صفحه 27 از 98 نخستنخست ... 17181920212223242526272829303132333435363777 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 261 تا 270 , از مجموع 978

موضوع: مسائل مربوط به آزمونهای IELTS و TEF برای مهاجرت به کانادا

پیش فرض پاسخ : [3-1] آزمون IELTS و TEF و محاسبه نمره آن برای مهاجرت به کانادا

سلام

1- در فرم IMM5612 آیتم ارسال نسخه اصل امتحان زبان اضافه شده است.

Language proficiency test results from one of the following designated testing agencies:
    · IELTS
    · CELPIP or
    · TEF.

موفق باشید.
    ویرایش توسط ayrfx : June 27th, 2010 در ساعت 08:37 AM

سلام

ظاهرا فقط امتحان جنرال پذیرفته میشود.

Here is the link

http://www.cic.gc.ca/english/immigra...ge-testing.asp

موفق باشید.

Member
    رشته و دانشگاه
    معماری - علم و صنعت

نقل قول نوشته اصلی توسط ayrfx نمایش پست ها
    سلام

ظاهرا فقط امتحان جنرال پذیرفته میشود.

Here is the link

http://www.cic.gc.ca/english/immigra...ge-testing.asp

موفق باشید.
    من شخصا برداشتم اینه که با توجه به اون لینک نمیشه مطمئنا اینو گفت. گفته که شما باید جنرال امتحان بدید اما دقیق نگفته که آکادمیک رو به جاش قبول می کنن یا نه. البته این یه نظر شخصیه...به نظرم بقیه دوستان هم بیشتر رو این نظر بدن و بررسی کنن تا به نتیجه برسیم. مثلا اگه بشه دفترچه opt مربوط به قانون جدید رو گیر آورد شاید توی اون دقیق تر ذکر شده باشه.
    سیدنی Jun.11 2010>> کم شدن پول از کارت Aug.27 2010>> فایل نامبر اول Oct.22 2010>> دمشق Dec.22 2010فایل نامبر دوم 2011 Mar.02 >> ایمیل ریجکت Aug.23.2012 کد 0711

دوستان سلام
    لطف بفرماييد راهنمايي كنيد. مي توان در ابتدا با نمره زبان در دست اقدام كرد و هر وقت نمره زبان خوبي بدست آورديم دوباره ارسال كنيم تا نمره دوم را برايمان در نظر بگيرند؟ يا اينكه فقط نمره زبان اولي را در نظر مي گيرند.
    ممنون

سلام
    امتیاز بر اساس نمره زبان فعلی محاسبه شده و چنانچه 67 باشد ادامه خواهد یافت.
    موفق باشید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نفت، دانشکده فنی دانشگاه تهران(مهد مهندسی ایران

پیش فرض پاسخ : IELTS برای اقامت کانادا فوری!

سلام.
    منظورتون از "البته راههای دیگه هم دارد. " چیه؟
    با تشکر
    نقل قول نوشته اصلی توسط afcanani نمایش پست ها
    فرمایشات دوست عزیزمون خوب بود. فقط باید یاد آور شد برای برخی رشته ها داشتن نمره زبان بالا مهم است مثل مترجمی زبان و یا پزشکان. برای دانستن سطح زبانتون هم می تونید به این مراکزی که تست آزمایشی می گیرن مراجعه کنید تا بدونید در چه سطحی هستید. ولی برای 5.5 سریع می تونید برسید. البته راههای دیگه هم دارد.

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsanyzd نمایش پست ها
    من شخصا برداشتم اینه که با توجه به اون لینک نمیشه مطمئنا اینو گفت. گفته که شما باید جنرال امتحان بدید اما دقیق نگفته که آکادمیک رو به جاش قبول می کنن یا نه.
    دوست عزير شما خودتون جواب خودتون را داديد. گفتند "باید جنرال امتحان بدید"

Member
    رشته و دانشگاه
    معماری - علم و صنعت

نقل قول نوشته اصلی توسط 7aseman نمایش پست ها
    دوست عزير شما خودتون جواب خودتون را داديد. گفتند "باید جنرال امتحان بدید"
    "باید جنرال امتحان بدید" با "آکادمیک قبول نیست" فرق داره. منم مطمئن نیستم چندین بار هم گفتم که این قضیه باید بیشتر بررسی بشه.....تا مطمئین نشدیم برداشت های شخصیمون رو به عنوان حکم قطعی به دیگران القا نکنیم لطفا!!!
    سیدنی Jun.11 2010>> کم شدن پول از کارت Aug.27 2010>> فایل نامبر اول Oct.22 2010>> دمشق Dec.22 2010فایل نامبر دوم 2011 Mar.02 >> ایمیل ریجکت Aug.23.2012 کد 0711

با سلام خدمت دوستان عزیز

میخواستم بدونم آیا برای مهاجرت به کانادا من میتونم نمره TOEFL IBT رو بجای IELTS بدم.آخه 2 ماه پیش من نمره TOEFL 90 گرفتم.

آیا مشکلی برای پرونده من بوجود میاد؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط najimic نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان عزیز

میخواستم بدونم آیا برای مهاجرت به کانادا من میتونم نمره TOEFL IBT رو بجای IELTS بدم.آخه 2 ماه پیش من نمره TOEFL 90 گرفتم.

آیا مشکلی برای پرونده من بوجود میاد؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.
    برای مهاجرت به کانادا فقط مدرک آیلتس برای انگلیسی و تف برای فرانسه معتبره!
    USA/Case creation date: Aug 2013
    Clearance Received: March 2014
    CANADA/CIO: Jan 2010
    Medical: Jan
    2014
    Issue Date: May 2014