سلام خدمت دوستان عزیز
ممنون میشم که من رو راهنمایی بفرمایید
پدر و مادر من برای اولین بار درخواست ویزا داشتن از سفارت فرانسه که ریجکت شدن. دلیل سفر رو دیدار اقوام گفته بودن چون عمه من اونجا اقامت دارن و پسرعمه ام برای اونها دعوتنامه فرستاده بوده. به بیان دیگه پدر من از خواهرزاده اش دعوتنامه داشته. همه مدارکشون هم کامل بوده. اما متاسفانه با بند 8 ریجکت شدن که میگه اطلاعات ارائه شه به منظور توجیه محل اقامت قابل اعتماد نیست
فقط دو تا نکته وجود داره. یکی اینکه دعوتنامه دیر به دستشون رسیده بوده. توی مصاحبه کپی دعوتنامه ها و رسید پست دعوتنامه رو به VFS دادن (خود VFS گفته بوده که مشکلی نداره میتونن چند روز بعد اصلش رو بیارن). بعد از چند روز اصل دعوتنامه رو بردن تحویل دادن. نکته بعدی اینکه بلیط پروازشون تهران پاریس تهران بوده درصورتیکه دعوتنامه از یه شهر دیگه فرانسه است.
حالا سوال من اینه:
1- دلیل ریجکت چی بوده؟ VFS اصل دعوتنامه رو تحویل نداده؟ یا اینکه باید دعوتنامه هم حتما از پاریس می بوده که بلیط به اونجا بوده؟
2- امیدی هست با ایمیل به کنسولگری مشکل حل بشه و در همون تاریخ سفرشون انجام بشه(دو هفته دیگه) یا اینکه طول داره و باید بلیطشون رو کنسل کنن و صبر کنن تا ببینن چی می شه؟
ممنون از راهنمایی هاتون
علاقه مندی ها (Bookmarks)