صفحه 324 از 382 نخستنخست ... 224274314315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334374 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,231 تا 3,240 , از مجموع 3813

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

نقل قول نوشته اصلی توسط sayatirmahi نمایش پست ها
    دوستان دیروز هم یک نفر ریجکت شد
    این آمار دقیق از کجا میاد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Lord_Alireza نمایش پست ها
    ببینید فکرکنم طبق قوانین این فرم نتونم بگم از کدوم محفل میاد۰
    ولی مطمئن باشید درسته ۰ تازه قطعا آمار بیشتر از اینه چون خیلیا دوست ندارن که ریجکتیشونا اعلام کنن۰ شاید حوصله ندارن یا شایدم میترسن که قضاوت بشن۰

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sayatirmahi نمایش پست ها
    ببینید فکرکنم طبق قوانین این فرم نتونم بگم از کدوم محفل میاد۰
    ولی مطمئن باشید درسته ۰ تازه قطعا آمار بیشتر از اینه چون خیلیا دوست ندارن که ریجکتیشونا اعلام کنن۰ شاید حوصله ندارن یا شایدم میترسن که قضاوت بشن۰
    این فروم بر پایه راستی و درستی بنا نهاده شده نه بر پایه راستی آزمایی ....اینجا همه هدفشون یکیه و صد البته اینجا ساخته شده که هر کس در حد توان و تجربیاتش به بقیه کمک کنه قطعا همه حرف شما و سایر دوستان رو تایید میکنن و نیازی به اینکه از کجا میدونید و اینها نیست ولی یک نکته اینکه آمار دادن بدین صورت که هر چند وقت بگید دو نفر یا چند نفر یا یک نفر امروز ریجکت شدن کمکی نخواهد کرد
    به نظر بهتره که با کمک منابعی که در اختیار دارید یک آمار دقیقتری در یک بازده زمانی اراعه بدید تا کمکی کرده باشید
    با کمک منابعتون یه جمع بندی کنید و بگید مثلا از اول دی ماه امسال (زمانها و اعداد رو شما تایین کنید و در اینجا فقط برای مثال آورده شدن) تا جایی که منابعتون اطلاع دادن مثلا 80 نفر درخواست دادن که تا الان مثلا ظرف شش ماه فلان تعداد جواب ریجکتی رو در فلان بازده زمانی گرفتن که پرونده هاشون مثلا 6 تا ورزشکار رشته فلان...12 تا گرافیست 9 تا طراح داخلی و غیره بوده ...مطمعن باشید هرچه بتونید آمار دقیقتر و ریزتری بدید قطعا کمک بیشتری کردید تا بدین شکل که هر چند وقت یه بار میگید
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط Lord_Alireza نمایش پست ها
    اداره مهاجرت بطور کلی هیچ آمار دقیقی از جزییات پرونده ها و تعداد ریجکتی ها ارایه نمیکنه ، واقعیت هم اینست که برای افرادی که واجد شرایط هستند و اقدام هم کرده اند دانستن اینکه پرونده چند نفر قبول یا رد شده است عملا بی تاثیر است، آمارهایی هم که هر از گاهی به گوش می‌رسد اگر درست باشد براساس اظهارات پراکنده کاربران در وب سایتهای مختلف و یا در بهترین حالت براساس جدول هایی هست که با فرمت google sheet و بصورت باز دراختیار گروه های کاربری انجمن های اینترنتی مختلف در سرتاسر جهان هست و افرادی که اقدام کرده‌اند در صورت تمایل تایم لاین و وضعیت پرونده شون رو با دیگران به اشتراک می‌گذارند.

