دوستان گرامی!
به منظور استفاده بهینه کاربران از فضای فروم، لطفا از انجام مکالمات شخصی، اطلاعات راجع به شرکت ها، و مطالب نامرتبط خودداری نمایید. کلیه مطالب اخیر بدون پیام خصوصی حذف گردید.
با تشکر
مدیریت فروم
من اگر سد شکن نباشم، همان بهتر که نباشم!
سلام دوستان در صورت برنده شدن در لاتاری برای مصاحبه حتما باید ویور تهیه کرد؟ ویور شانس قبولی رو چه مقدار افزایش میده؟
دوستان میشه یه مقدار درباره ی ویور و اینکه میشه بدون وکیل ویور تهیه کرد راهنمایی کنید
من به یه وکیل ایمیل زدم هزینه تهیه ویور رو گفت 3500 دلار نفری که خوب زیاده تو این شرایط ارزی در حالیکه هیچ تضمینی نداره قبول شدن ویور
سلام پول به وکیلها ندید ویور که سفارت قبول داره چیزهایی که دوستان هم گفتن.ویور تهیه کردنی نیست خود افسر تشخیص میدهد و به شما برگه ویور میدهد در ثانی 6 تا 11 ماه طول میکشد .پستهای قبل را بخوانید لطفا.پول الکی ندهید.
سلام. من با چند تا وکیل صحبت کردم. قیمت اونها هم بین ۱۲۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار متغیر بود. البته همه هم میگفتن که با ویور فقط میزان شانس بالاتر میره و هیچ تضمینی نداره.
بچه ها سه تا سوال دارم
۱. ویزا بولتین هر چند وقت یبار اعلام میشه ؟!
۲. چند وقت قبل از روز مصاحبه باید برای وقت تستهای پزشکی نوبت گرفت ؟!
۳. چطوری برای سفارت امریکا در کانادا وقت تستهای پزشکی رو از ایران گرفت ؟!
سلام.
1-ویزا بولتن هر ماه یکبار و در سایت وزارت خارجه امریکا اعلام میشه.
۲-معمولا 3 روز قبل از زمان مصاحبه برای تستهای پزشکی خوبه بشرطی که به شنبه یا یکشنبه نخوره. چون توی این روزها تست انجام نمیشه.
3. توی سایت سفارت امریکا در ترکیه نام و شماره تماس وایمیل پزشکان معتمد سفارت نوشته شده . میتونین تماس بگیرین یا ایمیل بزنین.
سلام دوستان وقت همگی به خیر
سوالی از حضورتون داشتم.بعد از ارسال ایمیل حاوی فایل الکترونیک مدارک عدم سو پیشینه و پاسپورت و شناسنامه ، حدودا چقدر زمان میبره که روز و ساعت مصاحبه رو اعلام کنن و اگر ممکنه دقیقا بفرمایید از کدوم قسمت وبسایت وزرات خارجه میشه این موضوع رو چک کرد؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)