سلام. دوستان من هفته پیش مدارکمو با پست ارامکس ارسال کردم. الان وقتی ترک میکنم میگه بهhoss case processing serviceتحویل شده. معنی hoss رو نمیدونم. میشه راهنمایی کنین؟
سلام. دوستان من هفته پیش مدارکمو با پست ارامکس ارسال کردم. الان وقتی ترک میکنم میگه بهhoss case processing serviceتحویل شده. معنی hoss رو نمیدونم. میشه راهنمایی کنین؟
از دوستانی که سال 2016 توی سیستم mon project سابمیت کردن اطلاع ندارن چه زمانی ایمیل درخواست مدارک قراره بیاد دو سال و شش ماه گذشت
رشته مکانیک-تاریخ ساخت اکانت کبک 2016/01/16 -تاریخ سابمیت آنلاین کبک 2016/06/13
وکیلم باهام تماس گرفت و گفت که csq صادر شده و تا فوریه مهلت دارم که مدارک رو بفرستم،اما لیست مدارک رو برام اشتباه فرستاده،الان هم جوابگو نیست ظاهرا برای تعطیلات رفته،آیا کسی ميتونه راهنمایی کنه دقیقا چه مدارکی برای فدرال باید بفرستم؟!
فرم های ,5690E,0008,5669,5562,0008 SCHEDULE 5, 5406,0008DE,5476,5620
مدارک: کپی صفحه اول پاسپورت برای تمامی اعضای خانواده، اصل CSQ نسخه ای که پایین آن IMMIGRATION نوشته شده است برای تمامی اعضای خانواده، ترجمه شناسنامه و کپی برابر اصلبرای تمامی اعضای خانواده، کارت ملی ترجمه بهمراه کپی برابر اصل، سند ازدواج ترجمه بهمراه کپی برابر اصل، اصل گواهی عدم سوء پیشینه ترجمه بهمراه کپی برابر اصل برای تمامی اعضای خانواده بالای 18 سال، عکس با فرمت مورد نظر 6 قطعه با پشت نویسی برای همه اعضای خانواده، لیبل آدرس دو عدد به زبان انگلیسی و فارسی، رسید پرداخت آنلاین در صورت پرداخت آنلاین، کارت پایان خدمت و یا معافیت ترجمه بهمراه کپی برابر اصل، رزومه
نگران نباشید . مهلتی مشخص نکردند که حتما کی بفرستید فقط گفتن سی اس کیو صادر شده 2 سال اعتبار داره.
سلام یه سوال داشتم
توی فرم Generic Application ، تاریخ صدور کارت ولی رو خواسته در صورتی که این تاریخ وجود نداره روی خود کارت و ترجمه اش هم بدون تاریخ صدور میشه؟
با توجه به اینکه نباید فیلدی خالی باشه، این فیلد رو چی باید بذاریم؟
سلام . دوستان در فرم supplementary information - your travel -5562 براي شخص مجرد، بايد تيك did not travel رو براي ساير افراد از قبيل همسر و فزرندان بزنيم ؟ يا خالي بذاريمش ؟
همه جا گفته يا None بذاريد يا n/a براي شرايطي كه شامل نميشه . ولي اين فرمه هيچي نداره .
علاقه مندی ها (Bookmarks)