سلام دوستان من TU Kaiserslautern هستم کسی هست اینجا منا توی گروه دانشجویان ایرانی. دانشگاه عضو کنه ممنون میشم
سلام دوستان من TU Kaiserslautern هستم کسی هست اینجا منا توی گروه دانشجویان ایرانی. دانشگاه عضو کنه ممنون میشم
جواب این دانشگاه برای cs اومد.
با سلام
1-دوستان عزیز آیا سن معیار پذیرش برای دوره مستر برق در این دانشگاه هست؟
2-بنظر شما ترجمه مدرک کاردانی در کنار مدرک لیسانس لازم هست؟ یا امتیازی داره؟
ممنون از همگی.
سلام
من در مورد این دانشگاه خاص نمی دونم، ولی تا جایی که میدونم سوالاتون مربوط به دانشگاه خاصی نیست و همه ی دانشگاها از این نظر یکسان هستن:
۱- خیر. من تا الان هیچ دانشگاهی رو نشنیده ام که شرط سنی داشته باشه. اما خب طبیعتا اینکه توی اون مدتی که درس نمی خوندین چیکار می کردین وآیا کارتون مرتبط بوده یا نا موثره تو نتیجه ی پذیرشتون.
۲- اگر کارشناسی ناپیوسته بودین، حتما باید مدرک کاردانی و ریزنمراتش رو ترجمه کنین چون در غیر این صورت شما تعداد واحد کافی برای دریافت مدرک لیسانس رو پاس نکردین و مدرکتون معادل لیسانس آلمانی نمیتونه باشه.
از من بپرسید. من از اینکه بتونم به کسی کمک کنم خیلی خوشحال میشم
.
دوستانی که از طریق ISGS برای پذیرش اقدام میکنید جدیدا بر اساس تجربه یکی از دوستانِ جدید، به درخواست ایشون از دپارتمان تحصیلی خودشون برای تقبل هزینه orientation course توسط دپارتمان جواب مثبت داده شده. به شما هم توصیه میکنم با مسئولان دپارتمان مورد نظر خودتون مذاکره کنید تا شاید در هزینه صرفهجویی بشه. من بر این باورم که اورینتیشن کورس رو شرکت کردن کمک کنندهست.
سلام.
ممنونم. شما اطلاع دارین که پذیرش بدون GRE هم امکانپذیر هست یا نه؟
بله. پذیرش بدون GRE هم امکان پذیره.
سلام دوستان عزیز.
میخواستم بپرسم روند اپلای تو این دانشگاه به چه شکل هست؟
من تمام مدارک مورد اشاره این دانشگاه تهیه و ترجمه کردم.
میخواستم ببینم آیا پذیرش با ایمیل کردن اسکن این مدارک انجام میشه یا باید همه مدارک پست کنم؟
ممنونم از راهنمایی شما.
سلام دوستان. من برای دکترای عمران با اساتید دانشگاه کایزرسلاترن مکاتبه کردم و یکی از اساتید ایرانی اونجا که رئیس دپارتمان عمران هم هست گفتش که منو به عنوان دانشجوی دکترا میگیره اما باید از طریق DAAD و دیگر جاها دنبال فاند بگردم. میخواستم ببینم آیا خود دانشگاه فول فاند نمیده به من که از خود اساتید دانشگاه پذیرش دارم؟
رزومه من هم به این صورته:
شاگرد دوم دانشگاه سراسری سمنان با معدل 15.90
شاگرد چهارم مقطع ارشد دانشگاه سراسری سمنان با معدل 18.90
دو تا مقاله ISI اکسپت شده و یه مقاله کنفرانس بین المللی
4 تا مقاله ISI تحت داوری
سن من هم 29 ساله
لطفاض راهنماییم کنین؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)