صفحه 374 از 377 نخستنخست ... 274324364365366367368369370371372373374375376377 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,731 تا 3,740 , از مجموع 3768

موضوع: همه چيز درباره تلفن، موبایل و اينترنت در كانادا

ApplyAbroad Guru

پیش فرض پاسخ : همه چيز درباره تلفن، موبایل و اينترنت در كانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط dvt نمایش پست ها
    سلام دوستان. یک سوالی دارم راجع به پکیچهای prepaid موبایل: من در اروپا مرتب از prepaid استفاده می کردم و هیج محدودیت زمانی نداشتم که مبلغی را که شارژ می کنم، حتما در مدت خاصی مصرف کنم. با یک مبلغ جزعی، سیم کارت می خریدم و بعد هر چقدر می خواستم شارژ می خریدم و مصرف می کردم. اما الان این شرکتها مثل telus را که نگاه می کنم، کنار مبلغ مثلا 30 دلاری نوشته 30 روز. توضیحاتی که داده خیلی مبهمه. لطفا یک نفر به من توضیح بده این تعداد روزها به چه معنا است. خیلی ممنون.
    این 30 دلار برای 30 روز معتبره. اگر تا قبل از پایان اعتبار مجددا شارژش کنید (مثلا 30 دلار دیگر)، اونوقت هم 30 دلار اول و هم 30 دلار دوم 30 روز دیگر اعتبار خواهند داشت، و بهمین ترتیب. اگر دیگر شارژ نکنید در پایان 30 روز از دستشون میدید. در واقع برای حفظ بالانس پلن پری پید باید بطور منظم شارژش کنید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    این 30 دلار برای 30 روز معتبره. اگر تا قبل از پایان اعتبار مجددا شارژش کنید (مثلا 30 دلار دیگر)، اونوقت هم 30 دلار اول و هم 30 دلار دوم 30 روز دیگر اعتبار خواهند داشت، و بهمین ترتیب. اگر دیگر شارژ نکنید در پایان 30 روز از دستشون میدید. در واقع برای حفظ بالانس پلن پری پید باید بطور منظم شارژش کنید.
    خیلی متشکرم از پاسخ شما. بنابراین، نتیجه می گیرم که این پلن 30 روزه چیز به درد نخوری است و بهتر است از پلنهای پرپید 6 ماهه و یک ساله استفاده کنم.

Junior Member

سوالی داشتم که می دونم ماهها و سالهای قبل پرسیده شده اما چون دائما سرویسها و قیمتها فرق می کنند جسارتا می پرسم:

همون طور که در پست قبلی اشاره کردم، دنبال یک پلن پریپید موبایل هستم، می خواستم بدونم وضعیت آنتن دهی و خدمات Tellus در مونترال چه طور است

راجع به اینترنت منزل هم می خواهم اگر کسی می دونه، لطف کنه بگه الان در مونترال چه شرکتی سرویسهاش خوبه. من در یک سایت مقایسه دیدم که آکانک را در صدر قرار داده بود اما شنیدم که شرکت خوبی نیست. اگر کسی الان در مونترال از سرویسی در منزل استفاده می کنه و راضی است، ممنون میشه تجربه اش را در میان بگذاره.

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط dvt نمایش پست ها
    خیلی متشکرم از پاسخ شما. بنابراین، نتیجه می گیرم که این پلن 30 روزه چیز به درد نخوری است و بهتر است از پلنهای پرپید 6 ماهه و یک ساله استفاده کنم.
    بستگی به استفاده تون و آفری که بهتون میدن داره. من هم پلن یکساله داشته ام و هم ماهانه.

سلام به همگی
    من تازه میخام بیام کانادا و زندگی کنم ،پست ها رو خوندم برخی نوشته بودند ممکنه گوشیتون کارنده اینجا و گوشی گرون نیارید تا بلااستفاده نشه :

1-من گوشیم اپل 6sپارت نامبر LLA هست آیا میتونم اونجا استفاده کنم ازش؟؟؟
    2- چه سیمکارتی و با چه قیمتی بخریم که بتونیم دیتای خوبی برا تماس تصویری و فضای مجازی داشته باشیم

میدونم جواب توی پست های قبلی هست اما پست ها زیاد بود و بعضا قدیمی. ممنون میشم دوتا سوالم رو دوستان جواب بدن .متشکرم

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ashi32_2003 نمایش پست ها
    سلام به همگی
    من تازه میخام بیام کانادا و زندگی کنم ،پست ها رو خوندم برخی نوشته بودند ممکنه گوشیتون کارنده اینجا و گوشی گرون نیارید تا بلااستفاده نشه :

1-من گوشیم اپل 6sپارت نامبر LLA هست آیا میتونم اونجا استفاده کنم ازش؟؟؟
    2- چه سیمکارتی و با چه قیمتی بخریم که بتونیم دیتای خوبی برا تماس تصویری و فضای مجازی داشته باشیم

میدونم جواب توی پست های قبلی هست اما پست ها زیاد بود و بعضا قدیمی. ممنون میشم دوتا سوالم رو دوستان جواب بدن .متشکرم
    ۱- احتمال بسیار زیاد گوشیتون مشکلی نداشته باشه،
    ۲- سیم کارت و شماره تلفن از ماهی ۲۰ دلار به بالا میتونید پیدا کنید. محدودیتی برای کیفیت وجود نداره هرچه پول بیشتری بدید خدمات بهتری هم دریافت میکنید، ولی دقت کنید تا زمانیکه جستجوی کافی نکرده اید و نیازهای خودتون رو کاملا برآورد نکرده اید از هزینه کردن اضافی خودداری کنید. از پلن های کم هزینه شروع کنید و اگر نیازتون رو برآورد نکرد سراغ پلن های گرونتر برید.
    خیلی ها با پلن های ارزان و cheap خوشحال هستن.

سلام
    یه سوال داشتم، با ویزای دانشجویی امکان استفاده از پلن ( سیم کارت + گوشی جدید) وجود داره؟ اینایی که ماهانه هستن و شما میتونید گوشی جدید بردارید.

Local Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط am1rreza نمایش پست ها
    سلام
    یه سوال داشتم، با ویزای دانشجویی امکان استفاده از پلن ( سیم کارت + گوشی جدید) وجود داره؟ اینایی که ماهانه هستن و شما میتونید گوشی جدید بردارید.
    اگر اجازه تحصیل تون زیر دو سال باشه گوشی با قرار داد نمیدن

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ELECTROTECNIC IN TABRIZ UNIVERSITY

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

سلام من ویزام دائم هستش.یه گوشی انلاک ایفون 5 دارم اونجام میخوام از فیدو فقط سیم بگیرم بندازم که دیگه گوشی نخرم اون اول که میرسم چون پولشو ندارم. لطفا اگه کسی تجربه اینکارو داره راهنمایی کنه ببینم انتن میده گوشی انلاک مشکلی نداره ؟ ایا از لحاظ هزینه به صرفه تر هستش؟

سلام دوستان
    من یه سیم کارت فایدو رو 15 روز پیش در ونکوور خریدم
    4 گیگ دیتا، تکست و تماس نامحدود داخل کانادا به قیمت 45 دلار ماهیانه
    الان برام اس ام اس اومد که 91 درصد از دیتا رو استفاده کردم و باید دیتا بیشتری خریداری کنم (400MB $10 - 1.5GB $20 - 3GB $30)
    اگه دیتا تموم بشه چه میشه؟ منظورم اینه که اینترنت ام قطع میشه یا برای استفاده بیشتر از حجم اولیه جریمه میشم؟
    یه توضیحی میدید که باید چی کار کنم؟
    ممنونم

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)