سلام
ما پرونده اسپانسر شیپی همسر را ۲ ژانویه ارسال کردیم اداره کبک امروز مدارک را مجدد ارسال کردند به ادرسمان و اعلام کرده اند اول نامه اسپانسرشیپی فدرال را باید بگیرید بعد پرونده را به کبک ارسال کنید این مورد چگونه است؟
سلام دوستان
کسی این روزهای اخیر تونسته با دفتر سیدنی تماس بگیره؟
اصلا جواب نمیدن به ایجنت وصل نمی کنن!!!
همسر من هفته پیش تماس گرفت جواب دادن - بهتره اول ساعت کاری باهاشون تماس بگیرید ما ساعت 8 صبح تماس گرفتیم-
دیروز هم نامه بایومتریک من بالاخره اومد
دقیق 3 ماه طول کشید تا AOR اومد نزدیک یک ماه بعد هم نامه biometric اومد
من همزمان با دریافت AOR تونستم وضعیت پروندمون رو انلاین چک کنم و اپلیکیشنم رو لینک کنم
با شماره 18882422100 تماس میگیرید اگر بخواید با ایجنت صحبت کنید اول 2 دوباره 1 سپس 1و بعد 0 رو بزنید ولی اگر میخواید از وضعیت پرونده بدون صحبت با ایجنت مطلع بشید اول 1 بعد 1 بعد 2 و بعد 3 رو بزنید
سلام دوستان.
من هفته پیش 10 ژانویه اطلاعات بیومتریکم (انگشت نگاری و عکس) در دفتر استانبول ثبت شد. هفته قبل از اون هم آزمایشهای مدیکالم رو انجام داده بودم. همون روز ثبت بیومتریک، یعنی 10 ژانویه، اسپانسر ایمیل دریافت کرد که پرونده ما به آنکارا ارسال شده. همون روز هم تو اکانت gckey متقاضی ثبت بیومتریک و پاس شدن مدیکال رو واردکردن.
الان این ایمیلی که ما دریافت کردیم مبنی بر ارسال پرونده به آنکارا، همون AOR2 هست؟ یا این فقط اطلاع رسانی بوده و باید منتظر ایمیل دیگه ای باشیم؟
سلام خدمت همه دوستان.
بنده در ماه دسامبر با همسرم در ترکیه ازدواج کردیم و در مرحله فرستادن اپلیکیشن هستیم.
سوال اول
چت های ما بسیار زیاد هست، طریقه ارسال چت باید به چه شکل باشه؟
سوال دوم
ظاهرا خواسته شده که عکسهای ارسالی با تاریخ و پشت نویسی باشه، چطور باید این کار رو کرد وقتی اپلیکیشن آنلاین سابمیت میشه؟
سوال سوم
بنده قبلا در آگوست 2018 بایومتریک رو در دبی ثبت کردم برای ویزای توریستی و طبق قانون جدید تا 10 سال معتبر هست! کسی میدونه برای کیس اسپانسرشیپ همسر دوباره باید بایومتریک بدم یا خیر؟ ظاهرا در اپلیکیشن گفته شده باید دوباره انجام بشه!
و در آخر موردی هست که باید بدونم و مهم باشه در ارتباط با اپلیکیشن اسپانسرشیپ همسر. ممنونم که راهنمایی میکنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)