Junior Member

سلام دوستان.
    خوندن مطالب این فروم اطلاعات ارزشمندی میده به آدم. دقیقا آدم میتونه حس کنه قبلا آزمون داده
    لطفا در مورد کیبورد های سنتر سنجش یکم توضیح بدین. از همون قدیمی هاست؟ آخه من با لپ تاپ کار میکنم و نگرانم ین موضوع سرعت تایپمو کم کنه

Junior Member

کسی در مورد کیبوردهای سنجش اطلاعاتی داره؟ کیبوردها خوبن؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mathematical Physics

سلام.

من آزمون تافل رو سال گذشته در مرکز سنجش امتحان دادم. با این که همیشه با لپ تاپ تایپ کرده ام، به نظرم کیبورد سیستم هاشان مشکل خاصی ندارند.

موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط mychance نمایش پست ها

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    طراحی شهری دانشگاه شیراز

نقل قول نوشته اصلی توسط mychance نمایش پست ها
    سلام.
    من همین هفته سنجش امتحان دادم . کی بورداش مشکل خاصی نداره . فقط یه کم سخته باهاش کار کردن چون یه کم قدیمین و خیلی دکمه های ضخیمی داشت. به راحتی کار با لپتاپ نیست. بهتر هست با کیبور پی سی تمرین کنید.

Junior Member

سلام دوستان
    در مورد بخش های A و B و C بارها گفته شده که فرق خاصی ندارند و در یک سالن هستند. میخواستم بدونم داخل همون سالن چه جوری تقسیم بندی میشه؟ یعنی اینی که کابینمون وسط های سالن باشه یا نزدیک ورودی یا نزدیک دیوار، به این بخش های A,B,C که موقع ثبت نام مشخص میکنیم بستگی داره؟ یا بستگی به ترتیب ورودمون به سالن داره؟

سلام. میشه از یک مرکز دیگری وچر خرید و در سازمان سنجش ثبت نام کرد؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)