صفحه 1229 از 1355 نخستنخست ... 2297291129117912191220122112221223122412251226122712281229123012311232123312341235123612371238123912791329 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 12,281 تا 12,290 , از مجموع 13545

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خویشاوندی (اسپانسر شدن همسر،والدین ...)

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خویشاوندی (اسپانسر شدن همسر،والدین ...)

نقل قول نوشته اصلی توسط faarmin نمایش پست ها
    برای مدارک مالی، ما یه حساب بانکی مشترک در ایران باز کردیم و یه پرینت از بانک که موجودی و گردش حسابش رو نشون میداد با مهر امضا گرفتیم و فرستادیم. رسید خرید حلقه ها هم بود که البته فکر میکنم نشانه این باشه که بریا هم "کادو" خریدیدم و نه منافع مالی مشترک.

برای اثبات رابطه، چون ما با هم تو دانشگاه همکلاسی بودیم، کارنامه ها و دانشنامه هامون رو ترجمه کردی که نشون میداد در خیلی از کلاس ها با هم بودیم. از دوران دانشجویی و دوستیمون هم عکس های دو نفره و جمعی با دوستان مشترک و مهمانی ها و دورهمی ها. علاوه بر این از اول آشنایی هم با ایمیل و چت با هم در رابطه بودیم که چند تا اسکرین شات از صفحه ایمیلم که حجم ایمیل های ردوبدل شده بین ما رو نشون میداد، گذاشتیم. در نهایت هم پیام تبریک دو تا از دوستان مشترکمون تو تلگرام و اسکرین شات از صفحه اینستاگرام من که لایک ها و تبریک دوستانمون رو زیر پست عروسیمون بود.

البته عقاید و فرهنگ ها متفاوت هست. ممکنه دونفر از طریق خانواده یا دوستان به هم معرفی شده باشن تو چند ماه ازدواج کنند. اگه دقت کنید این سوال تو چک لیست هست: آیا کسی شما رو به هم معرفی کرده؟ بنابراین افسر حواسش هست که مدل های آشنایی و ازدواج تو کشورها و فرهنگ های مختلف متفاوته. مهم این نیست که چقدر طول کشیده یا به چه طریقی بوده. مهم اینه که دو نفر واقعا قصد زندگی با هم رو دارن و به خاطر گرفتن اقامت ازدواج نمیکنن. به نظر من آشنایی شما به هر طریقی که بوده فقط کافیه اثبات کنید که نیت شما ازدواج با شخص بوده و نه گرفتن اقامت.

اگه درست یادم باشه شما نوشتید که مدت ها با همسرتون چت میکردید و الان هم ایشون به خاطر شما به گرجستان و بعد ازدواج به ایران اومدند. پس اگه همه این مدارک رو ارائه دادید نباید نگران باشید.

خیلی ممنونم از جوابگوییت عزیزم. من و همسرم دو سال پیش از طریق اینترنت اشنا شدیم و بعد از دوسالکه هر روز با هم در ارتباط بودیم نهایتا اردیبهشت ماه امسال هم و تو گرجستان دیدیم و نامزد شدیم و دو ماه بعدش مجددا به گرجستان رفتیم البته من به همراه خانوادم و با هم ازدواج بین المللی کردیم. همسرم تو مسجد مسلمان شد برای اینکه ازدواج رو ثبت ایرانی هم کنیم ولی وقتی به سفارت ایران در گرجستان رفتیم گفتن اینجا نمیتونین ثبت کنین یا باید برید سفارت ایران در واشنگتن ثبت کنید یا ایران. که پروسه ثبت ازدواج تو ایران خیلی طولانیه. در هر حال ما دو هفته پیش هم یه مراسم ایران گرفتیم که همه دوستا و فامیل بودن که البته مراسم ایران بعد از ارسال مدارک مهاجرت من انجام شد ولی ما قرارداد تالار رو که تعداد مهمون ها هم مشخص هست توش رو با مدارک فرستاده بودیم و تو توضیحات گفته بودیم که یه مراسم هم در ایران داریم و همسرم قصد سفر به ایران رو داره

