ممنون Invincible
فرومی که معرفی کردی رو خوندم، به نظرم بیشتر نظرات شخصی بود راجع به فیلد بیوشیمی و نتونستم خیلی به وضعیت خودم ربطشون بدم البته مسایل منفی خیلی زیادی وجود داره راجع به کلا دکترا خوندن به امید کار پیدا کردن ولی فعلا تنها چاره ی من همینه. من تا حدی تحقیق کردم (چون باید زودتر تصمیم میگرفتم!) و به نتیجه رسیدم. فقط برا محض اطلاع بقیه، طبق تحقیق من که از چند نفر از فارغ التحصیل های رشته ی خودم تو هلسینکی و یک پروفسور انجام دادم موقعیت کار تو فیلد من بعد از دکترا تو فنلاند خیلی جالب نیست مگر اینکه بخوای تو دانشگاه بمونی به عنوان پستداک. زبان فنلاندی هم به استثنای شرکت های بین المللی لازم هست برا کار.
بنابراین برا موقعیت من حتی با در نظر گرفتن نظرات و مسایل منفی راجع به آلمان، این کشور بهتره. 1)وجود بازار کار بزرگتر در خود آلمان. 2)همچنین با یادگیری زبان آلمانی جاهای دیگه هم میتونه گزینه باشه. 3) امکان پیدا کردن لینک های کاری حین تحصیل در آلمان در فیلد من با توجه تعداد زیاد صنعت های فعال در آلمان بیشتره.
در آخر، این تصمیم آسونی نیست چون به نظر من هر چه قدر هم تحقیق کنی و سعی کنی پیش بینی آینده کنی، باز هم ممکنه محاسباتت غلط باشن و... زندگی همینه![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)