سلام
1- در فرم IMM5612 آیتم ارسال نسخه اصل امتحان زبان اضافه شده است.
Language proficiency test results from one of the following designated testing agencies:
· IELTS
· CELPIP or
· TEF.
موفق باشید.
سلام
1- در فرم IMM5612 آیتم ارسال نسخه اصل امتحان زبان اضافه شده است.
Language proficiency test results from one of the following designated testing agencies:
· IELTS
· CELPIP or
· TEF.
موفق باشید.
ویرایش توسط ayrfx : June 27th, 2010 در ساعت 08:37 AM
سلام
ظاهرا فقط امتحان جنرال پذیرفته میشود.
Here is the link
http://www.cic.gc.ca/english/immigra...ge-testing.asp
موفق باشید.
من شخصا برداشتم اینه که با توجه به اون لینک نمیشه مطمئنا اینو گفت. گفته که شما باید جنرال امتحان بدید اما دقیق نگفته که آکادمیک رو به جاش قبول می کنن یا نه. البته این یه نظر شخصیه...به نظرم بقیه دوستان هم بیشتر رو این نظر بدن و بررسی کنن تا به نتیجه برسیم. مثلا اگه بشه دفترچه opt مربوط به قانون جدید رو گیر آورد شاید توی اون دقیق تر ذکر شده باشه.
سیدنی Jun.11 2010>> کم شدن پول از کارت Aug.27 2010>> فایل نامبر اول Oct.22 2010>> دمشق Dec.22 2010فایل نامبر دوم 2011 Mar.02 >> ایمیل ریجکت Aug.23.2012 کد 0711
دوستان سلاملطف بفرماييد راهنمايي كنيد. مي توان در ابتدا با نمره زبان در دست اقدام كرد و هر وقت نمره زبان خوبي بدست آورديم دوباره ارسال كنيم تا نمره دوم را برايمان در نظر بگيرند؟ يا اينكه فقط نمره زبان اولي را در نظر مي گيرند.ممنون
سلام
امتیاز بر اساس نمره زبان فعلی محاسبه شده و چنانچه 67 باشد ادامه خواهد یافت.
موفق باشید.
سیدنی Jun.11 2010>> کم شدن پول از کارت Aug.27 2010>> فایل نامبر اول Oct.22 2010>> دمشق Dec.22 2010فایل نامبر دوم 2011 Mar.02 >> ایمیل ریجکت Aug.23.2012 کد 0711
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم بدونم آیا برای مهاجرت به کانادا من میتونم نمره TOEFL IBT رو بجای IELTS بدم.آخه 2 ماه پیش من نمره TOEFL 90 گرفتم.
آیا مشکلی برای پرونده من بوجود میاد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)