سلام دوستان وقت بخیر
فکر میکنم جواب بعضی سوالات تی پی او اشتباه است، جواب درست تمام تی پی او ها را از کجا میتونم پیدا کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام دوستان وقت بخیر
فکر میکنم جواب بعضی سوالات تی پی او اشتباه است، جواب درست تمام تی پی او ها را از کجا میتونم پیدا کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
من به طرزی معجزه آسا به بزرگترین آرزوهایم میرسم
سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
من ترانسکریپت های (ریدینگ، لسینینگ، اسپیکینگ ورایتینگ) تی پی او جدید (مخصوصا 34 تا49) رو میخاستم، کسی میدونه کجا میتونم پیدا کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.
http://top.zhan.com/toefl/ دوستان نظرتون راجب این tpo چیه
سلام دوستان من تازه شروع به خوندن کردم
خیلی آدم کم حوصله ای هستم توی مطالعه کردن
به نظر شما میشه مستقیم برم سراغ نرم افزار TPO شروع کنم
بعد مثلا کلماتی که نمیدونم یا متوجه نمیشم توی یه دفترچه بنویسم و مرور کنم
به نظر شما با این روش امکان قبول شدن با نمره بالا 100 هست ؟
سلام دوستان
من یه سوال دارم، کسی با too تو سیستم عامل مک کار کرده؟
واسه من کلا ران نمیشه((((
سلام
اگر بک گراند دارید بله میتونید. در سایت یا اپ memrise دوستان لغت ها دسته بندی کردند. سرچ کنید TPO یا zhenti یا 1212
با هر روش که راحت هستید کار کنید ولی من در کل لغت حفظ کردن و جدا کردن لغت توصیه نمیکنم. بستگی به تلاش و بک گراند و زمان شما داره.موفق باشید
سلام
من نتونستم و انلاین زدم. موفق باشید
سلام. سيستم من هنكگام نصب نرم افزار ارور در مورد جاوا ميده دوستان اگر كسي همچين مشكلي داشته و رفع كرده يا اطلاعي در مورد رفع اون داره لطفا من رو راهنمايي كنه:
no JVM could be found on your system
please define exe4j_java_home
من ورژن 5.1 zhan كه در فروم بود رو دانلود كردم. درسته ديگه همين ورژن صحيح هست ؟ چون چند تا شبيه ساز ازمون در كتابخانه موجود هست
سلام ببخشید دوستان نرم افزار تی پی او رو از کجا میتونم دانلود کنم
اگر کسی لینک بزاره ممنون میشم.
مرسی
ابتدا تو گوگل سرچ کنید "دانلود Jre 8 " . دانلود و سپس جاوا رو نصب کنید.
بعد از نصب به آدرس محل نصب بروید که احتمالا شبیه به این است: Computer > Local Disk (C:/) > Program Files > Java > jre8
آدرس رو از آدرس بار کپی کنید.
سپس My Computer رو باز کنید راست کلیک کنید و روی Properties کلیک کنید و به این آدرس برید : Advanced system settings > Advanced > Enviroment Variables
در بخش System Variables روی New کلیک کنید.
در بخش Variable Name این را وارد کنید : EXE4J_JAVA_HOME
در بخش Variable Value آدرس را پیست کنید مثلا : C:\Program Files (x86)\Java\jre8
Ok را بزنید مجددا Ok را بزنید سیستم را ریستارت کنید ، مشکل باید برطرف شده باشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)