سلام دوستان
ايا با provisional admission ميتونم ويزا بگيرم؟
اينجا به من ادميشن مشروط داده
سلام دوستان
ايا با provisional admission ميتونم ويزا بگيرم؟
اينجا به من ادميشن مشروط داده
سلام دوستان من از دانشگاه VCU پذیرش گرفتم و نامه پذیرش تازه برام اومده رشته شیمی فیزیک دپارتمان شیمی مقطع دکترا. مقدار فاندی که بهم دادن:
22500$plus tuition هست. حالا من نمیدونم چقدر از این فاند باقی می مونه تا برای هزینه زندگی و اجاره خونه و ... خرج کنم و اصلا این مقدار فاند برای خرج و مخارج آمریکا کافی هست یا باید خودمم از جیب خرج کنم؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه
اگه منظورتون از 22500 پول تو جیبی (Stipend) هستش، و شهریه رو هم واستون Waive کردن؛ این مقدار پول فکر کنم واسه این شهر خوب باشه. من خودم نیویورکم و یکم بیشتر میگیرم ولی برای زندگی دانشجویی (یک نفر) کافی هستش. ریچموند که خیلی ارزونتر است.
مقدار فاندتون کافیه واسه مخارج زندگی (البته بستگی به سبک زندگی شما داره، در ضمن از این 22500 مالیات را هم باید کسر کنید)
راستش تو نامه پذیرش دقیقا اینطوری نوشته شده:
Your
yearly stipend for this assistantship will be $22,500 plus tuition; this includes $17,000 for the 9
months academic year and additional $5500 for the summer semester. Students need to pay student
fees, which come to approximately $1400 per semester for the academic year
الان این به این معنیه که شهریه waive میشه و 22500 فاندیه که به جز شهریه بهم میدن؟
سلام دوستان کسی جدیدا برای این دانشگاه اپلای کرده؟ چجوریه وضعیت؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)