صفحه 1231 از 1355 نخستنخست ... 2317311131118112211222122312241225122612271228122912301231123212331234123512361237123812391240124112811331 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 12,301 تا 12,310 , از مجموع 13545

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خویشاوندی (اسپانسر شدن همسر،والدین ...)

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خویشاوندی (اسپانسر شدن همسر،والدین ...)

نقل قول نوشته اصلی توسط negar24m نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    من هم بهتون تبریک می گم و ممنونم ما رو در جریان پرونده تون می گذارید. واقعا خیلی کمک کننده است
    خوشحالم که بعد از بیش از 100 روز انتظار برای دریافت فایل نامبر، حالا بقیه مراحل با سرعت دارن پیش میرن.
    خواستم ازتون بپرسم مراکز ویزا برای بیومتریک کجا هستند؟
    مرسی
    خیلی ممنون از لطفتون.
    مراکز نزدیک به ما استانبول، آنکارا و دبی هستند البته من راجع به گرجستان و ارمنستان و ... شنیدم ولی فکر میکنم برای ما راحتترین ها همین ترکیه و امارات باشند. من خودم قصد دارم بیومتریک رو در مرکز استانبول انجام بدم.

Junior Member

با سلام

من اواخر جولای برای پرونده اسپانسرشیب همسرم اقدام کردم متاسفانه بخاطر نقص در مدارک برگشت دادن کل مدارکو. می خواستم ببینم چه مدارکی و احتیاج دارم که به روز کنم . به عنوان مثال نامه عدم سو پیشینه دوباره باید گرفته شه؟یا نامه از محلکارم؟ کسی مشاور خوبی می شناسه که مدارک با قیمت مناسب قبل از ارسال بررسی کنه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط parhamshad نمایش پست ها
    با سلام

من اواخر جولای برای پرونده اسپانسرشیب همسرم اقدام کردم متاسفانه بخاطر نقص در مدارک برگشت دادن کل مدارکو. می خواستم ببینم چه مدارکی و احتیاج دارم که به روز کنم . به عنوان مثال نامه عدم سو پیشینه دوباره باید گرفته شه؟یا نامه از محلکارم؟ کسی مشاور خوبی می شناسه که مدارک با قیمت مناسب قبل از ارسال بررسی کنه؟

سلام
    متاسفم كه مداركتون برگشت خورده.
    براى شما توضيح ندادند چه مداركى كم و ناقص بوده؟ آيا همه فرمها خواسته شده را كامل پر كرديد؟
    بله فكر مى كنم بايد نامه عدم سوپيشينه را دوباره بگيرد چون معمولاً ٢ ماه اعتبار داره. نامه محل كار فكر نمى كنم كه لازم باشه، باز از دوستانى كه تجربه بيشترى بپرسيد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Pejman25 نمایش پست ها
    سلام
    متاسفم كه مداركتون برگشت خورده.
    براى شما توضيح ندادند چه مداركى كم و ناقص بوده؟ آيا همه فرمها خواسته شده را كامل پر كرديد؟
    بله فكر مى كنم بايد نامه عدم سوپيشينه را دوباره بگيرد چون معمولاً ٢ ماه اعتبار داره. نامه محل كار فكر نمى كنم كه لازم باشه، باز از دوستانى كه تجربه بيشترى بپرسيد.
    مرسی

تو نامه ای که فرستادن گفتن فرم travel history و ۱۰ صفحه اول پاسپورت .

یه سوال ایا استفاده از فرم use a representative. برای همسرم که در ایرانه الزامی هستش؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط negar24m نمایش پست ها
    سلام دوستان
    در رابطه با ارسال مدارک مربوط به کبک (کیت A) سوال داشتم.
    ممنون میشم دوستانی که برای کبک اقدام کردند راهنمایی کنند
    1- اون طور که من در سایت متوجه شدم، اسپانسر باید دو فرم 546 و 1520 رو پر کنه و اسپانسرشونده فرم 0520 (به جز فرم پرداخت هزینه)
    و چون اسپانسری همسر به مدارک توانایی مالی نیاز ندارد، نیازی به پر کردن فرمی در این باره نیست. درسته؟

2- فرم های مربوط به اسپانسر فقط نیاز به امضای اسپانسر دارند (اسپانسرشونده اون فرم ها رو امضا نمی کنه)
    فرم مربوط به اسپانسر شونده هم فقط نیاز به امضای خودش داره. درسته؟
    سلام بله درسته

Junior Member

سلام
    من ، همسرم در ترکیه عقد کردیم و فقط خانواده دوست همسرم حضور داشتن خانواده های خودمان نبودن اما من وکالت از خانمم گرفتم و در ایران با خانواده ها عقد را انجام دادیم و همسرم برگشتن ایا مشکلی ندارد اینگونه عقد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hfada نمایش پست ها
    سلام
    من ، همسرم در ترکیه عقد کردیم و فقط خانواده دوست همسرم حضور داشتن خانواده های خودمان نبودن اما من وکالت از خانمم گرفتم و در ایران با خانواده ها عقد را انجام دادیم و همسرم برگشتن ایا مشکلی ندارد اینگونه عقد؟
    عقد نامه داشته باشید یا اسامی تون داخل شناسنامه ها باشه کافی هست

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط alikanosala نمایش پست ها
    عقد نامه داشته باشید یا اسامی تون داخل شناسنامه ها باشه کافی هست
    بله هم عقد نامه ترکی داریم هم ایرانی
    ایا می دانید برای کبک چقدر برای بررسی پرونده زمان می برد؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    7242

دوستان کسی اطلاع داره سفارت آنکارا شروع به کار کرده در سال جدید یا خیر؟
    رسید پرونده در سیدنی: 10 جولای 2018، فایل نامبر: 25 سپتامبر، مدیکل : 3 اکتبر، مدیکال پاس و ارسال به آنکارا: 7 اکتبر، شروع بررسی : 24 اکتبر 2018

Junior Member

سلام دوستان...من میخوام توی برنامه جدید اسپانسرشیپ ۲۰۱۹ برای پدر و مادرم اپلای کنم...کسی از دوستان میدونه این برنامه آنلاین هست یا خیر؟ چک لیستی از مدارک مورد نیاز این برنامه رو کسی میدونه؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)