صفحه 1234 از 1355 نخستنخست ... 2347341134118412241225122612271228122912301231123212331234123512361237123812391240124112421243124412841334 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 12,331 تا 12,340 , از مجموع 13545

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خویشاوندی (اسپانسر شدن همسر،والدین ...)

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خویشاوندی (اسپانسر شدن همسر،والدین ...)

نقل قول نوشته اصلی توسط p_mcse_it نمایش پست ها

ممنون از شما...تا اونجایی که من متوجه شدم این برنامه اواخر این ماه باز میشه برای مرحله اول باید فرم علاقه مندی به اسپانسر رو سابمیت کنیم درسته؟ بعد این فرم به صورت آنلاین هست؟ یعنی زمانی که سایت باز میشه همونجا باید پر کنیم یا از الان میشه پر کرد؟
    بله اینطور که در سایتشون نوشته اواخر ماه باز میشه. پارسال یک فرم ساده بود که اطلاعات خاصی هم نمی خواست. شما سایت رو مرتب چک کنید تا به محض اینکه لینک فرم رو گذاشتن در سایت زود بتونید سابمیت کنید. خیر از حالا نمیشه فرم رو پر کرد باید لینکش فعال بشه در سایت.

Junior Member

سلام
    ما پرونده اسپانسر شیپی همسر را ۲ ژانویه ارسال کردیم اداره کبک امروز مدارک را مجدد ارسال کردند به ادرسمان و اعلام کرده اند اول نامه اسپانسرشیپی فدرال را باید بگیرید بعد پرونده را به کبک ارسال کنید این مورد چگونه است؟

Junior Member

سلام دوستان

کسی این روزهای اخیر تونسته با دفتر سیدنی تماس بگیره؟
    اصلا جواب نمیدن به ایجنت وصل نمی کنن!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط bloor نمایش پست ها
    سلام دوستان

کسی این روزهای اخیر تونسته با دفتر سیدنی تماس بگیره؟
    اصلا جواب نمیدن به ایجنت وصل نمی کنن!!!
    ما هم خیلی تلاش کردیم و نشد
    الان 93 روز از ارسال مدارکمون میگذره و هنوز هیچ ایملی دریافت نکردیم

Junior Member

همسر من هفته پیش تماس گرفت جواب دادن - بهتره اول ساعت کاری باهاشون تماس بگیرید ما ساعت 8 صبح تماس گرفتیم-
    دیروز هم نامه بایومتریک من بالاخره اومد

نقل قول نوشته اصلی توسط nasrin_bh نمایش پست ها
    همسر من هفته پیش تماس گرفت جواب دادن - بهتره اول ساعت کاری باهاشون تماس بگیرید ما ساعت 8 صبح تماس گرفتیم-
    دیروز هم نامه بایومتریک من بالاخره اومد

برای شما چقدر طول کشید تا AOR بیاد؟
    قبل دریافت ایمیل مبتونستید تو ecas چک کنید؟؟
    ممنون میشم جواب بدین و لطفا شماره ای که همسرتون تماس گرفته رو هم بزارید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط fatimaa1990 نمایش پست ها
    برای شما چقدر طول کشید تا AOR بیاد؟
    قبل دریافت ایمیل مبتونستید تو ecas چک کنید؟؟
    ممنون میشم جواب بدین و لطفا شماره ای که همسرتون تماس گرفته رو هم بزارید
    دقیق 3 ماه طول کشید تا AOR اومد نزدیک یک ماه بعد هم نامه biometric اومد
    من همزمان با دریافت AOR تونستم وضعیت پروندمون رو انلاین چک کنم و اپلیکیشنم رو لینک کنم
    با شماره 18882422100 تماس میگیرید اگر بخواید با ایجنت صحبت کنید اول 2 دوباره 1 سپس 1و بعد 0 رو بزنید ولی اگر میخواید از وضعیت پرونده بدون صحبت با ایجنت مطلع بشید اول 1 بعد 1 بعد 2 و بعد 3 رو بزنید

سلام دوستان.
    من هفته پیش 10 ژانویه اطلاعات بیومتریکم (انگشت نگاری و عکس) در دفتر استانبول ثبت شد. هفته قبل از اون هم آزمایشهای مدیکالم رو انجام داده بودم. همون روز ثبت بیومتریک، یعنی 10 ژانویه، اسپانسر ایمیل دریافت کرد که پرونده ما به آنکارا ارسال شده. همون روز هم تو اکانت gckey متقاضی ثبت بیومتریک و پاس شدن مدیکال رو واردکردن.

الان این ایمیلی که ما دریافت کردیم مبنی بر ارسال پرونده به آنکارا، همون AOR2 هست؟ یا این فقط اطلاع رسانی بوده و باید منتظر ایمیل دیگه ای باشیم؟

سلام خدمت همه دوستان.
    بنده در ماه دسامبر با همسرم در ترکیه ازدواج کردیم و در مرحله فرستادن اپلیکیشن هستیم.

سوال اول
    چت های ما بسیار زیاد هست، طریقه ارسال چت باید به چه شکل باشه؟
    سوال دوم
    ظاهرا خواسته شده که عکسهای ارسالی با تاریخ و پشت نویسی باشه، چطور باید این کار رو کرد وقتی اپلیکیشن آنلاین سابمیت میشه؟
    سوال سوم
    بنده قبلا در آگوست 2018 بایومتریک رو در دبی ثبت کردم برای ویزای توریستی و طبق قانون جدید تا 10 سال معتبر هست! کسی میدونه برای کیس اسپانسرشیپ همسر دوباره باید بایومتریک بدم یا خیر؟ ظاهرا در اپلیکیشن گفته شده باید دوباره انجام بشه!
    و در آخر موردی هست که باید بدونم و مهم باشه در ارتباط با اپلیکیشن اسپانسرشیپ همسر. ممنونم که راهنمایی میکنید

نقل قول نوشته اصلی توسط faarmin نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    من هفته پیش 10 ژانویه اطلاعات بیومتریکم (انگشت نگاری و عکس) در دفتر استانبول ثبت شد. هفته قبل از اون هم آزمایشهای مدیکالم رو انجام داده بودم. همون روز ثبت بیومتریک، یعنی 10 ژانویه، اسپانسر ایمیل دریافت کرد که پرونده ما به آنکارا ارسال شده. همون روز هم تو اکانت gckey متقاضی ثبت بیومتریک و پاس شدن مدیکال رو واردکردن.

الان این ایمیلی که ما دریافت کردیم مبنی بر ارسال پرونده به آنکارا، همون AOR2 هست؟ یا این فقط اطلاع رسانی بوده و باید منتظر ایمیل دیگه ای باشیم؟
    به به بسلامتي فرمين جان
    ايشالا به زودي خبر پاس ريكوئستيت رو بدي
    بله عزيزم، نامه ارسال پرونده به آنكارا همون AOR٢هست

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)