با سلام
من اواخر جولای برای پرونده اسپانسرشیب همسرم اقدام کردم متاسفانه بخاطر نقص در مدارک برگشت دادن کل مدارکو. می خواستم ببینم چه مدارکی و احتیاج دارم که به روز کنم . به عنوان مثال نامه عدم سو پیشینه دوباره باید گرفته شه؟یا نامه از محلکارم؟ کسی مشاور خوبی می شناسه که مدارک با قیمت مناسب قبل از ارسال بررسی کنه؟
سلام
متاسفم كه مداركتون برگشت خورده.
براى شما توضيح ندادند چه مداركى كم و ناقص بوده؟ آيا همه فرمها خواسته شده را كامل پر كرديد؟
بله فكر مى كنم بايد نامه عدم سوپيشينه را دوباره بگيرد چون معمولاً ٢ ماه اعتبار داره. نامه محل كار فكر نمى كنم كه لازم باشه، باز از دوستانى كه تجربه بيشترى بپرسيد.
سلام
من ، همسرم در ترکیه عقد کردیم و فقط خانواده دوست همسرم حضور داشتن خانواده های خودمان نبودن اما من وکالت از خانمم گرفتم و در ایران با خانواده ها عقد را انجام دادیم و همسرم برگشتن ایا مشکلی ندارد اینگونه عقد؟
دوستان کسی اطلاع داره سفارت آنکارا شروع به کار کرده در سال جدید یا خیر؟
رسید پرونده در سیدنی: 10 جولای 2018، فایل نامبر: 25 سپتامبر، مدیکل : 3 اکتبر، مدیکال پاس و ارسال به آنکارا: 7 اکتبر، شروع بررسی : 24 اکتبر 2018
سلام دوستان...من میخوام توی برنامه جدید اسپانسرشیپ ۲۰۱۹ برای پدر و مادرم اپلای کنم...کسی از دوستان میدونه این برنامه آنلاین هست یا خیر؟ چک لیستی از مدارک مورد نیاز این برنامه رو کسی میدونه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)