دوستان یک سوال دیگه
سوپیشینه هم تو اصلش هم تو ترجمش زده یک ماه اعتبار! همین الان من مدارک رو دارم آماده میکنم اعتبارش تموم شده و یک ماهش گذشت! تکلیف چیه؟! هرکاری کنیم یک ماهه نمیرسه که
دوستان یک سوال دیگه
سوپیشینه هم تو اصلش هم تو ترجمش زده یک ماه اعتبار! همین الان من مدارک رو دارم آماده میکنم اعتبارش تموم شده و یک ماهش گذشت! تکلیف چیه؟! هرکاری کنیم یک ماهه نمیرسه که
درود بر شما، تمامی پاسخ ها بر اساس تجربه شخصی بنده هست. من می 2018 اپلای کردم برای خانمم و 10 روز پیش ایشون PPR شدن بدون مصاحبه.
1- بله
2- همون چیزی که چک لیست از شما میخواد رفرنس شما هستش. چک لیست الان یه مقدار تغییر کرده ولی در چک لیست ما تو بخش 3 که additional information about child(ern) بود من با خودکار کنار تمامی قسمت ها نوشتم N/A همانطور که خود چک لیست خواسته بود( من هم مثل شما بچه ندارم)، قبول کردن و ایرادی نگرفتن
3- من با خودکار مشکی امضا کردم خانمم خودکار آبی
4- عدد 1، منظور خانمتون و بچه های وابسته هستن که میشه عدد 1
5- تنها یک نسخه از فرم رو پر کنید بخش Name خط اول انگلیسی بر اساس پاسپورت و بعد Ctrl Ent یا Shift Ent یادم نیست دقیقا خلاصه توی همون باکس خط بعد فارسی اسم و بنویسید. بقیه اطلاعات بجز خط دوم که همون باکس Name که فارسی تایپ کردید همه باید انگلیسی باشه. درمورد تاهل میزنید Married-Physically present اگر در قید حیات هستن. همه چی تایپ میشه فقط امضا با خودکار و جاهایی که گفتن رایت مثل N/A که تو سوال 2 خدمتتون گفتم با خودکار بنویسید. چون برادر و خواهر ها بیشتر هستن یه صفحه وورد باز کنید و بالای صفحه بنویسید extra sheet و خط بعد Form's Title و خط بعد applicant's full name که خانمتون هستن و خط بعد Question XX و عنوان سوال که میخوایید اطلاعات بیشتر یا تکمیلی بدید عبارت Continue و بعد اطلاعات لازم. این صفحه رو جدا پرینت بگیرید و بذارید صفحه بعد از همون صفحه ای که دارید اطلاعات اضافی میدید. من این کار و برای فرم 5562 کردم.
6- فرم 5546 و پر کنید تمام قسمت های مربوط آغاز و پایان و تایتل و rank و .. N/A بزنید و خانمتون امضا کنن و بفرستید
7- بله هر دو لازم ان، من شناسنامه خودم هم برای اثبات رابطه فرستادم
8- فقط گزینه اول کافیه the country you are currently live
موفق باشید
کمک بیشتری از دستم بر میاد? خصوصی پیغام بدید در خدمت ام
دوستان اگر تمایل دارند لطف کنن تایم لاین هاشون رو در امضا قرار بدهند خیلی عالی میشه
رسید پرونده در سیدنی: 10 جولای 2018، فایل نامبر: 25 سپتامبر، مدیکل : 3 اکتبر، مدیکال پاس و ارسال به آنکارا: 7 اکتبر، شروع بررسی : 24 اکتبر 2018
سلام
من و همسرم تا چند ماه دیگه به کانادا مهاجرت میکنیم ...
من یه برادر ۲۰ ساله دارم که میخام به محض ورود دنبال راهی باشم که بتونم از طریق اسپانسرشیپی بیارمش کانادا
ایا همچین امکانی هست؟چطور میتونم اقدام کنم؟
دوست عزيز
باتوجه به تايم لاينتون تا ٣ماه بعد از ارسال كاملا طبيعي هست
شما اگر وكيل داشته باشيد يا از چند وكيل مشاوره بگيريد بهتون ميگن كه ٢٤ژانويه به بعد(كه ٣ماهتون پُر شده باشه) ميتونيد به آنكارا فالوآپ بديد
فرداش ريپلاي ميشه صبور باشيد توي پروسه هست وتا چندروز بعدهم يا پري ارايول ميگيريد يا دعوت به مصاحبه ميشن
اين ٣ماه معمولي ترين روال پرونده در آنكاراست
شده براي بعضيها سريعتر پيش رفته(كيسهايي كه يك بار قبلا پروندشون بررسي شده حالا بهردليلي يا رجكت شدن جواب سكيوريتي چكشون، يك نهايتا دو روزه مياد) بودن كيسهايي كه دوماهِ از آنكارا جواب گرفتن اونموقع آفيس خلوتر هم بود
بعضي كيسها هم بنايه دلايلي جواب يكي از سكيوريتي چكهاشون نمياد و طول ميكشه
همينجا داشتيم دوستاني كه ٢٤ماه ٢٢ماه و ١٥ماه و ١٣ماه بعد از ارسال به آنكارا فقط تو سكيوريتي چك گير كردن
شما الان اگر ويزيتور هم اقدام كنيد از همين الان كه شروع به جمع كردن مدارك بكنيد تا ارسال و بيومتريك ايشالا پاس ريكوئستي و پرواز همسرتون ٣ماه زمان ميبره
بنظر من ٢ماه ديگه صبر كنيد
احتمالا تو همين ماه چهارم بسلامتي جوابتون بياد
اگر بهردليلي سكيوريتي چك طول كشيد ويزيتور اقدام كنيد
دلايل رو توضيح بديد
احتمال گرفتنش خيلي بيشتر ميشه
(اينا همش در حد كيسهايي بوده كه ديدم، هزاران هزار نفرهم هستن كه قطعا ما بيخبريم، كيس هركس منحصر به خودشه، هرجور تصميم بگيريد قطعا بهترين راه خواهد بود)
موفق باشيد
برادر و خواهر زیر 18 سال فقط اگر یتیم و بدون سرپرست باشند برادر یا خواهرشان در کانادا می تواند اسپانسرشان کنن. اگر بالای 18 سال باشند در صورتیکه فرد اسپانسرکننده (نه اسپانسرشونده) فامیل دیگری نداشته باشد می تواند اسپانسرشان کند. یعنی مثلا اگر پدر و مادرتان در قید حیات باشند به هیچ صورتی امکان اسپانسر کردن برادر و خواهر (چه زیر 18 سال و چه بالای 18 سال) نیست.
دوست عزيز قوانين تغيير ميكنند
اين موردي كه شما ميفرماييد براي كيسهاي سال گذشته درست بوده ولي الان باتوجه به مدارك در سايت cic
((اصل حتما بايد همراه ترجمه ارسال بشه))
اگر نه مدارك برگشت ميخوره
(شما محبت كرديد و خواستيد دوستمون رو راهنمايي كنيد ولي راهنمايي اشتباه شما ممكنه حداقل يكي دو ماه كارشون رو عقب بندازه، لطفا دقت كنيد)
علاقه مندی ها (Bookmarks)