صفحه 40 از 43 نخستنخست ... 3031323334353637383940414243 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 391 تا 400 , از مجموع 422

موضوع: هم فکری در خصوص منطقی بودن تحصیل در آلمان با وجود هزینه ها

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Electronic technology engineering

پیش فرض پاسخ : هم فکری در خصوص منطقی بودن تحصیل در آلمان با وجود هزینه ها

سلام دوستان یه سوالی داشتم : من در حال خوندن کاردانی هستم و میخوام برای کارشناسی به المان برم ...سوالم این هست که پس از کاردانی کنکور برای کارشناسی ندم و ادامه تحصیل نکنم یا اینکه کارشناسی برم و بعدا انصراف بدم از دانشگاه ... کدوم بهتره ؟؟؟
    اگر ادامه ندم برای پاسپورت و معافیت تحصیلی و... مشکل پیش میاد ؟

Junior Member

سلام
    من با یک استاد آلمانی برای مقطع دکتری صحبت کردم. ایشون گفتن اگر اسکولارشیپ از موسسه ای بتونم بگیرم من را قبول خواهند کرد.
    غیر از دااد آیا موسسه دیگه ای را میشناسی که به دانشجویان خارجی کمک هزینه ای بده؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط aligh20 نمایش پست ها
    سلام دوستان یه سوالی داشتم : من در حال خوندن کاردانی هستم و میخوام برای کارشناسی به المان برم ...سوالم این هست که پس از کاردانی کنکور برای کارشناسی ندم و ادامه تحصیل نکنم یا اینکه کارشناسی برم و بعدا انصراف بدم از دانشگاه ... کدوم بهتره ؟؟؟
    اگر ادامه ندم برای پاسپورت و معافیت تحصیلی و... مشکل پیش میاد ؟
    سلام
    بستگی به این داره که شما پذیرش از دانشگاهی در آلمان یا کشور دیگه ای دارید یانه
    خود من الان قصد ادامه تحصیل در خارج از ایران رو دارم ولی چون هنوز اقدامی نکردم و پذیرش ندارم کنکور ارشد شرکت میکنم که لا اقل اگه اون نشد این آپشن رو از دست ندم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Master Elektrotechnik Uni Wuppertal

سلام، فکر میکنم تا اونجایی که من میدونم برای خوندن لیسانس تو آلمان باید حتما یه پذیرش برا لیسانس از یه دانشگاه دولتی داشته باشین، حالا اگه کاردانی خونده باشین دیگ نیازی نیست که اینجا کالج بری . کسایی که بعد از دیپلم مستقیما برا لیسانس میان اینجا باید قبلش یه سال کالج بخونن بعد با مدرک کالج میتونن برا دانشگاه اقدام کنن. ولی در عوض شما با مدرک کاردانی حتما اینجا باید د اس ها یا تست داف بگیری. البته اگه میخوای به آلمانی بخونی در غیر این صورت باید آیلتس داشته باشی.

ApplyAbroad Veteran
    Fnsn آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Materialwissenschaften

نقل قول نوشته اصلی توسط gh72 نمایش پست ها
    سلام
    من با یک استاد آلمانی برای مقطع دکتری صحبت کردم. ایشون گفتن اگر اسکولارشیپ از موسسه ای بتونم بگیرم من را قبول خواهند کرد.
    غیر از دااد آیا موسسه دیگه ای را میشناسی که به دانشجویان خارجی کمک هزینه ای بده؟
    باید از خود استادتون بپرسید بگید چندجا رو معرفی کنه چون بستگی به رشتتون داره بعضی موسسه ها به یه سری رشته های خاص بورسیه میدن و استادتون اینها رو خیلی بهتر میشناسه.
    میتونید این سایت رو چک کنید
    https://www.mystipendium.de/

Junior Member

دوستانی که تجربه زندگی در آلمان را دارند، ایا این ویدیو را تایید میکنید؟
    https://youtu.be/O5nErzyXPYM
    آیا همه این مشکلاتی که بهش اشاره میشه واقعا وجود داره؟ یا تا حد زیادی بزرگنمایی هست؟‌

