صفحه 53 از 58 نخستنخست ... 343444546474849505152535455565758 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 521 تا 530 , از مجموع 574

موضوع: Express Entry کسانی که دعوت نامه دریافت کرده اند

پیش فرض پاسخ : Express Entry کسانی که دعوت نامه دریافت کرده اند

نقل قول نوشته اصلی توسط sibasina نمایش پست ها
    سلام دوستان
    همونطور که میدونید یکبخش اکسپرس انتری داشتن کار در کاناداست. من در حال حاضر مشغول کار در کانادا هستمبه عنوان پستداک. و قرردادم هم یک سال تمدید شده ولی هنوز براش
    LMIA نگرفتم چون زوده. کسی میدونه آیا حتما لازمه. یا قرارداد و نامه از شرکت کافیه تا ثابت کنیمکارمون یک سال اعتبار داره؟
    Work experience gained while you were on a study permit will not count towards meeting the Canadian Experience Class requirements.
    But, you may still be eligible if you:

• already gained one year of skilled Canadian work experience while you were not on a study permit, and
    • meet the language threshold for that occupation .

نقل قول نوشته اصلی توسط rezamirzaei نمایش پست ها
    This is not correct. Post-doc is considered as Canadian work experience.
    Also, post-doc does not need LIMA
    That is true. I was talking about post-doc training with study permit.

Junior Member

سلام دوستان
    من در حال پر کردن Personal history بعد از دعوت نامه هستم و سوالی از شما داشتم که ممنون میشم اگه اطلاع دارید جواب بدید.
    من در سال های اولیه تحصیل در مقطع لیسانس در شرکتی مشغول به کار بودم و عنوان شغلی من در اون شرکت مهندس عمران بوده با وجود اینکه در اون زمان من مدرک مهندسی نداشتم، آیا این موضوع که عنوان شغلی من در بازه ای که هنوز فارغ التحصیل نشده بودم مهندس عمران ذکر شده از نظر افسر پرونده عجیب و سوال بر انگیز هست؟
    *باتوجه به اینکه در برای این بازه هیچ امتیازی تقاضا نکردم و فقط در پرسونال هیستوری آوردمش

نقل قول نوشته اصلی توسط VHP نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من در حال پر کردن Personal history بعد از دعوت نامه هستم و سوالی از شما داشتم که ممنون میشم اگه اطلاع دارید جواب بدید.
    من در سال های اولیه تحصیل در مقطع لیسانس در شرکتی مشغول به کار بودم و عنوان شغلی من در اون شرکت مهندس عمران بوده با وجود اینکه در اون زمان من مدرک مهندسی نداشتم، آیا این موضوع که عنوان شغلی من در بازه ای که هنوز فارغ التحصیل نشده بودم مهندس عمران ذکر شده از نظر افسر پرونده عجیب و سوال بر انگیز هست؟
    *باتوجه به اینکه در برای این بازه هیچ امتیازی تقاضا نکردم و فقط در پرسونال هیستوری آوردمش
    مشکلی نیست

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط alikanosala نمایش پست ها
    مشکلی نیست
    خیلی خیلی ممنون
    چنتا سوال دیگه هم داشتم که می خواستم اگه محبت کنید راهنماییم کنید.
    1. آیا داشتن عنوان شغلی دو قسمتی مثلا "مهندس عمران و مدیر پروژه" در نامه سابقه کار غیر اصولی هست؟ یا تنها شرح وظایف مهم هست؟
    2.من در سه شرکت مختلف کارکردم و در هر یک از این شرکت ها عنوان شغلی من در ابتدا "مهندس عمران و دستیار مدیر پروژه" و سپس "مهندس عمران و مدیرپروژه" بوده. آیا این که در هرسه این شرکت ها عنوان های شغلی من به یک شکل بوده مشکلی ایجاد میکنه؟
    3. آیا لازم به ارائه مدرک، در حین پروسه بررسی پرونده، جهت اثبات کار کردن در محل هایی که تنها در Personal history اشاره شده هست؟ (چون در این صورت اقدام به جمع آوری مدارک باید بکنم.)

