صفحه 308 از 311 نخستنخست ... 208258298299300301302303304305306307308309310311 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,071 تا 3,080 , از مجموع 3103

موضوع: گرفتن وقت سفارت ایتالیا برای ویزای توریستی (برای والدین دانشجویان و غیره)

پیش فرض پاسخ : گرفتن وقت سفارت ایتالیا برای ویزای توریستی (برای والدین دانشجویان و غیره)

نقل قول نوشته اصلی توسط shimaee نمایش پست ها
    نتيجمون اومد.ريجكت شديم متاسفانه
    سلام
    متاسفم ، امیدوارم بزودی بتونین ویزا بگیرین.
    سوال من این بود که چه مدارک و چه شرایطی داشتین که درخواستتون رد شد .
    ممنون

پیش فرض پاسخ : گرفتن وقت سفارت ایتالیا برای ویزای توریستی (برای والدین دانشجویان و غیره)

از دوستان کسی این روزها برای ویزا اقدام کرده و از نحوه صدور ویزا اطلاعاتی داره با من در میون بذاره ؟
    میخواستم بدونم اوضاع صدور ویزا بهتر شده یا نه ؟

Junior Member

با سلام خدمت عزیزان
    من با یک نفر اشنا شدم ک مدارک قوی برای سفارت ایتالیا جور میکنه حتی دعوت نامه هم جور میکنه برای ویزای توریستی( تمکین مالی خوب.سند ملکی. دعوت نامه...)
    لطفا کسایی ک اطلاعات دارن راهنمایی کنن ک میشه ب اینا اطمینان کرد؟
    وضعیت سفارت چجوریه ویزای توریستی میده؟

اصلا مشخص نمیکنه کدام سفارت بهتر از دیگری ویزا میده اینا همش حرف هست که میان میگن ایتالیا راحت ویزا میده مثلا اتریش سخت ویزا میده

رو چه حساب باید بهتر شده باشه همیشه در یک سطح به یک روش سفارت ها کارشونو انجام میدن چیزی تغییر نکرده که بگیم بهتر شده یا بدتر شده

موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash1981sh نمایش پست ها
    از دوستان کسی این روزها برای ویزا اقدام کرده و از نحوه صدور ویزا اطلاعاتی داره با من در میون بذاره ؟
    میخواستم بدونم اوضاع صدور ویزا بهتر شده یا نه ؟

درود بر شما
    دوست عزیز تو این دوره زمونه ادم به چشم خودشم نباید اعتماد کنه دوره زمونه نامردی بود نامردتر شده توصیه میکنم خیلی مراقب باشید

ویزا گرفتن با مدارک جعلی که هویت خارجی ندارن درصد ویزا شدن رو خیلی پایین میاره مدارک با دقت بررسی میشن نه تنها در سفارت ایتالیا در تمامی سفارت ها با دقت بالا برسی میشن ولی بودن کسانی که با همین مدارک ویزا شدن ولی تعدادشون خیلی زیاد نیست
    و درباره وضعیت سفارت که ایا توریستی میده یا نه اینا همش در حد حرف هست به اون دوستمونم گفتم هیچی معلوم نمیکنه

در کل سفارت ها به نظرم خیلی فرق میزارن بین افراد
    به عنوان مثال فردی با 23 سال سن ویزا مولتی بهش میدن فردی با 60 سال سن ریجکت میشه و اصلا نمیشه گفت کدام سفارت از دیگر سفارت ها بهتر ویزا میده چنین چیزی صحت نداره فقط افتاده تو دهن مردم که مثلا فلان سفارت الان خوب ویزا میده خب یکم بشینید فکر کنید چرا باید خوب وبزا بدن ویزا دادنی نیست ویزا گرفتنیست

موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط khatami69 نمایش پست ها
    با سلام خدمت عزیزان
    من با یک نفر اشنا شدم ک مدارک قوی برای سفارت ایتالیا جور میکنه حتی دعوت نامه هم جور میکنه برای ویزای توریستی( تمکین مالی خوب.سند ملکی. دعوت نامه...)
    لطفا کسایی ک اطلاعات دارن راهنمایی کنن ک میشه ب اینا اطمینان کرد؟
    وضعیت سفارت چجوریه ویزای توریستی میده؟

من خودم چنین سوالی رو مطرح کردم جواب نگرفتم و حضوری با خیلی از کسانی که تو کار ویزا هستن و حتی تلفنی هم صحبت کردم که به این نتیجه رسیدم که این حرفا که فلان سفارت راحت ویزا میده فلان سفارت سخت ویزا میده همش چرت و پرتی بیش نیست و خیلی از همون افرادی که تو کار ویزا هستن هم همین حرف رو به بنده گفتن که اینا شایعه هست سفارت کار خودشو انجام میده طبق روال عادی هیچ فرقی بین سفارت ایتالیا با المان یا اتریش یا دیگر سفارت ها نیست در روند صدور ویزا همون کارایی رو که سفارت ایتالیا انجام میده برای صدور ویزا بقیه سفارت ها هم همون کارارو انجام میدن همشون مدارک رو به دقت بررسی میکنن

ویزا خرما حلوا نیست که پخش کنن ویزا گرفتنی هست یعنی خودتون باید سعی تلاش کنید مدارک قوی داشته باشید تا بتونید بگیرید حتی افرادی بودن با سابقه ویزا شینگن با مدارک قوی ولی در کمال تعجب ویزا نشدن ریجکتی گرفتن
    پس هیچی معلوم نمیکنه که به کی ویزا میدن به کی نمیدن یا کدام سفارت بهتر از دیگر سفارت ها ویزا میده اصلا مشخص نمیکنه کاملا نامعلوم هست

و در اخرم بگم افرادی که میگن ما تضمینی ویزا میگیرم گول نخورید هیچ تضمینی در ویزا شدن افراد وجود نداره همش دروغی بیش نیست

Junior Member

بستگی داره مدارک شخص چه جوری باشه آیا واقعا کامل هست یا نقصی هر چند ریز که از چشم تقاضا کننده ویزا مخفی مونده و متوجه نشده یا اینکه شخص دعوتنامه داشته باشه یا نداشته باشه که هتل بعد از رزرو و استعلام با ایمیل توسط سفارت که جواب بده به استعلام و تایید کنه یا دعوت کننده گارانتی جا و هزینه ها سلامت و خروج شخص دعوت شده رو برعهده بگیره و همینطور شخص چه جوری قسمت حساس فرم ویزا رو پر کرده باشه یا اینکه سابقه شینگن قبلی داشته باشه یا برنامه سفر نوشته باشه اینا همه تاثیر داره دقت رو همه این موارد میتونه خیلی کمک کنه به گرفتن ویزا هر چقدرسفارتهاییه شینگن سخت گیر هم باشن.
    نقل قول نوشته اصلی توسط afshinkiyani نمایش پست ها
    من خودم چنین سوالی رو مطرح کردم جواب نگرفتم و حضوری با خیلی از کسانی که تو کار ویزا هستن و حتی تلفنی هم صحبت کردم که به این نتیجه رسیدم که این حرفا که فلان سفارت راحت ویزا میده فلان سفارت سخت ویزا میده همش چرت و پرتی بیش نیست و خیلی از همون افرادی که تو کار ویزا هستن هم همین حرف رو به بنده گفتن که اینا شایعه هست سفارت کار خودشو انجام میده طبق روال عادی هیچ فرقی بین سفارت ایتالیا با المان یا اتریش یا دیگر سفارت ها نیست در روند صدور ویزا همون کارایی رو که سفارت ایتالیا انجام میده برای صدور ویزا بقیه سفارت ها هم همون کارارو انجام میدن همشون مدارک رو به دقت بررسی میکنن

