صفحه 139 از 142 نخستنخست ... 3989129130131132133134135136137138139140141142 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,381 تا 1,390 , از مجموع 1415

موضوع: سوالات مرتبط با دریافت ویزا از سفارت هلند ( لطفا پست اول را بخوانید )

Junior Member

پیش فرض پاسخ : سوالات مرتبط با دریافت ویزا از سفارت هلند ( لطفا پست اول را بخوانید )

سلام
    من مقاله ام در کنفرانس مهندسی برق در آمستردام پذیرفته شده
    حالا نمی دونم اقدام کنم برای ویزا یا نه ؟
    هزینه کنفرانس 350 دلاره و میترسم با این اوضاع ویزا نشم !
    از لحاظ مدارک شغلی و مالی و مشکلی ندارم ولی خوب چون تا حالا سابقه شینگن نداشتم میترسم اقدام کنم و ریجکت بشم!
    از یک طرف هم کنفرانس برام خیلی مهمه...
    حالا بنظرتون ریسک کنم یا نه ؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : سوالات مرتبط با دریافت ویزا از سفارت هلند ( لطفا پست اول را بخوانید )

گردش حساب بانکی برای ویزای تحصیلی باید 3 ماهه باشد یا 6 ماهه؟
    از بانک خاصی باید باشد؟یا همه بانک ها اوکی است؟

Junior Member

ممنونممم.
    سند ملکی دارم ولی تمکن خوب یعنی چقدر؟اندازه هزینه دانشگاه و زندگی کافی است؟یعنی من هزینه دانشگاه اگه سالی 12000 یورو هست و دوساله است، من به حدود 48000یورو در حساب پدرم باشد خوب است؟عیبی نداره در حساب من فقط 80 میلیون باشد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Amirkings نمایش پست ها
    با سلام
    ریجکتی کانادا تاثیری در شینگن ندارد ولی بلعکس چرا
    گرجستان و ترکیه اعتبار چندانی برای سابقه جهت ویزای شینگن حساب نمیشون
    از اینالیا بهتره در حال حاضر ولی اگر تمکن شغل بیمه و سند ملکی خوب ندارید اقدام نکنید
    به هیچ وجه اطلاعاتی که به شما راجع به انگلیس دادن صحیح نیست
    دعوت نامه جهت بازدید اقوام و بازدید توریستی ویزای تحصیلی جداست و هاست دو دساله بی معنیه

نقل قول نوشته اصلی توسط Elyott نمایش پست ها
    ممنونممم.
    سند ملکی دارم ولی تمکن خوب یعنی چقدر؟اندازه هزینه دانشگاه و زندگی کافی است؟یعنی من هزینه دانشگاه اگه سالی 12000 یورو هست و دوساله است، من به حدود 48000یورو در حساب پدرم باشد خوب است؟عیبی نداره در حساب من فقط 80 میلیون باشد؟
    با سلام
    تمکن خوب در حال حاضر باید بالای ۱۰۰ ملیون باشه با احتساب یورو ۱۳۰۰۰ هزار تومان هر‌چند که تمکن با یورو ۵۰۰۰ تومنی به شما داده میشه‌ثلی سفارت یه قیمت‌واقعی یورو اگاهی‌داره

من در حال حاضر مقیم ترکیه هستم. دانشجوی دکتری ام. اقامت دانشویی بلند مدت دارم اینا. آیا از اینا برا ویزای هلند از سفارتش تو ترکیه اقدام کنم با اینکه از ایران اقدام کنم فرقی به حالم میکنه؟
    مقیم ترکیه بودن تاثیری داره؟
    توریستی میخوام برا دیدن اقوام
    چه مدارکی باید بدم؟

Junior Member

دوستان جدیدا شنیدم که از سفارت تماس میگیرن محل کار برای استعلام گرفتن
    صحت داره؟

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط db07 نمایش پست ها
    دوستان جدیدا شنیدم که از سفارت تماس میگیرن محل کار برای استعلام گرفتن
    صحت داره؟
    سلام
    بله این موارد شده --

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط yankee نمایش پست ها
    من در حال حاضر مقیم ترکیه هستم. دانشجوی دکتری ام. اقامت دانشویی بلند مدت دارم اینا. آیا از اینا برا ویزای هلند از سفارتش تو ترکیه اقدام کنم با اینکه از ایران اقدام کنم فرقی به حالم میکنه؟
    مقیم ترکیه بودن تاثیری داره؟
    توریستی میخوام برا دیدن اقوام
    چه مدارکی باید بدم؟
    سلام

اگر مقیم ترکیه هستید مسلما میتونید توسط ادرسی که زندگی میکنید درهمان سفارت هلند در ترکیه اقدام کنید --درایران هم میتونید منتهی خیلی سخت میگیرن --معمولا در کشورهای اطاف من شنیدم راحت تر ویزا میدن

توریستی با دیدار اقوام جداست
    اگر برای دیدن اقدام میکنید دعوتنامه براتون میفرستن و مدارک اون طرف هم پیگیر میشن که طرف چه شغلی داره -چطوری سفر کرده-مدارک چی داره اصلا مالیات داده و..

Junior Member king007 آواتار ها

اینکه تماس بگیرند یا نه که خیلی مهم نیست(شما اصلا تلفن خودت رو می تونی بدی)
    اما اصلا مدارک در ایران بررسی نمیشه که بخوان تماس بگیرند، امان یا مواردی در هلند بررسی میشود
    اگر در ابتدای یک سفر دراز همه مشکلات مشخص باشد، هیچوقت به آن سفر نخواهیم رفت.

دوستان من دو تا ویزا از فرانسه و یک یزای مولتی از هلند داذم الان برای بار چهارم کحا رو پیشنهاد میدین

راسته میگن هلند بد شده .ما همیشه 15 مارچ دذخواست سفر میدیم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)