صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 , از مجموع 12

موضوع: SUNY - Albany

پیش فرض پاسخ : SUNY - Albany

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_m نمایش پست ها
    خونه یک خوابه ماهی 700 و دو خوابه 800 کمتر پیدا نمیشه. اگه غذا درست کنی خرجش میشه ماهی تقریبا 400 دلار. اگه فاند 1400 داشته باشی و خرج اضافه ای نداشته باشی میشه کنار اومد باهاش.
    سلام آقای دکتر
    وقت بخیر
    جواب ادمیشن من سه روز پیش اومد ولی در مورد فاند گفته چند هفته بعد جواب میدن. چن تا سوال داشتم که اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم ازتون.
    تو ایمیل نوشته که:
    Your admission is contingent upon receipt of official transcripts showing award of degree.
    In order to receive immigration documents, you must submit the enrollment deposit, proof of finances and financial affidavit.
    حالا سوال من اینه که من ریزنمرات رو ضمیمه کردم تو اپلیکیشن، پس منظورشون از ریزنمرات رسمی چیه؟ میتونم با خودم بیارمشون یا باید پست کنم براشون؟
    و اینکه من قراره فاند استاد رو داشته باشم، پس چرا باید BS ارائه کنم؟

و یه سوال مهم اینکه حدودا به نظرتون کی فاند مشخص میشه و I-20 رو صادر میکنن؟ قبل از مشخص شدن فاند، offer رو قبول کنم یا صبر کنم مشخص شه بعد؟
    خیلی ممنون از راهنماییتون.

Moderator
    mehrdad_m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science UAlbany

پیش فرض پاسخ : SUNY - Albany

نقل قول نوشته اصلی توسط uroom_mohammad نمایش پست ها
    سلام آقای دکتر
    وقت بخیر
    جواب ادمیشن من سه روز پیش اومد ولی در مورد فاند گفته چند هفته بعد جواب میدن. چن تا سوال داشتم که اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم ازتون.
    تو ایمیل نوشته که:
    Your admission is contingent upon receipt of official transcripts showing award of degree.
    In order to receive immigration documents, you must submit the enrollment deposit, proof of finances and financial affidavit.
    حالا سوال من اینه که من ریزنمرات رو ضمیمه کردم تو اپلیکیشن، پس منظورشون از ریزنمرات رسمی چیه؟ میتونم با خودم بیارمشون یا باید پست کنم براشون؟
    و اینکه من قراره فاند استاد رو داشته باشم، پس چرا باید BS ارائه کنم؟

و یه سوال مهم اینکه حدودا به نظرتون کی فاند مشخص میشه و I-20 رو صادر میکنن؟ قبل از مشخص شدن فاند، offer رو قبول کنم یا صبر کنم مشخص شه بعد؟
    خیلی ممنون از راهنماییتون.
    سلام

شما باید ریز نمره رسمی مهر و موم شده رو برای دانشگاه پست کنین.
    گفتی جواب فاند چند هفته دیگه میاد که. احتمالا باید صبر کنی تا بیاد. اگه استاد گفته فاند میده میتونی بهش بگی زودتر به ادمیشن آفیس و خودت خبرش رو بده.
    من مسئول حرف هایی هستم که می زنم نه برداشتی که دیگران از حرف هایم می کنند.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)