صفحه 24 از 104 نخستنخست ... 14151617181920212223242526272829303132333474 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 1037

موضوع: گواهی موجودی حساب بانکی و اثبات تمکن مالی (فدرال و كبك)

پیش فرض پاسخ : [1-1] گواهی موجودی حساب بانکی و اثبات تمکن مالی برای مهاجرت به کانادا

حتما یه تاییدیه ازبانکی که توش حسابی داشتین و بستین بگیرین اگه انگلیسی دادن فبهالمراد وگرنه به انضمام گردشهای اون بدین ترجمه رسمی کنن چون زیر 10000000تومانه قابل تایید دادگستریه بهر حال باید توضیح بدین که از این حساب با این فرآیند وطی این تراکنش پولو ریختم به حساب اصلی ولو شده بدین فیش دریافت وجه از حساب مسدود و واریز وجه به حساب اصلی رو واستون ترجمه کنن

پیش فرض پاسخ : [1-1] گواهی موجودی حساب بانکی و اثبات تمکن مالی برای مهاجرت به کانادا

من یه گواهی انگلیسی از بانک ملی گرفتم ولی یک سری مشکلات هست لطف راهنمائی کنید :

1- در گواهی انگلیسی زده cREDIT TURNOVER FROM 22/12/2009 TO 24/06/2010 مبلغ 810.800.000 ریال ولی نزده که میانگین 6 ماهه چقدره ولی میتونم پرینت بانکی را پیوستش کنم ولی باز هم توی اوون ننوشته که میانگین چقدره .
    2- یه گواهی فارسی هم داده که زیرش با دست نوشته میانگین حساب چقدره ولی خوب دادگستری هم اوون را چون بالای 10 تومن هست تائید نمیکنه .

حالا موندم چطوری این قضیه میانگین را حلش کنم

Junior Member

پیش فرض پاسخ : [2-1] مشاغل، سابقه کار و گواهی سابق کار برای مهاجرت به کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط farid_nasiri نمایش پست ها
    سلام
    امیدوارم از تکراری بودن سوال عصبانی نشید !
    مسئله من اینه که چون به تازگی خونه خریدم در حال حاضر عملا چیزی تو حسابم نیست و تا 6 ماه دیگه هم که باید مدارک رو به آفیسر ارائه بدم هم اونقدری حسابم پر نمیشه حالا آیا ارائه سند خونه کارسازه یا باید از درو دیوار پول جور کنم؟

آقايان خانم ها لطفا راهنمايي كنيد
    من و همسرم به تازگي 20 ميليون بابت رهن خانه به صاحبخانه داديم و جز پنج شش ميليوني كه اندوخته داريم كفگير ته ديگ خورده،
    از طرفي 2 ماه وقت داريم تا اتمام مهلت 120 روزه!
    آيا اجاره نامه و پولي كه به صاحبخانه داده ايم را مي توان ترجمه كرد و به همراه مبلغ اندوخته 5 ميليون ارسال كرد؟

پیش فرض پاسخ : [2-1] مشاغل، سابقه کار و گواهی سابق کار برای مهاجرت به کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط momame1360 نمایش پست ها
    آقايان خانم ها لطفا راهنمايي كنيد
    من و همسرم به تازگي 20 ميليون بابت رهن خانه به صاحبخانه داديم و جز پنج شش ميليوني كه اندوخته داريم كفگير ته ديگ خورده،
    از طرفي 2 ماه وقت داريم تا اتمام مهلت 120 روزه!
    آيا اجاره نامه و پولي كه به صاحبخانه داده ايم را مي توان ترجمه كرد و به همراه مبلغ اندوخته 5 ميليون ارسال كرد؟
    دوستان عزیز!شما باید به آفیسر تمکن مالی خودتان را برای زندگی بدون درآمد در یکسال اول مهاجرت نشان بدهید و اونو قانع کنین که دارایی مزبور صوری و یا استقراضی نیست .مشکل ترجمه سند این است که اولا درآن ارزش منطقه ای دارایی بجای ارزش واقعی ملک درج شده و نیاز به ارزیابی کارشناس رسمی دادگستری دارد که هزینه کارشناس و کانون کارشناسان رسمی که موید گواهی کارشناسی می باشد! گاها چند صدهزارتومان می طلبد و دوما از قابلیت نقدشوندگی بالایی برخوردار نیستند و تبدیل آن به پول نقد در شرایط فعلی رکود سهل و ممتنع نیست و این چیزی نیست که آنها ندانند.
    اگر واقعا راه دیگری نداریداجاره نامه رسمی اتحادیه و یا سند و ارزیابی را ترجمه رسمی کنین و ارسال کنین .تصمیم با آفیسر هست و اگراقناع نشود از شما خواهد خواست ملک را بفروشید و یا اجاره را فسخ کنین و پول را در حساب نشان دهید
    USA/Case creation date: Aug 2013
    Clearance Received: March 2014
    CANADA/CIO: Jan 2010
    Medical: Jan
    2014
    Issue Date: May 2014

Junior Member

من در فرم پر شده scheduale 3
    که به سیدنی فرستادم رقم Fund
    راخیلی زیاد نوشتم حالا برای سوریه میتونم اونو
    کمتر بنویسم.