نقل قول نوشته اصلی توسط fatimaa1990 نمایش پست ها
    خیلی ممنونم از جوابگوییت عزیزم. من و همسرم دو سال پیش از طریق اینترنت اشنا شدیم و بعد از دوسالکه هر روز با هم در ارتباط بودیم نهایتا اردیبهشت ماه امسال هم و تو گرجستان دیدیم و نامزد شدیم و دو ماه بعدش مجددا به گرجستان رفتیم البته من به همراه خانوادم و با هم ازدواج بین المللی کردیم. همسرم تو مسجد مسلمان شد برای اینکه ازدواج رو ثبت ایرانی هم کنیم ولی وقتی به سفارت ایران در گرجستان رفتیم گفتن اینجا نمیتونین ثبت کنین یا باید برید سفارت ایران در واشنگتن ثبت کنید یا ایران. که پروسه ثبت ازدواج تو ایران خیلی طولانیه. در هر حال ما دو هفته پیش هم یه مراسم ایران گرفتیم که همه دوستا و فامیل بودن که البته مراسم ایران بعد از ارسال مدارک مهاجرت من انجام شد ولی ما قرارداد تالار رو که تعداد مهمون ها هم مشخص هست توش رو با مدارک فرستاده بودیم و تو توضیحات گفته بودیم که یه مراسم هم در ایران داریم و همسرم قصد سفر به ایران رو داره
    با این تفاسیر پس دیگه جایی برای نگرانی نیست! شما مدارک خیلی زیادی دارید که حقیقی بودن رابطه رو اثبات میکنه. امیدوارم زودتر ویزاتون بیاد تا بتونین همراه همسرتون شاد و خوشبخت باشید. تو این پروسه باید فقط صبور بود.

Junior Member

سلام دوستان من امروز به جمع شما اومدم
    اول ممنون از مدیران این سایت و ممنون از همه دوستانی که اینجا جمع شدن و به هم کمک میکنن
    چندتا سوال داشم
    1. فیلمارو چطور بفرستیم (دی وی دی - فلش؟)
    2. ما 80 درصد تو اسکایپ و ایمو . واتساپ بودیم از مقدار تماسها باید عکس بگیریم؟
    3. دوستان من مدارکم رو دادم ترجمه کنن و مترجمم مترجم دادگستری بود و من مهر وزارت امور خارجه رو نزدم فقط برگه دادگستری و مهر با مهر مترجمم هست به نظر شما مشکلی نیست؟
    و یه لطف دیگه لطفا دوستان نباید ها رو که پروسه رو کند میکنه رو بگید و اینکه روش چیدن مدارک قبل فرستادن رو بگید
    روش اسپانسر شدن من از طریق خانمم هست
    ممنون از همگی
    ویرایش توسط shayand : December 23rd, 2018 در ساعت 05:12 PM دلیل: اضافه کردن مطلب

نقل قول نوشته اصلی توسط shayand نمایش پست ها
    سلام دوستان من امروز به جمع شما اومدم
    اول ممنون از مدیران این سایت و ممنون از همه دوستانی که اینجا جمع شدن و به هم کمک میکنن
    چندتا سوال داشم
    1. فیلمارو چطور بفرستیم (دی وی دی - فلش؟)
    2. ما 80 درصد تو اسکایپ و ایمو . واتساپ بودیم از مقدار تماسها باید عکس بگیریم؟
    3. دوستان من مدارکم رو دادم ترجمه کنن و مترجمم مترجم دادگستری بود و من مهر وزارت امور خارجه رو نزدم فقط برگه دادگستری و مهر با مهر مترجمم هست به نظر شما مشکلی نیست؟
    و یه لطف دیگه لطفا دوستان نباید ها رو که پروسه رو کند میکنه رو بگید و اینکه روش چیدن مدارک قبل فرستادن رو بگید
    روش اسپانسر شدن من از طریق خانمم هست
    ممنون از همگی
    سلام. امیدوارم پروسه شما سریع و بدن مشکل جلو بره.

