سلام
توی بخش خوندن میشه با نشانگر بخشی از متن رو هایلایت کرد؟
در مورد بخش شنیداری اون سوال هایی که میگه منظور از این تکه ی صحبت چیه، اون رو میشه با کلیک روی اون شکلک بلندگو دوباره تکرار کرد؟
سلام
توی بخش خوندن میشه با نشانگر بخشی از متن رو هایلایت کرد؟
در مورد بخش شنیداری اون سوال هایی که میگه منظور از این تکه ی صحبت چیه، اون رو میشه با کلیک روی اون شکلک بلندگو دوباره تکرار کرد؟
سلام. داشتن گواهی نامه و شناسنامه کافی هست؟ گارت ملی و پاسپورت ندارم.
فقط برای محکم کاری گفتم. من دوستم سنتر زبان نگار فقط با گواهی نامه رفت و ازش بدون مشکلی قبول کردن. با همون گواهی نامه رفت خاتم و این سنتر خیلی مشکل تراشید و آخرش چند دقیقه دیرتر و با خواهش اجازه دادن بره امتحان بده. همیشه میگن دو تا کارت شناسایی همراهتون باشه. که یکیش کارت ملی هست معمولا. منظورم از عکس متفاوت بودن اینه که یکیش برای ۸ سال قبل باشه و یکی جدید شاید بازم گیر بدن.
Don't worry, don't be afraid, ever, because this is Just A Ride
سلام دوستان. میخواستم بپرسم با توجه به اینکه ماه اردیبهشت سال 98، ماه رمضان هم هست، توی سنتر سازمان سنجش پذیرایی انجام میشه یا میتونیم خوراکی با خودمون ببریم؟
اگر کسی تجربه ای داره توی این ماه، لطفا کمک کنه
ممنون
سلام دوستان ؛من قصد دارم اپلای کنم ؛هنوز امتحان تافل ندادم و قصد دارم مرداد ماه ۹۸ امتحان بدم یعنی ۵ ماه دیگه ؛ هنوز هیچ کاری در خصوص اپلای نکردم ؛ آیا باید برای شرکت در آزمون پاسپورت داشته باشم؟
این درسته که اول امتحان تافل رو بدم و بعد برم سراغ مابقی کارها ؟؟؟؟
سلام
موقعی که برای آزمون ثبت نام میکنید، باید مشخص کنید که نوع ID مورد استفاده شما در روز آزمون چه خواهد بود. پاسپورت یکی از گزینه هاست، اما میتونید از گزینه کارت ملی هم استفاده کنید که در این صورت بهتره شناسنامه هم همراهتون باشه.
در مورد سوال دوم هم نظری ندارم.
موفق باشید
سلام بر اساتید محترم
من شنبه هفنه بعد(26 خرداد) دانشگاه تبریز امتحان تافل دارم وضعیت ریدینگم اصلا اونجوری که میخوام نیست و وقت کم میارم.....تو این دو روزی که مونده کسی پیشنهادی داره چیکار میتونم بکنم؟؟ بدجوری استرس گرفتم!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)