ممنونم از پاسختون. بله میدونم. توی پستم گفتم که کل هزینه ها توی ای ۲۰ توی یک ستون مثلا درج شده ۶۰ هزار تا و تو ستون کناری کل این هزینه ۶۰ هزارتا رو به عنوان فاند در نظر گرفتن.
ممنونم از پاسختون. بله میدونم. توی پستم گفتم که کل هزینه ها توی ای ۲۰ توی یک ستون مثلا درج شده ۶۰ هزار تا و تو ستون کناری کل این هزینه ۶۰ هزارتا رو به عنوان فاند در نظر گرفتن.
سلام..... بذار من تصویرشو براتون بفرستم ..![]()
..کل هزینه ها توی ای ۲۰ تویستون سمت چپ درج شده ۵۹۳۵۷ هزار تا و تو ستون سمت راستی کل این هزینه رو به عنوان فاند در نظر گرفتن.... حالا از من پول بیمه-خوابگاه و غذار رو هم میخوان!!!
درست میفرمایید. هزینه ها رو حقوقتون پوشش میده. طبیعتا نباید هزینه ی بیمه و خوابگاه و غذا رو بخوان. با همون جایی که از شما حساب بانکی خواسته تماس بگیرید و بهشون بگید که فاندتون پوشش میده همه چیو. احتمالا By default از همه میخوان که اون موارد رو نشون بدن به خاطر همین از شما هم خواستند ولی طبق این I20 فاند شما همه ی هزینه ها رو پوشش میده.
اگر با تبعیض جنسیتی زیاد آشنا نیستید، مستند (2011) Miss Representation را ببینید تا با شدت این نوع تبعیض در آمریکا بیشتر آشنا شوید.
با سلام خدمت دوستان
شاید سوالم تکراری به نظر برسه ولی من جواب مشخصی توی انجمن پیدا نکردم
من از 2 تا دانشگاه پذیرش دکتری دارم که هر دو تا هم میزان فاند ( stipend & tuition waiver ) از میزان کل هزینه های یک سال بیشتر هست. با این تفاسیر برای صدور I-20 نیازی به BS برای دانشگاه هست؟ برای سفارت چی ؟
ممنون
سلام دوستان
من پذیرش بدون فاند دانشگاه ویپچیتا رو گرفتم و فرم I-20 رو برای دوستم که همون دانشگاه و شهره فرستادم تا از مشخصاتش اسکن بگیره بتونم هزینه های Sevis و MRV fee رو پرداخت کنم. چند تاسوال داشتم:
1. آیا اسکن فرم I-20 رو می تونم به سفارت ارایه بدم؟
2.آخرین تاریخ ورود برای دانشچویان اینترنشنال رو زده 14 آگوست تو این فرم. من خواستم بدونم با توجه به اینکه رشته من مکانیکه به این تاریخ میرسم از الان؟
3. در صورتی که وقت سفارت رو در کوتاه ترین زمان ممکن اوکی کنم ولی ویزا بعد از تاریخ 14 آگوست به دستم برسه چه اتفاقی میافته؟ با همون ویزا می تونم اقدام کنم؟ دوباره باید فرم I-20 بگیرم ؟ .......
در کل ممنون می شم هر توصیه ای دارید بگید
1. خیر. امضای مسول دانشگاهتون روشه و حتما خود فرم رو میخوان. اگر اینطور نبود، دانشگاهها به خودشون زحمت پست به ایران رو نمیدادن و براتون ایمیل میکردن.
2. تاریخ عرف مصاحبه همین الانه یزای تاریخی که گفتید. شما اقدام کنید هر چه سربعتر (میدونم مواد و مکانیک کلیرنس طولانی تر دارن).
3. نمیرسه. اگر تاریخ شروع کلاستون بگذره و بعد (تا فاصله چند روز) ویزا حاضر بشه ، بهتون میگه سفارت که نامه ی Late arrival جور کن از دانشگاه. که اگر جور کردی ویزات رو صادر میکنن. اگر هم که ویزات حاضر نباشه باید دیفر کنی و به سفارت خبر بدی که دیفر کردی به ترم بعد.
موفق باشید![]()
حالا این نمیدونم به درد میخوره یا نه. در مورد اصل یا پرینت اسکن بردن I-20. کاملا عملی هست شما پرینت فایل اسکن شده رو ببرید و با همون کارتون راه بیفته. راه عملیش اینه یه ایمیل به سفارت بزنید و بگید که وقت سفارت دارید ولی هنوز نرسیده. روز سفارت ما، دو سه نفر اینجوری بودن. یکیشون میگفت آفیسر حتی نپرسید اصلش کجاست و فلان و اینا.
Don't worry, don't be afraid, ever, because this is Just A Ride
سلام دوستان
من مقدما پذیرش دانشگاه ویچیتا رو گرفتم بدون فاند و فرم I-20 اونو دریافت کردم. به تازگی موفق شدم از یک استاد فاند بگیرم. برام یک I-20 جدید صادر شده الانو من هفته اینده وقت سفارت دارم و تو این زمان کوتاه نمی تونم I-20 جدید رو بگیرم. ولی از دانشگاه خاستم که فرم جدید رو برام به دوستم که امریکاس بفرسته و اون برام اسکن کنه. لطفا دوستان با تجربه راهنمایی کنند الان منطقی ترین راه چیه؟ با فرم اولیه برم سفارت و اسکن فایل دوم هم همرا داشته باشم؟ یا این مساله باعث کانفیوز شدن افیسر میشه و بهتره همون اسکن با فاند رو ارایه بدم؟ ضمنا از استادم خخاستم یه ریسرچ پلن بهم بده که توش اومده منو فاند کرده
ممنونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)