1- توی چک لیست نوشته که دی وی دی و فلش نمیتونید بفرستید و فقط باید از عکس ها و فرم ها پرینت بگیرید. بنابراین نمیشه فیلم فرستاد. عکس ها رو روی کاغذ عکس پرینت بگیرید تا کیفیتش پایین نیاد. همسر من در کانادا از عکس ها پرینت گرفتن تا وزن بسته پستی به کانادا زیاد نشه.
    2- من با واتساپ آشنا نیستم ولی ایمو متاسفانه فقط تماسهای از دست رفته و پیام ها رو نشون میده. اسکایپ از این لحاظ بهتره. میتونید از حجم تماس های اسکایپتون اسکرین شات بگیرین. (من تو اسکایپ گزینه ای رو ندیدم که تماس ها رو لیست کرده باشه، ممنون میشم اگه همچین گزینه ای هست راهنماییم کنید.)
    3- اگر مدارکتون رو به دارالترجمه رسمی دادید، نباید مشکلی پیش بیاد. تا جایی که من یادم هست خودشون مدارک رو کپی برابر اصل کردند و مهر دادگستری و امورخارجه رو هم گرفتند.
    4- روش چیدمان مدارک رو دقیق توی خود چک لیست نوشته. من الان یادم نیست ولی بهترین راهنمای شما همون چک لیسته و جواب اکثر سوالاتتون رو پیدا میکنید.
    5- بیشتر از همه ناقص بودن مدارک پروسه رو کند میکنه. در مرود هزینه ها هم بهتره ار میتونید همه رو همون اول پرداخت کنین. چون مکاتبات برای درخواست آپدیت یا پرداخت هزینه ها هر کدوم حداقل دو سه هفته ای تاخیر ایجاد میکنه.

امیدوارم دوستان بهتر و دقیقتر راهنماییتون کنند.
    موفق باشید.

Junior Member

Post پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خویشاوندی (اسپانسر شدن همسر،والدین ...)

نقل قول نوشته اصلی توسط faarmin نمایش پست ها
    سلام. امیدوارم پروسه شما سریع و بدن مشکل جلو بره.

1- توی چک لیست نوشته که دی وی دی و فلش نمیتونید بفرستید و فقط باید از عکس ها و فرم ها پرینت بگیرید. بنابراین نمیشه فیلم فرستاد. عکس ها رو روی کاغذ عکس پرینت بگیرید تا کیفیتش پایین نیاد. همسر من در کانادا از عکس ها پرینت گرفتن تا وزن بسته پستی به کانادا زیاد نشه.
    2- من با واتساپ آشنا نیستم ولی ایمو متاسفانه فقط تماسهای از دست رفته و پیام ها رو نشون میده. اسکایپ از این لحاظ بهتره. میتونید از حجم تماس های اسکایپتون اسکرین شات بگیرین. (من تو اسکایپ گزینه ای رو ندیدم که تماس ها رو لیست کرده باشه، ممنون میشم اگه همچین گزینه ای هست راهنماییم کنید.)
    3- اگر مدارکتون رو به دارالترجمه رسمی دادید، نباید مشکلی پیش بیاد. تا جایی که من یادم هست خودشون مدارک رو کپی برابر اصل کردند و مهر دادگستری و امورخارجه رو هم گرفتند.
    4- روش چیدمان مدارک رو دقیق توی خود چک لیست نوشته. من الان یادم نیست ولی بهترین راهنمای شما همون چک لیسته و جواب اکثر سوالاتتون رو پیدا میکنید.
    5- بیشتر از همه ناقص بودن مدارک پروسه رو کند میکنه. در مرود هزینه ها هم بهتره ار میتونید همه رو همون اول پرداخت کنین. چون مکاتبات برای درخواست آپدیت یا پرداخت هزینه ها هر کدوم حداقل دو سه هفته ای تاخیر ایجاد میکنه.