نقل قول نوشته اصلی توسط Mazy نمایش پست ها
    این فروم بر پایه راستی و درستی بنا نهاده شده نه بر پایه راستی آزمایی ....اینجا همه هدفشون یکیه و صد البته اینجا ساخته شده که هر کس در حد توان و تجربیاتش به بقیه کمک کنه قطعا همه حرف شما و سایر دوستان رو تایید میکنن و نیازی به اینکه از کجا میدونید و اینها نیست ولی یک نکته اینکه آمار دادن بدین صورت که هر چند وقت بگید دو نفر یا چند نفر یا یک نفر امروز ریجکت شدن کمکی نخواهد کرد
    به نظر بهتره که با کمک منابعی که در اختیار دارید یک آمار دقیقتری در یک بازده زمانی اراعه بدید تا کمکی کرده باشید
    با کمک منابعتون یه جمع بندی کنید و بگید مثلا از اول دی ماه امسال (زمانها و اعداد رو شما تایین کنید و در اینجا فقط برای مثال آورده شدن) تا جایی که منابعتون اطلاع دادن مثلا 80 نفر درخواست دادن که تا الان مثلا ظرف شش ماه فلان تعداد جواب ریجکتی رو در فلان بازده زمانی گرفتن که پرونده هاشون مثلا 6 تا ورزشکار رشته فلان...12 تا گرافیست 9 تا طراح داخلی و غیره بوده ...مطمعن باشید هرچه بتونید آمار دقیقتر و ریزتری بدید قطعا کمک بیشتری کردید تا بدین شکل که هر چند وقت یه بار میگید
    موفق باشید
    من اصلا نه حوصله جمع کردن این اطلاعاتا دارم نه فایده ای داره۰
    چون اولا که شما دارید زحمت این کارا میکشید۰
    دوما این کار برای کل دنیاست ولی ما در ایران هستیم و نیاز به آمار داخل ایران داریم۰
    شما اگر آماری تهیه کنید که مثلا در سال 2018 چند نفر از روش خوداشتغالی ریجکت شدند و چند نفر پذیرش شدن هم خوبه۰
    وقتی ریتم ریجکت به این صورته یعنی من صبر کنم وماهانه اعلام کنم؟
    من هر شب این آمارا از دوستان میگیرم و صبح اینجا اعلام میکنم۰
    من کارشناس ٱمار نیستم ۰
    فقط دارم با دادن اطلاعات همه را آگاه میکنم و بخشی از تاریخ این فرم را میسازم۰

نقل قول نوشته اصلی توسط alikanosala نمایش پست ها
    اداره مهاجرت بطور کلی هیچ آمار دقیقی از جزییات پرونده ها و تعداد ریجکتی ها ارایه نمیکنه ، واقعیت هم اینست که برای افرادی که واجد شرایط هستند و اقدام هم کرده اند دانستن اینکه پرونده چند نفر قبول یا رد شده است عملا بی تاثیر است، آمارهایی هم که هر از گاهی به گوش می‌رسد اگر درست باشد براساس اظهارات پراکنده کاربران در وب سایتهای مختلف و یا در بهترین حالت براساس جدول هایی هست که با فرمت google sheet و بصورت باز دراختیار گروه های کاربری انجمن های اینترنتی مختلف در سرتاسر جهان هست و افرادی که اقدام کرده‌اند در صورت تمایل تایم لاین و وضعیت پرونده شون رو با دیگران به اشتراک می‌گذارند.
    بله از طریق به اشتراک گذاشتن اطلاعات داوطلبان خوداشتغالی ۰

سلام به همه
    ببخشید من یک‌سوال داشتم من تقریبا اکتبر۲۰۱۸ مدارک خود اشتغالی را از طرف وکیلم را فرستادم و ژانوبه۲۰۱۹ فایل نامبر گرفتم و بایومتریک تست را هم فوریه۲۰۱۹ را انجام‌دادم. دیروز برا من در قیمت چک کردن انلاین زده که ۳۱ ماه می جواب من رادادند . بعنی decision made شدم ولی هنوز نامه یاایمیلی برا وکبل نیومده. خیلی نگرانم..
    بنطرتون بدون تست پزشکی مگه میشه جواب بدهند.. ۲۰۱۹

نقل قول نوشته اصلی توسط fate_alipour نمایش پست ها
    سلام به همه
    ببخشید من یک‌سوال داشتم من تقریبا اکتبر۲۰۱۸ مدارک خود اشتغالی را از طرف وکیلم را فرستادم و ژانوبه۲۰۱۹ فایل نامبر گرفتم و بایومتریک تست را هم فوریه۲۰۱۹ را انجام‌دادم. دیروز برا من در قیمت چک کردن انلاین زده که ۳۱ ماه می جواب من رادادند . بعنی decision made شدم ولی هنوز نامه یاایمیلی برا وکبل نیومده. خیلی نگرانم..
    بنطرتون بدون تست پزشکی مگه میشه جواب بدهند.. ۲۰۱۹
    متاسفانه شما ریجکت شدید۰
    به وکیلتون بگید بهشون ایمیل بزنن ۰
    تست پزشکی برای کسایی هست که دیگه به مرحله ویزا رسیدن۰

این کلک جدیدشونه نامه ریجکت را دیر میزنن تا فرصت اعتراض هم پیدا نکنید

Junior Member

سلام به همه دوستان، اينکه ويکيپدياي فارسي و انگليسي هنرمندي رو نشون ميده به نظر شما در روند پرونده تاثير داره؟
    و اينکه دوستاني که ريجکت شدن چند ماه از ارسال پرونده سون ميگذشته؟
    ممنون از پاسخگويي

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)