نقل قول نوشته اصلی توسط Foxes نمایش پست ها
    آیا همه این مشکلاتی که بهش اشاره میشه واقعا وجود داره؟ یا تا حد زیادی بزرگنمایی هست؟‌
    شهر بوخوم از نظر من جای خوبی نیست الان، یک اینکه انگار داری تو ایران راه میری، هر جا بری یه ایرانی پیدا میشه و این چیش بده؟ ایرانی بازی ای که توی بوخوم معروفه، یعنی همین پشت سر هم حرف زدن و دعوا و جبهه گیری و این چیزا. دو اینکه قوانین توش سخت تر اجرا میشه و اینم درسته، توی اداره اقامت هر شهر، هر شخصی برای خودش قوانین رو تفسیر میکنه، شانسی طرف خوب در بیاد نونت تو روغنه، بد در بیاد حسابت با کرم الکاتبین ه. رفیق من دوران زبان اجازه کار گرفت از یکی، فرداش من رفتم با یکی دیگه هیچی نداد دستم.
    بانک اشپارکاسه منظقه ایه یا همون شهری، یعنی اگه منی که دانشگاهم بوخوم باشه ولی ملده ی کلن باشم یعنی محل زندگیم کلن باشه، بمیرم هم بانک اشپارکاسه توی بوخوم برای من تره هم خورد نمیکنه. یه مشکلی که جدیدا میشنوم اینه که، شما تا آدرس نداشته باشی یعنی ملده نشده باشی توی بانک حساب باز نمیکنن و چون اولا که میای خونه نداری که آدرس داشته باشی، این دور هی میگرده. زمان ما(!) با یه آدرس موقت حل میشد، آدرس رفیقتو میدادی باز میکردن. بعد هم اینکه گفت موقع حساب باز کردن 150 یورو میگیرن، از من که نگرفته بودن.
    شهر اسن مثلا اداره اقامتش افففففتضاحه، بچه ها هستن 6 ماهه ویزاشون تموم شده(!) ولی هنوز اداره اقامت وقت مصاحبه نداده بهشون!
    کلا این پروسه کفش آهنین میخواد، باید صبور باشی، صبور باشی و صبور باشی.

ApplyAbroad Superstar

نقل قول نوشته اصلی توسط Foxes نمایش پست ها
    همه اش مطلقا صحیحه. هیچ بزرگنمایی ای نیست، مخصوصا حرفای آخر اون خانوم رو واقعا بشنوین و به کلمه کلمه اش دقت کنین. اگر میخواین بیاین آلمان، حساب خیلی سختی ها رو باید بکنین،‌باید پرتلاش باشین، باید آدم سختی کشیدن باشین، باید بتونین دو دوتا چهارتا کنین، باید بدونین دیگه حداقل فعلا نمی تونین مثل ایرانتون زندگی کنین.
    سلیقه ای بودن عملکرد کارمندا کاملا صحیحه، حساب باز نکردن ها و اذیت شدنا کاملا صحیحه. حتی یه بار به ایرانی ها ایمیل زدن که بیاین حساباتونو ببندین. متاسفانه شرایط ما خیلی متاثر از شرایط سیاسیمونه. یه وقتی شما میاین و همه چی رو به راهه، براتون حسابم باز می کنن و مشکلی نیست. یه وقتی سیاست هاشون با هم جور نمیشه، به شمای بیچاره ایمیل می زنن بیا حسابتو ببند یا برای اونایی که تازه اومدن حساب باز نمی کنن.
    از من بپرسید . من از اینکه بتونم به کسی کمک کنم خیلی خوشحال میشم .

Junior Member saeid6699 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Phd of International Law

افزایش میزان مبلغ #تمکن_مالی_دانشجویان در آلمان

اداره مهاجرت آلمان اعلام کرد از سال جدید میلادی(januar 2020 ) میزان تمکن مالی دانشجویی از €8640 به €10236 جهت افتتاح حساب بلوک شده تغییر خواهد کرد و افراد بایستی از تاریخ گفته شده به بعد مبلغ €10236را در آلمان بعنوان تمکن مالی در حساب خود واریز کنند و بعد از بلاک پول فقط می توانند مبلغ 853€ در ماه از حساب خود برداشت کنند.

این میزان افزایش برای تمامی افرادی که درخواست ویزا دارند و به مصاحبه سفارت آلمان دعوت می شوند از 1 سپتامبر 2019 اعمال می شود.

https://www.auswaertiges-amt.de/de/e...n_und_Arbeiten

Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد مهندسی نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid6699 نمایش پست ها
    ������افزایش میزان مبلغ #تمکن_مالی_دانشجویان در آلمان

اداره مهاجرت آلمان اعلام کرد از سال جدید میلادی(januar 2020 ) میزان تمکن مالی دانشجویی از €8640 به €10236 جهت افتتاح حساب بلوک شده تغییر خواهد کرد و افراد بایستی از تاریخ گفته شده به بعد مبلغ €10236را در آلمان بعنوان تمکن مالی در حساب خود واریز کنند و بعد از بلاک پول فقط می توانند مبلغ 853€ در ماه از حساب خود برداشت کنند.

������ این میزان افزایش برای تمامی افرادی که درخواست ویزا دارند و به مصاحبه سفارت آلمان دعوت می شوند از 1 سپتامبر 2019 اعمال می شود.

https://www.auswaertiges-amt.de/de/e...n_und_Arbeiten
    ای بابا
    افزایش شهریه وجود نداره؟ چون این مقدار افزایش غیر طبیعی هست مگر بخوان شهریه رو بالا ببرن

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)