امیدوارم دوستان بهتر و دقیقتر راهنماییتون کنند.
    موفق باشید.
    سلام فرمین جان ممنون از راهنماییت متاسفانه خودشون برابر اصل نمیکنن و نیاز به مهر دادگستری هست و این مورد اشتباه من بود که مهر نداشت
    در مورد اسکایپ هم حجم کالها هست نه لیستش که زمانش چقدره مثلا ماله ما 2100 ساعت تماس هست از روز اشنایی تا به امروز و شاید 2000 صفحه چت من نمیدونم چه شکلی باید این حجم رو گلچین کنم ! خیلی سخته در کل ممنونم ازت بابت پاسخ
    خیلی خوب میشه یه فروم هم در رابطه خاطره تجربیات روزهای اول در کانادا هم دایر بشه فکر کنم اموزنده باشه

روزتون خوش دوستان. من میخوام امسال برای اسپانسری پدر و مادرم اقدام کنم و چند تا سوال دارم:
    1- پدر مادر من از هم طلاق گرفته اند. آیا باید دو فرم جدا پر کنم براشون یا اینکه میتونم یه فرم پر کنم و هر دو رو در همون فرم قرار بدم؟
    2- من حقوقم به تنهایی نمیتونه شرایط اسپانسری رو کاور کنه آیا میتونم از نظر بحث درآمدی همسرم رو co-signer بکنم برای پدر مادرم؟
    3- شما میدونین فرم های اسپانسری چه موقع در سایت موجود خواهند بود؟
    4- اگر همسر من co-signer من بشه برای درآمد آیا خودش هم میتونه جدا برای مادرش درخواست اسپانسری کنه؟
    مرسی !

نقل قول نوشته اصلی توسط bloor نمایش پست ها
    به سلامتي دوست عزيز
    اميدوارم بقيه كاراتون سريعتر پيش بره
    ولي ١١٢ روز خيليه������
    براي ما تازه ٢ ماه شده
    ممنونم
    نا امید نشید. اون تاریخی که مااقدام کردیم سرشون خیلی شلوغ بود ولی بعد ما زمانها کمتر شده. انشالله فایل نامبر شما خیلی زودتر از مال میاد.

سلام دوستان
    من و همسرم اقامت دایم کانادا رو داریم
    فرزندم در ایران اخیرا متولد شده
    روند کار برای کسب اقامت فرزند به چه صورته؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mohkamfard نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من و همسرم اقامت دایم کانادا رو داریم
    فرزندم در ایران اخیرا متولد شده
    روند کار برای کسب اقامت فرزند به چه صورته؟
    سلام
    بسلامتي، مبارك باشه
    صريحا ذكر شده اگر پدر سيتيزن باشه (پاسپورت داشته باشن) به فرزندشون بدون ورود به خاك كانادا، از طريق سفارت كانادا سيتيزن كارت ميدن، اگر فرزند زير دوسال باشه همزمان پاسپورت هم براش صادر ميشه و اينكه براي رفتن به سفارت كانادا فرزندتون هم حتما بايد همراهتون باشه و ترجمه تنامي مدارك براي اين تايپ حتما بايد با مهر دادگستري باشه.
    چون منظورتون رو از أقامت دايم دقيقا متوجه نشدم، اگر سيتيزن نباشيد و فقط پي آر باشيد كه از طريق پروسه ي اسپانسر شيپي براش اقدام ميكنيد
    موفق باشيد

نقل قول نوشته اصلی توسط fatimaa1990 نمایش پست ها
    سلام
    تبريك ميگم، خوشبخت باشيد
    فقط در حد دانسته هاي خودم البته؛ به احتمال خيليي زياد بهتون مصاحبه ميخوره و ميتونين بقيه ي مدارك رو همراه خودتون ببريد
    البته مصاحبه اصلن نشانه ي بدي نيست يا خدايي نكرده بخاطر مشكلي نيست، فقط چون بنا به دلايلي كه گفتيد ازدواجتون در محل اقامتتون ثبت نشده احتمالا به مصاحبه دعوت ميشيد و ميتونيد اين توضيحات رو اونجا بديد
    ايشالا هرچي كه هست خيرباشه و بزودي به همسرتون بپيونديد

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)