نقل قول نوشته اصلی توسط monir1992 نمایش پست ها
سلام اول از همه ممنون از اطلاعاتی که دادین
من با این که همه این مطالبو خوندم باز نتونستم تصمیم بگیرم
میخواستم سوالمو بپرسم شاید یکی کلیدی تر بتونه کمکم کنه
من همین مشکل رو دارم بین استرالیا و آلمان و یا حتی مالت
من و نامزدم قصد زندگی کاملا با آرامش داریم این از همه برامون مهم تره جوری که بخوایم یه خونه توی یه روستای خوشگل داشته باشیم
ولی مسایلی که انتخاب و برامون سخت کرده یکی دور بودن استرالیاست که اگه بخوایم سفر کنیم برای تعطیلات چه مسائلی رو داری ؟ این که بخوایم خودمونم کار راه بندازیم توی استرالیا شرایط چجوری هست؟ و این که آلمان چه شرایطی داره برای زندگی و این آرامش و کار و سرمایه گذاری؟
میخوام بدونم کدومش ارزش بیشتری داره برای زندگی و کار و سرمایه گذاری ؟ و این که آرامش مطلق و اذیت نشدن
لازم به ذکر که کیس پناهندگی دارم یه سرمایه نسبتا خوبی هم هست و نامزدم فوق لیسانس عمران داره و خودم لیسانتس مهندسی پزشکی از علوم تحقیقات
واقعا گیر کردم نمیدونم کدومو انتخاب کنم
ممنون میشم کمک کنید
سلام
با پناهندگی زندگی با آرامش ندارید. حداقل در چند سال نخست. مهاجرت تحصیلی یا کاری بهتر هست و پناهندگی آخرین راه باید باشه وقتی زندگی شما در خطر هست.
راجع به مالت اطلاعات ندارم و در مورد استرالیا فقط موارد تحصیلی دیدم که راضی بودند. اما آلمان بطور دقیق سوال شما چی هست؟ پناهندگی؟ سه یا چهار سال زمان لازم هست که زندگی عادی داشته باشید و فقط حدود چهارصد یورو میگیرید اگر با کیس شما موافقت کنند. در کمپ هم اذیت هستید و هم آرامشی وجود نداره.سرمایه گذاری در آلمان برای اقامت؟ به صرفه نیست. همون پول ببرید کانادا. از طریق تحصیلی و شغلی اقدام کنید.موفق باشید