Senior Member afshinnnn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط seyed260 نمایش پست ها
    من در فرم پر شده scheduale 3
    که به سیدنی فرستادم رقم Fund
    راخیلی زیاد نوشتم حالا برای سوریه میتونم اونو
    کمتر بنویسم.

تغییر آن اشکالی ندارد،اما جهت استحضار منظور از این Fund موجودی بانکی شما نیست،بلکه کل دارائی شما در هنگام مهاجرت می باشد که از مجموعه هزینه های ناشی از فروش اتوموبیل،ملک،سهام ،دریافت سنوات و پاداش،... به انضمام موجودی بانکی و پول نقد شما بدست می آید و نیازی به اثبات ندارد.
    شما فقط بایستی موجودی بانکی تان با حداقل Fund اعلام شده از سوی cic همخوانی داشته باشد.
    ویرایش توسط afshinnnn : July 11th, 2010 در ساعت 02:17 PM

Junior Member

با سلام مجدد وتشکر از پاسخ afshinnnn
    من تاپیک موضوعی را رعایت نکرده ام اگه میشه به این سوالم پاسخ بدید ممنون میشم "چک لیست دمشق تاکید کرده که بجز Police certificate و البته مدرک IELTS هیچ مدرکی رو به صورت اصل (original) نفرستید، و هر مدرکی رو که به زبان انگلیسی نیست، ترجمه رسمی کنید .سوال من اینه از ترجمه ها ونامه های تجربه کاری و گواهی بانکی…کپی بفرستم ؟ اصل اینها
    بعدا” باید حضورا”برد سوریه؟یا استنباط من غلطه؟
    ممنون میشم از وقتی که میگذارید.

نقل قول نوشته اصلی توسط seyed260 نمایش پست ها
    با سلام مجدد وتشکر از پاسخ afshinnnn
    من تاپیک موضوعی را رعایت نکرده ام اگه میشه به این سوالم پاسخ بدید ممنون میشم "چک لیست دمشق تاکید کرده که بجز Police certificate و البته مدرک IELTS هیچ مدرکی رو به صورت اصل (original) نفرستید، و هر مدرکی رو که به زبان انگلیسی نیست، ترجمه رسمی کنید .سوال من اینه از ترجمه ها ونامه های تجربه کاری و گواهی بانکی…کپی بفرستم ؟ اصل اینها
    بعدا” باید حضورا”برد سوریه؟یا استنباط من غلطه؟
    ممنون میشم از وقتی که میگذارید.
    دوست عزیز:ارسال اصل کلیه ترجمه ها مهمور به مهر مترجم در حالی که کپی فارسی هرکدام به آنها پلمپ شده و در صورت تمایل دادگستری تاییدشون کرده الزامی است و همچنین ارسال اصل نامه بانک یا هر نوع سابقه کاری که به انگلیسی است بهتر است اصل فرستاده شود اگر خیلی مایلی کپی بفرستی حتما نسخه کپی توسط مترجم برابر اصل شود.شاید مصاحبه ای در کار نباشه و موجب مکاتبه مجدد و تاخیر در رسیدگی بشه.
    USA/Case creation date: Aug 2013
    Clearance Received: March 2014
    CANADA/CIO: Jan 2010
    Medical: Jan
    2014
    Issue Date: May 2014

سلام
    من پاسپورتهامو فرستادم براي ويزا.
    آيا بايد الان براي بازكردن حساب در بانك كانادا اقدام كنم يا اصلا نيازي به اين كار نيست و من ميتونم با خودم پول ببرم؟
    ممنون از راهنمائيتون

Member
    رشته و دانشگاه
    software engineer Ferdowsi Uni

دوستان سلام.
    من از زمانی که فرم های اولیه را فرستادم سیدنی یک حساب یکساله باز کردم به مبلغ 14.5 الان که نزدیک سه ماه میشه , گواهی این حساب و یک خساب جاری که متوسطش پایین است را می خوام بفرستم؟
    آیا اینکه که از افتتاح حساب بلند مدت من نزدیک 3 ماه میگذره مشگلی نداره؟
    آیا من بایدثابت کنم این پول را از کجا آوردم؟
    برای حساب فعالم , باید ریز گردش 6 ماه را بگیرم یا میانگین کافیه؟
    ممنون میشم از کمکتون دوستان

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)