ببخشید نامه CSq بعد از انجام بایومتریک ارسل میشه؟ نامه رو به ایمیل میفرستند یا به آدرس منزل اسپانسر؟
ببخشید نامه CSq بعد از انجام بایومتریک ارسل میشه؟ نامه رو به ایمیل میفرستند یا به آدرس منزل اسپانسر؟
رسید پرونده در سیدنی: 17 سپتامبر 2018، فایل نامبر: 17 دسامبر ، بایومتریک 14 ژانویه 2019 ، مدیکل : 16 ژانویه ، دسیژن مید برای اسپانسر : 17 ژانویه ، ارسال پرونده به آنکارا : 28 ژانویه،شروع بررسی پرونده در آنکارا: 31 ژانویه، پری اریوال 16 مارچ.
مرسی از دقت نظر و تصحیح شما. کاملن حق با شماست من قوانین جدید و اطلاع ندارم و به سرعت تغییر میکنن. زمانی که من اپلای کردم پکیج و به میسیسگا فرستادم و خانمم بایومتریک هم انجام ندادن که بعد از اون قوانین تغییر کرد و من اصلن قوانین جدید و مطالعه نکردم و دنبال هم نکردم. یا فرم 4506 من 4 ردیف برای برادر و خواهر داشت و امکان اضافه کردن ردیف جدید نبود. و در تایید حرف شما ، دوستان بهتره کیس من و امسال من و بعنوان نمونه و نه رفرنس نگاه کنن.
سلام دوستان
یک سوال درباره فرم 0520 مربوط به کبک -csq داشتم.
قسمت 3.1 که نوشته
Identity information on family members of the principal sponsored personTo determine if you must complete this section, see the definition of “family member” in the Guide for Sponsored Persons, Section 1
(Definitions).
3.1 Spouse, de facto spouse, or conjugal partner
منظورش همسر قبلی (در صورت وجود) هست؟
چون وقتی در قسمت 2 فرم هستیم، نوشته اگر spouse هستید بخش های 2.1 و 2.2 رو پر کنید و بعد به قسمت 3.2 برید.
If you are the spouse of your sponsor, answer questions 2.1 and 2.2, then go to 3.2.
یعنی خودش داره میگه قسمت 3.1 مربوط به شما نیست؟
ممنون میشم دوستانی که برای کبک اقدام کردند راهنمایی کنند.
سپاس
نگار جان سلام
حقيقت من از فدرال هستم و فرمهارو پُر نكردم تا بتونم همراهيتون كنم ولي تا جايي كه ميدونم مراكز YMCA و همينطور مشاورين اداره مهاجرت فرمهارو بصورت رايگان براتون پرميكنن
اگر مونترال هستيد آقاي نظري و نظام هم بصورت رايگان اينكارو انجام ميدن و همينطور YMCA يه مركزش هست به اين آدرس
3782 Rue Wellington
Metro De L'Église
Verdun Quebec H4G 1V2
Canada
مشاور فارسي زبان داره، البته خدماتشون فقط شامل ويزاهاي دايم ميشه، يعني به توريست ويزا خدمات نميدن
اميدوارم كارتون هرچه سريعتر انجام بشه
امروز وقتی ecas رو چک کردم دیدم که یک خط به اطلاعات اونجا اضافه شده که نوشته "ما بررسی پرونده شما را در تاریخ 23 ژانویه 2019 شروع کردیم."
ظاهرا از 10 ژانویه تا دو روز پیش یعنی 23 ژانویه پرونده ما در دفتر آنکارا بوده و دو روز پیش بررسی اون شروع شده. با این وچود اطلاعات GCKey هیچ تغییری نکرده و همچنان نشون میده که من بیومتریک و مدیکال رو انجام دادم، فعلا به مصاحبه و اسناد اضافی احتیاج ندارند و در حال بررسی صلاحیت و سوپیشینه (Background Check) هستند.
پرونده اسپانسرشیپ همسر|دریافت مدارک در سیدنی: 30 آگوست 2018 | دریافت فایل نامبر: 20 دسامبر | درخواست ثبت بیومتریک: 27 دسامبر | درخواست مدیکال: 28 دسامبر | ارسال پرونده به آنکارا: 10 ژانویه | شروع بررسی پرونده در آنکارا: 23 ژانویه |پاس ریکویست: 2 آپریل 2019
سلام به دوستان
ما مدارک را 12 اکتبر به سیدنی فرستادیم امروز یک ایمیل اومد که فقط فایل نامبر داشت وتایید کرده بود که پرونده رسیده ولی از این ایمیل از میسی ساگا بود خیلی عجیبه
کسی تجربه همچین موردی داره؟
بله نگران نباشید به خاطر حجم بالای پرونده ها بعضی از پرونده ها به میسی ساگا ارسال شده . من موردهای زیادی رو دیدم. خوش به حالتون منم 12 اکتبر پروندم رسیده اما ایمیل AOR نگرفتم هنوز. فقط چون تو web form ازشون خواسته بودم که اطلاعات از پروندم بهم بدم یه Temporary number بهم دادن که تو ecas هم جواب نداد
علاقه مندی ها (Bookmarks)