خب طبق توضیحاتی که توی تاپیک دیتابیس نمرات تافل دادم، به دلایلی بعد از سه سال تو خود آمریکا دوباره امتحان تافل دادم (29 جون) و اینم موضوعات تا جایی که یادمه:

اسپیکینگ سوال اول پرسید اگه رفیقت یا فامیل بخوان بیان شهری که هستی، بدترین زمان برای مسافرت کدومه و چرا. که من همین شهر لوگان در یوتا رو به عنوان جواب گفتم و اینکه بدترین زمان نوامبر و سه چهار ماه بعدش هست چون زمستون خیلی طولانی و سردی داره و از این حرفا.

سوال دوم گفت موافقی پدر و مادرها در ازای کسب موفقیت تحصیلی، به بچه ها جایزه بدن؟ که این سوال جالبه مشابه تسک دوم رایتینگ سه سال پیشم بود و گفتم موافقم چون بچه تو اون سن خیلی حالیش نیست که عملکردش در مدرسه چه تاثیری رو آینده اش داره و بنابراین باید یه عامل انگیزه و تشویق خارجی باشه و خودمم بچه بودم نمراتم که خوب شد برام سگا و میکرو خریدن و این حرفا

سوال سوم اعلامیه این بود که یه شب هر سال تو دانشگاه یه جشنی برگزار میشد و پسره مخالف بود میگفت اولا سر و صداش زیاده نمیذاره درس بخونیم دوما اتوبوس دانشگاه تعطیل میشه اون شب و این بده. دختره میگفت نه تو داری چرت میگی چون اولا میتونی بری کتابخونه که ساکته درس بخونی و دوما کلا از این سر دانشگاه تا اون سرش نیم ساعت بیشتر پیاده روی نیست پس نبودن اتوبوس برای یک شب مشکلی نیست.

سوال چهارم متن در مورد اینکه بعضی حیوانات از رفتار یه حیوان دیگه به نفع خودشون استفاده میکنن بود. مثالش هم یه ماهی بود که تخمهاش رو برای محافظت توی دهنش نگه میداره و میگفت یه ماهی یا خزنده دیگه که اینو میدونه میره تخمهاشو قاطی تخمهای اون ماهیه میریزه در نتیجه ماهیه از تخم هر دو محافظت میکنه ناخواسته.

سوال پنجم مشکل این بود که میخواستن یه مراسم تقدیر و اینا برگزار کنن اما چمیدونم سالنی که رزرو کرده بود به مشکل خورده بود و دختره میگفت بدبخت شدم چکار کنم مهمونا بیان و سالن نباشه آبروم میره و اینا که راستش این سوال اینقدر دیتیل دادن توی مکالمشون که خودمم نفهمیدم چطور جمع و جور کردم و گفتم!

سوال ششم هم فکر میکنم بحث ارتباط شرکتها و بیزنس ها با مشتریان بود و دو نوع رو مطرح کرد یکی از طریق نظرسنجی و یکی دیگه از طریق بررسی آمار و اطلاعات آماری فروش محصولاتشون تا از این طریق بفهمن چرا فلان محصول فروش داره میره یا نمیره. مثال هاش هم از یه کمپانی خودروسازی بود.

رایتینگ تسک اول در مورد یخ زدن سطح جاده ها و لغزنده شدنش در فصل سرما بود که سه تا راه حل نمک پاشی، ماسه پاشی، و استفاده از صفحات خوردشیدی که گرم میشن و یخ رو ذوب میکنن مطرح کرد که استاده هم معایب هر سه روش رو گفت. مثلا نمک رو گفت ممکنه بره به آبهای اطراف نفوذ کنه و طبیعت و اکوسیستم منطقه رو خراب کنه یا ماسه میگفت در اثر عبور خودروها میپاشه به اطراف و هدر میره و صفحات خورشیدی هم میگفت چمیدونم بعد از مدتی خراب میشن و این چیزا.

رایتینگ تسک دوم هم پرسیده بود بعضی ها معتقدن که رقابت بین دوستان باید اجتناب بشه چون ممکنه اثر منفی روی رفاقتشون بذاره، موافقی یا نه. که من گفتم موافقم و دیگه در اون لحظه هر دلیل و مثال با ربط و بی ربطی بود سرهم کردم برای ساپورت موضعم! مثلا گفتم من و رفیقم با هم تافل میخوندیم و یه جورایی رقیب باودیم اما همون اندرکنش و ارتباطی که بواسطه تافل مدام با هم داشتیم صمیمیتمون رو بیشتر کرد یا مثال دیگه مسی و نیمار توی بارسلونا که قاعدتا رقیب هم باید میبودن اما در آخر هم احترام بیشتری برای همدیگه قائل بودن هم صمیمی شدن.