نقل قول نوشته اصلی توسط VHP نمایش پست ها
    خیلی خیلی ممنون
    چنتا سوال دیگه هم داشتم که می خواستم اگه محبت کنید راهنماییم کنید.
    1. آیا داشتن عنوان شغلی دو قسمتی مثلا "مهندس عمران و مدیر پروژه" در نامه سابقه کار غیر اصولی هست؟ یا تنها شرح وظایف مهم هست؟
    2.من در سه شرکت مختلف کارکردم و در هر یک از این شرکت ها عنوان شغلی من در ابتدا "مهندس عمران و دستیار مدیر پروژه" و سپس "مهندس عمران و مدیرپروژه" بوده. آیا این که در هرسه این شرکت ها عنوان های شغلی من به یک شکل بوده مشکلی ایجاد میکنه؟
    3. آیا لازم به ارائه مدرک، در حین پروسه بررسی پرونده، جهت اثبات کار کردن در محل هایی که تنها در Personal history اشاره شده هست؟ (چون در این صورت اقدام به جمع آوری مدارک باید بکنم.)
    1 و 2 مشکلی نیست
    3 احتمالش هست ( چون روی بعضی مشاغل حساس هستند)

Member ben_pordad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    برق

درود دوستان
    من دعوتنامه از فدرال دریافت کردم که ا‍‍پلیکشن سابمیت کنم برای پی ار
    ۲ هفته پیش نامنیشن استانی هم دریافت کرده بودم ولی هنوز اپلای نکرده بودم که امروز دعوتنامه فدرال اومد
    سوالم اینه که به نظرتون برا استانی هم اپلای کنم که امتیاز رو هم بگیرم یا بیخیال شم و فدرال رو ببرم جلو؟
    ممنون
    ویرایش توسط ben_pordad : January 31st, 2019 در ساعت 12:16 AM

ApplyAbroad Hero chemistrymaste آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biophysical and Bioanalytical Chemistry

نقل قول نوشته اصلی توسط sibasina نمایش پست ها
    سلام دوستان
    همونطور که میدونید یکبخش اکسپرس انتری داشتن کار در کاناداست. من در حال حاضر مشغول کار در کانادا هستمبه عنوان پستداک. و قرردادم هم یک سال تمدید شده ولی هنوز براش
    LMIA نگرفتم چون زوده. کسی میدونه آیا حتما لازمه. یا قرارداد و نامه از شرکت کافیه تا ثابت کنیمکارمون یک سال اعتبار داره؟
    پست داک سابقه کار محکمی هست.
    عین مثل این میمونه که مثلا یه نفر لیسانس برق بخونه و بره توی دانشگاهی قرارداد دو ساله ببنده و کار کنه. پست داک اونجوریه. status شما دانشجویی نیست. کار میکنین.
    خیلیا با TA و RA برای پی ار اپلای میکنن چون حتی اینها سابقه کار قانونی در کانادا هستن. شما کار میکنین و پول درمیارین. درسته که سایت مهاجرت گفته سابقه کار قوی ای نیست، ولی گفته که میتونه سابقه کار در نظر گرفته بشه. حتی با اینها میشه اگه 12 ماه متوالی تی ای باشین.

"We believe in "Possibility

به هر چیزی که فکر کنید از ته دلتون، بهش میرسید!

دوستان وقتتون بخیر.یه سوال خیلی مهم و فوری دارم هرکی بدونه لطف کنه جواب بده خیلی ممنون میشم.برای اکسپرس میخوام اقدام کنم اکثر شرایطشو دارم.فقظ اینکه معافیت تحصیلی هستم الان.برای استعلام سربازی اگر بخوان اوکی هست؟؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    شیمی صنعتی شریف

سلام دوستان.

من دارم فرم personal history را پر میکنم و از من اطلاعات military میخواد. من چون عضو بنیاد ملی نخبگان بودم سربازی رو از طریق انجام پروژه تموم کردم و کارت پایان خدمت گرفتم. به نظر شما ایا باید اینو به عنوان تجربه military اعلام کنم؟ کسی مورد مشابه داشته؟ ممنون میشم اگه به من اطلاع بدید.

خیلی ممنون.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)