نقل قول نوشته اصلی توسط bioshimist نمایش پست ها
سلام
دوستان من در حال حاضر دانشجوی دکتری هستم و سال اول تموم کردم
میخواستم برای مقطع دکتری در دانشگاه خارج از ایران اپلای کنم و از دانشگاه ایران انصراف بدم؛ آیا ذکر اینکه در حال حاضر دانشجوی دکتری ایران هستم در رزومه پوان مثبت هست یا خیر؟ چون بالاخره از بین تعداد زیادی متقاضی از طرف دانشگاه انتخاب شدم.
سوال دوم اینکه فیلد پژوهشی من قبلا ترمیم عصب بوده و الان در طول این یکسال که دکتری میخونم به طراحی دارو علاقمند شدم و مطالعات تئوری داشتم و میخوام برای طراحی دارو اپلای کنم. هردو اینها زیر شاخه بیوشیمی هستن. می خواستم ببینم تغییر فیلد پژوهشی چه مقدار شانس گرفتن پذیرش رو کم میکنه؟
لطفا اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم در اختیارم بگذارید.
سلام..

بنظرم ذکر اینکه دانشجوی دکتری هستید اثر مثبتی که نداره، باعث شک و تردید میشه. شما وقتی میگی دانشجوی دکتری هستی اولین سوالی که پیش میاد اینه که چرا میخوای انصراف بدی و از صفر در یه کشور دیگه شروع کنی. کلی باید استاد و دانشگاه رو قانع کنی، و یه سری کشورها مثل استرالیا هم ممکنه حساس باشن و ریسک ویزا یخرده بیشتر بشه. در کل اینکه بیان این مسئله فایده ای نداره و طرف مقابلو با کلی سوال تنها میزاره. البته این یه نظر صرفن شخصیه.

ارتباط این رشته ها با مهندسی صنایع رو متوجه نشدم. دو جور استاد داریم. یه سری استادا درک میکنن که تحقیق در دکتری میتونه متفاوت از مطالعات پیشین باشه و براشون این تفاوت کم اهمیته. یه سری از استادا هستن که اصرار دارن دانشجو قبلن یه پیشینه مطالعاتی در اون زمینه خاص داشته باشه. دیگه به شانس و اینکه چطور استادو قانع کنید بستگی داره ولی قاعدتن نباید مشکل بزرگی باشه. نگران این قضیه نباشد.