فرم اسپانسر شیپ برای پدر و مادر و پدر بزرگ مادر بزرگ در کانادا
2019!
سایت بعد از 14 دقیقه بسته شد!
فرم اسپانسر شیپ برای پدر و مادر و پدر بزرگ مادر بزرگ در کانادا
2019!
سایت بعد از 14 دقیقه بسته شد!
If one can do it, you too can do it, if no one can do it, you must do it
سلام . خواهرم از کانادا با اینکه سریع فرم را پر کرد ولی نتونست ارسال کنه و سریع پر شد . کسی موفق شد که فرم را تکمیل و ارسال و هزینه را نیز پرداخت کنه؟؟
پس ظاهرا هیچ روند خطی برای بررسی پرونده ها ندارن (حداقل چیزی که ما بتونیم بفهمیم!!)
من یه حدس دیگه هم میزنم که احتمالا هر چند تا پرونده رو میدن به یه افسر، حالا این وسط یه افسری کارش رو سریعتر انجام میده یا پرونده هایی که داره اسونتره هستن و زودتر جلو میرن، یه افسر دیگه نه: میره مرخصی، سرعتش تو بررسی کندتره، پرونده هایی که شانسی بهش افتاده پیچیده تر هستن یا وسواسیه و اروم جلو میره... خلاصه اینکه زیاد نمیشه گفت هرکس زوتر پرونده اش رسیده حتما هم باید زودتر جواب بگیره.
مثلا من پرونده ام 30 اگوست رسید سیدنی ولی با یکی دیگه از اعضای همین فروم که 17 روز بعد من پرونده اش رسیده بود، همزمان فایل نامبر گرفتیم.
ولی فایل نامبر شما هم باید به زودی بیاد. میدونم این تیکه اولش (فایل نامبر گرفتن) یه خورده استرسش زیاد تره چون آدم میترسه خدای نکرده پرونده برگشت بخوره! انشالله به زودی خبر خوش شما رو اینجا بشنویم.![]()
پرونده اسپانسرشیپ همسر|دریافت مدارک در سیدنی: 30 آگوست 2018 | دریافت فایل نامبر: 20 دسامبر | درخواست ثبت بیومتریک: 27 دسامبر | درخواست مدیکال: 28 دسامبر | ارسال پرونده به آنکارا: 10 ژانویه | شروع بررسی پرونده در آنکارا: 23 ژانویه |پاس ریکویست: 2 آپریل 2019
سلام دوستان من ساکن کانادا هستم و خودم امکان این رو دارم تا ۸ ماه آینده برای express entry و تا دو ماه آینده از طریق آلبرتا نامینی اقدام کنم. حالا میخوام از طریق اسپانسرشیب از طریق نامزدم اقدام کنم. به نظرتون این راه سریعتر هست یا نه و اینکه اگه من از این طریق اقدام کنم آیا میتونم بعدا برای اعضای خانواده ی خودم (مثلا برادرم) اسپانسر بشم؟
ممنونم از راهنماییتون پیشاپیش
زیباترین قسم سهراب سپهری: نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچیک از مردم این آبادی... به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم می گذرد، آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند... لحظه ها عریانند. به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز
رسید پرونده در سیدنی: 17 سپتامبر 2018، فایل نامبر: 17 دسامبر ، بایومتریک 14 ژانویه 2019 ، مدیکل : 16 ژانویه ، دسیژن مید برای اسپانسر : 17 ژانویه ، ارسال پرونده به آنکارا : 28 ژانویه،شروع بررسی پرونده در آنکارا: 31 ژانویه، پری اریوال 16 مارچ.
عرض سلام ،
از دوستان پیشکسوت این گروه آیا کسی هست که می 2018 مدارک به میسیساگا فرستاده باشه، جولای پروندش به آنکارا رفته باشه و همچنان منتظر پاس رکوئست باشه؟
NOC:3131**Points:72**Language:16**CIO Received: Dec 21st, 2010**PER:Mar 9th,2011**Transfer to Warsaw:Mar 30th,2011**In Process: Jun 15th,2011**Meds email: Sep 29th,2011**Meds done:Oct 6th,2011**Meds rcvd by London:Oct 14th,2011**ECAS(Meds results rcvd):Nov 7th,2011**Passport request: Dec 16th,2011**Decision Made: Dec 17th,2011**Passports submitted to Teh.embassy: Dec 22nd,2011** Visa issued:Jan15th & Received by DHL: Jan 23rd,2012
علاقه مندی ها (Bookmarks)