ویزا خرما حلوا نیست که پخش کنن ویزا گرفتنی هست یعنی خودتون باید سعی تلاش کنید مدارک قوی داشته باشید تا بتونید بگیرید حتی افرادی بودن با سابقه ویزا شینگن با مدارک قوی ولی در کمال تعجب ویزا نشدن ریجکتی گرفتن
    پس هیچی معلوم نمیکنه که به کی ویزا میدن به کی نمیدن یا کدام سفارت بهتر از دیگر سفارت ها ویزا میده اصلا مشخص نمیکنه کاملا نامعلوم هست

و در اخرم بگم افرادی که میگن ما تضمینی ویزا میگیرم گول نخورید هیچ تضمینی در ویزا شدن افراد وجود نداره همش دروغی بیش نیست

دوستان یه سوال ایا کنسولی ایتالیا تو خیابون جردن میشه مستقیم درخواست ویزای توریستی کرد یا حتما باید از شرکت زیر مجموعه سفارت تو خیابون ولنجک درخواست داد ؟

چون یکی از اژانس هواپیمایی ها گفت که ما میتونیم مستقیم از کنسولی که تو جردن هست ورودتو بزنیم از اونجا مستقیم درخواست بدیم برات نمیدونم حرفشون دروغه یا راسته اگه کسی میدونه بگه که واسه ویزای توریستی میشه از کنسولی تو جردن درخواست داد یا نه

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinkiyani نمایش پست ها
    دوستان یه سوال ایا کنسولی ایتالیا تو خیابون جردن میشه مستقیم درخواست ویزای توریستی کرد یا حتما باید از شرکت زیر مجموعه سفارت تو خیابون ولنجک درخواست داد ؟

چون یکی از اژانس هواپیمایی ها گفت که ما میتونیم مستقیم از کنسولی که تو جردن هست ورودتو بزنیم از اونجا مستقیم درخواست بدیم برات نمیدونم حرفشون دروغه یا راسته اگه کسی میدونه بگه که واسه ویزای توریستی میشه از کنسولی تو جردن درخواست داد یا نه
    ایتالیا برا درخواست ویزا میشه هم از شرکت واسطه اقدام کرد که وقت گرفتن ازش راحتتره و مبلغ بیشتری باید برا درخواست ویزا بدین و هم از خود سفارت ایتالیا که اون وقت گرفتنش واقعا سخت هست هر شب ساعت ۹ونیم به وقت ایران باید برین چک کنین جای خالی اگه سبز هست درخواست وقت بدین و اگه بتونین و شانسشو داشته باشین که بتونین وقتشو بگیرین تحویل مدارک در سفارت ایتالیا هست هزینه درخواست ویزاشم فقط ۶۰ یورو هست

ممنون از راهنماییتون
    اخه از شرکتی که زیر مجموعه سفارت ایتالیا هست میگن شلوغه ادم اذیت میشه چون خیلی ها برای همین وقت راحت گرفتن از طریق همین شرکت اقدام میکنن که باعث شلوغی بی نظمی میشه به بنده توصیه کردن از خود سفارت وقت بگیرم که البته با این وضعیتی که شما گفتین ساعت 9/30 باز میشه مشخصه محدودیت ساعتی داره مجبورم واگذار کنم به اژانس برام وقت بگیره
    نقل قول نوشته اصلی توسط iCHE نمایش پست ها
    ایتالیا برا درخواست ویزا میشه هم از شرکت واسطه اقدام کرد که وقت گرفتن ازش راحتتره و مبلغ بیشتری باید برا درخواست ویزا بدین و هم از خود سفارت ایتالیا که اون وقت گرفتنش واقعا سخت هست هر شب ساعت ۹ونیم به وقت ایران باید برین چک کنین جای خالی اگه سبز هست درخواست وقت بدین و اگه بتونین و شانسشو داشته باشین که بتونین وقتشو بگیرین تحویل مدارک در سفارت ایتالیا هست هزینه درخواست ویزاشم فقط ۶۰ یورو هست

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)